KOF2003 לקוואקס...

ShotokanMaster

New member
אוקיי מה שתגיד...

אני מכיר מישהו שמשחק כבר כמעט 5 שנים במרבל ורסוס קאפקום! אז אל תגיד לי שהסיפיאס 2 פוצח בשנת 2000.... בקשר לקאלוס אתה אמנם צודק, אני טעיתי מסיבות מסוימות, בגלל שהתבלבלתי עם משהו אחר, אך בקשר לסיפיאס 2 אתה עדיין טועה. ובקשר לרכילות, אולי תראה הוכחה ממקור ראשוני לכך, אם אתם חברים באותו פורום. ובקשר לחומרה של הסיסטם 246 אני עשיתי אומדן מוערך! אז אתה אחרי זה אומר שזה נותן רק תחושה של "בערך". ה"בערך" הזה מספיק כדי להבין כי היכולות של הפלייסטיישן 2, והוכחתי את זה על פי נסיון.... המשחקים האלה לא פותחו "במיוחד" לפלייסטיישן 2, כי אם הומרו מארקייד לפלייסטיישן 2! ובקשר לעדכון של האתר, עצוב מאוד שרק לפני חודש האתר עודכן, ועדיין לא העיפו משם את קאפקום פייטינג אולסטאר, שיציאתו, כידוע, בוטלה. עוד משהו - יש באתר טעות, קאפקום ורסוס אסאנקיי לא יצא למערכת של נאומי, כי אם לסיפיאס 3.....

mdo

New member
יש לי הוכחה בשבילך...

http://cps2shock.retrogames.com/wipold.html שים לב שהדאמפ הראשון של משחק CPS2 לא מוצפן היה רק בדצמבר 2000. וזו עדיין לא המתכונת שקיימת היום (XOR FILES). כמו שאתה רואה, אפריל 2000, דצמבר 2000 -שמונה חודשים הפרש (כמו שאמרתי). XMVSF כבר יצא בתחילת 2001 (בטווח של מ-פברואר עד אפריל). ועוד נתון מעניין. אם אני זוכר נכון, זה גם היה המשחק הראשון שנתמך בנביולה לפני שנתמך בפיינל בורן. למעשה הפובליק רליס הראשון של נביולה היה בתקופה סמוכה לשחרור של ה-XOR TABLE של- XMVSF. http://cps2shock.retrogames.com/gamelist.html לפי מה שכתוב כאן, CVS לא יצא ל-CPS3. אונימושה יצא לארקייד? ובקשר לרכילות, למה שלא תשלח אי-מייל לדייב ותשאל אותו? הכתובת שלו מופיעה באתר WWW.FINALBURN.COM

ShotokanMaster

New member
אחי, תעשה לי טובה ותקל עליי.....

....פשוט תגיד לי באיזה עדכון ההוכחה שלך נמצאת? אין לי כוח לחפש.... אני עצלן....

mdo

New member
זו בדיוק ההוכחה...

אני מראה לך שלמעט הדאמפ של SFZ, שהוא מקרה פרטי של משחק CPS2 שהיה ניתן להשיג בצורה לא מוצפנת (זה סיפור קצת מורכב, אבל אני יספר לך אותו אם תרצה), *לא* יצא שום XOR TABLE בשנת 2000. וגם אם אתה כן מחשיב את המקרה הפרטי הזה לאמולציה של CPS2, זה עדיין קרה בחודש דצמבר (לכל הפחות), מה שאומר לפחות 8 חודשים מאז שאני ב-SCENE, בדיוק כמו שטענתי.

ShotokanMaster

New member
אתה מתכוון לסיפיאס צ'יינג'ר?

כלומר לדאמפ של סטריט פייטר זירו שהומר לסיפיאס 1 ובכך הצליחו לקודד אותו בהתאמה לאימולטורים שמדמים סיפיאס 1? אני מכיר את הסיפור... ואני יודע גם איך המשחק קודד... ואיפה העדכון הזה כתוב? טוב, אולי אתה צודק בקשר לתאריך של האימולטורים, אבל בשביל הקטע עם האימולטור אני מעדיף יותר לברר אותו עם אלסאמי מאשר עם דייב..... בשביל לראות מה יש לו להגיד..... ואז נכריע......

ShotokanMaster

New member
אגב אחי, אתה התבלבלת...

רשמת שהיית בסנס 8 חודשים לפני דצמבר 2000, כשזה אמור להיות מאי 99 ואתה רשמת שזה היה באפריל 2000..........

mdo

New member
תחשוב שוב...../images/Emo8.gif

דצמבר 2000= 12.2000 אפריל 2000= 4.2000

mdo

New member
בדיוק.

