KOF2003 לקוואקס...

rave47

New member
נו מתי תבין????

אייל איזה ארבע הודעות לפני אמר שחברת בת!!!!!!!! ייצרה את קוף 2001\2002 ופליימור רק שמו את השם שלהם ואת השם של אסאנקיי ששייך לפליימור וכמובן הם שמו את השם של חברת הבת. מה כל כך קשה להבין פה?

ShotokanMaster

New member
מה שתגיד!!!!

כן בטח, חברת בת פיתחה משחק של אסאנקיי לקונסולה של אסאנקיי והשם של המפתח מוצג שם (ובכל מקום אחר!) בתור אסאנקיי בלי כשאין לחברת בת האלה שום זכויות על אסאנקיי!!!! ממש הגיוני!!! זה כאילו חברה תיצור משחק ככה סתם משחק בשביל מישהו ואחרי זה לא ישימו אותה בשום מקום והיא רק תרוויח כסף מהצד אבל כלפי חוץ זה יראה כאילו היייייייייייייא בכלל לא יצרה את המשחק... ואז פרסום וזכויות על המשחק לא יהיו לה.... והיא גם תפסיד מזה הרבה כסף... אם תשים לב גם בכתוביות של קופ2001 רשום Developed by SNK וב-2002 רשום Developed by SNK Playmore כך שמה שאתה אומר אלה שטויות גמורות. מובן שתמיד יש חברות שמשתפות פעולה בפיתוח, אך הן אינן מפתחות את המשחק בעצמן! הן רק אחראיות לסאונד, גרפיקה, קולות, אפקטים וכו'! בקשר למטאל סלאג 4 המשחק פותח ע"י אסאנקיי (לא פליימור!) והופץ ע"י חברת בת בשם מגה!

eyalgr

New member
הפוך ידידי, הפוך לגמרי.

פליימור עושים יותר את בודת ההפצה, כי בסך-הכל הם מחליטים אילו משחקים להביא לניאו ואילו לא. הייתה אחראית על רוב הפיתוח. ואיך אתה לא רואה ביקורות באתר? כל הצד השמאלי עד למטה זה שמות של משחקים שהוא ביקר.

ShotokanMaster

New member
תקשיב....

תראה, אתם אמרתם שאסאנקיי התפרקה, מתה, נמחקה!!!!! ועכשיו אתה בא עם טענה הפוכה לגמרי! לפי הטענה שלי אסאנקיי התאחדו עם חברת בת שצמחה מתוכם בשם פליימור, שהייתה אחראית בהתחלה על ההפצה של המשחקים! אבל הם התאחדו איתם אחר כך! לכן הם נקראים אסאנקיי פליימור! להזכירך אתה טענת את הטענה שכולם טענו על כך שאסאנקיי התפרקו ופליימור קנו אותם בשנת 2000! ועכשיו אתה רואה הוכחה ברורה שאסאנקיי עוד הייתה קיימת ב-2002!!!! אתה סותר את דבריך אחי..... פליימור לא מחליטים איזה משחקים להביא לניאו גאו! כשאומרים הפצה, מתכוונים לשיווק, פרסום וכל מה שכרוך בכך! כאשר מייצרים משחק אז משווקים אותו! זה לא שמייצרים משחק ואז מחליטים אם לשווק אותו או לזרוק אותו לפח....

metal_slug

New member
אבל אין שום הוכחה בכל מה שאתה כותב.

תקלוט כבר, הלוגו של SNK מופיע במשחקים חדשים כדי למשוך קהל, בגלל שלפליימור יש זכויות על השם. החברה המקורית, ההנהלה, העובדים, המתכנתים, כולם כבר לא שם, מה שנשאר זה השם. אם בשבילך זה אומר שהחברה קיימת, אז שיבושם לך. ובקיצור, אתה מתווכח עם עובדות. הנה, אתר נחמד עם היסטוריה של כמה קונסולות שבו כתוב בפירוש ש-SNK פשטה את הרגל. תהנה. http://www.retro-fish.com/new_site/consoles.shtml

ShotokanMaster

New member
אולי,

היא פשטה את הרגל, אבל זה לא אומר שהיא מתה. תבין, יש הבדל בין אסאנקיי לבין אסאנקיי פליימור, ואסאנקיי יצרו את המשחקים הנ"ל תחת השם שלהם ואילו פליימור רק הפיצה אותם.... איך תסביר את זה?!?!?!?

rave47

New member
חלאס תקלוט כבר!!!!!

בוא אני יסביר לך את זה כמו שצריך... אין-יותר-אסאנקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין, נאדה, גורנישט, אפס, נגמר, נעלם, נגוז!!! הם מתים כל החברה הלכה קפוט... מה שנשאר זה השם שחברה אלמונית בשם פליימור רכשה.. עכשיו פליימור היא חברה מפיצה שלוקחת משחקים ומביאה אותם לנאו גאו. פליימור שמה על המשחקים האלה את הלוגו והשם של אסאנקיי כדי שימשכו אנשים אל המשחק. כל המשחקים שראית שיש עליהם את הלוגו של אסאנקיי או פליימור או שניהם משנת 2000 ומעלה יוצרו עלי ידי חברות בת ששייכות לחברת פליימור. כל אלה הן עובדות ידועות ואני בטוח שיביאו לך כאן מספיק אתרים שיוסיפו עוד עובדות ויוכיחו את מה שכרגע אמרתי... אולי תבין את זה אחרי אלף הודעות שבהם אומרים לך את אותם הדברים...

ShotokanMaster

New member
תקלוט אתה!

אין כזה דבר "מביאה"!!!!! יש מפיצה! להפיץ זה לשווק ולפרסם!! אתם אמרתם שאסאנקיי התפרקה בשנת 2000!!!!! אף חברה לא תייצר משחק סתם בחינם!!! תקרא בכל אתר! מטאל סלאג 4 וקופ2001 נוצרו על ידי אסאנקיי לא על ידי אסאנקיי פליימור!

eyalgr

New member
הנה אתר אחד שלא-

האתר שנתתי לך אבל לא טרחת לבדוק.

rave47

New member
טוב כנראה שלא תבין....

בכל מקרה גלשנו מהנושא... מצאת כבר את הרום שהיית צריך לקאווקס אם לא אז אנשים תעזרו לפחות, כבר לא ימשיכו לפתח את העסק (דקטטורים כולם חושבים שרק בגלל שאין להם חיים אז הם יכולים לשבת מול המחשב כל הזמן ושלוט על שלנו???? לא נראה לי...) אז מה הבעיה לעזור לבנאדם שצריך?

ShotokanMaster

New member
כן רסמי....

זאת הפעם האחרונה שדיון שלי יתפתח מחוץ לנושא אליו הוא מיועד! זה סתם ספאם מיותר..... למישהו יש קופ2003 שעובד על הקוואקס? (אני מבין שקיים כרגע רק בוטלאג'...) מי שיש לו שיקשר אותי בבקשה ומי שאין לו שלא יגיב סתם! (תודה על התמיכה רייב, ואגב אייל ראיתי את האתר שלך כבר....)

למעלה