הוא לא כתוב במפורש, אבל אם תקרא את העדכונים בסביבות העדכון של ה-BREAKTHROUGH, תראה שלשם זה מוביל. למה הצאתי לשאול את דייב? (בהקשר של הרכילות) כי הוא זה שפרסם את כל הדברים הללו (זה ש*הוא* טען שנביולה מזוייפת, זה ש*הוא* סיפר שהוא מחק את גירסת הבטא שאלסמי שלח לו כי הוא חשב שזה וירוס...). אם אתה פשוט רוצה לדעת שפיינל בורן היה אמולטור ה-CPS2 הראשון, אתה יכול לשאול גם את אלסמי.

metal_slug

New member
שטויות במיץ

MVC היה אחד הרומים האחרונים ש-Razoola הוציא להם XOR, וזה קרה שלוש שנים אחרי שהמשחק יצא לארקייד, כלומר ב2002-, אז החבר שלך בטוח לא משחק במשחק הזה 5 שנים. ובכל מקרה, CvS ממש, אבל ממש לא יצא ל-CPS3, הוא יצא לנאומי. זאת האמת, זאת עובדה, והיא לא נתונה לויכוח. ל-CPS3 יצאו בסך 8 משחקים לפי מיטב ידיעתי, כשלפחות שלושה מהם היה גירסאות שונות של SF3.

XplowBoy

New member
אממ אני חושב שיש לי את הרום!

אני יכול לשלוח לך אותו עם אתה תשלח לי את הקובץ שמפעיל אותו בקוואקס

yoo

New member
אוך מה יש לצפות בכלל

כל משחק של פליי מור שאני מוריד גורם לי לבכות על כמה שהם הרסו את SNK אני לא רוצה להכיר אפילו את המשחק הזה

ShotokanMaster

New member
מתי תקלטו?!

מה הקשר לפליי מור בכלל?! המשחקים האלה שייכים לאסאנקיי! פליי מור היא בכלל חברת בת של אסאנקיי ששיתפה איתה פעולה בתכנות המשחקים לקונסולת הניאו גיאו כדי למצות את מיטב היכולות שלה (אסאנקיי מתמודדים פה עם קונסולה ענתיקה, ולכן הם הזדקקו לפליימור, שהם חלק מאסאנקיי!) ככה שאין להם שום קשר ליצור המשחק עצמו! אני לא רוצה לשבח אותו יותר מדי, מאחר שזה עשוי להרגיז את שין אקומה...ככה שאני לא אמליץ עליו כאן.....

yoo

New member
אם אתה לא מבין אל תדבר...

S.N.K נסגרה בשנת 2000, פליימור היא חברה זוטרה שעלתה על המציאה וקנתה את השם ואת הזכויות של SNK ומאז היא מחרבנת לה את כל המוצרים. מ kof 2001 ומעלה מטאל גיר סוליד 5 וכל אלו היו גם מחורבנים שלא לדבר על snk vs capcom!

ShotokanMaster

New member
אני מבין מאוד!

אתה סתם מבלבל! אסאנקיי חיה ונושמת, פליי מור היא חברת בת שלה! ומטאל גיר סוליד זה לא משחק שלהם בכלל!!!

ShotokanMaster

New member
אולי אתה מתכוון למטאל סלאג 5....

וחוץ מזה שלמקרה שלא שמת לב השם של אסאנקיי מופיע על המוצרים שלה! אם היא אכן הייתה נסגרת ונקנית היית רואה שכתוב רק פליימור! כמו שאטארי קנו את אינפוגראמס ומאז מופיע השם אטארי על כל המוצרים שמיוצרים על ידיהם!

AxBattler

New member
הפוך ידידי

אינפוגרמס קנו את השם אטארי והם משווקים משחקים שלהם תחת השם הזה.

metal_slug

New member
לא, *אתה* לא מבין

SNK נסגרה בשנת 2000. פשטה רגל, הלכה קאפוט, מתה. KOF2000 ו-MS3 היו אמורים להיות המשחקים האחרונים שיצאו עם הלוגו של SNK. אבל אז באה חברה קוריאנית בשפ Playmore שקנתה את *הזכויות* לשם SNK, וכמו כן את כל הזכויות לדמויות ש-SNK יצרה אי פעם. ואז הם התחילו לבנות משחקים מקטעי קוד בני 4 שנים ויותר (MS4? KOF2001? SS0?), ועוד כל מיני חרטוטים שכל אידיוט יכול לבנות ב-Mugen. וזהו. וחוץ מזה, רוב המפתחים של SNK הישנה והטובה בכלל לא מועסקים ב-Playmore, רובם עברו ל-Capcom ול-Sammy. וסתם בלי קשר, KOF2003 הוא דווקא צעד בכיוון הנכון.

eyalgr

New member
אולי הוא מתקרב לשם,

אבל איך שלא מסתכלים על זה, פליימור לקחו את SNK כמה שנים לאחור. רק תחשבו איך SVC היה יוצא תחת ידיהם של SNK!!!
תנסו לחשוב שנייה על הפלא שנקרא גארואו, ותגיעו למסקנה שהיום יכל להיות מתחרה לGGXX על קונסולה משנת 89'...

למעלה