KOF2003 לקוואקס...

ShotokanMaster

New member
מתחרה? אין מצב...

תראה, מהתחלה לא ציפיתי שהמשחק הזה לא יתקרב לקאפקום ורסוס אסאנקיי... גאורו זהו בהחלט משחק מדהים, אבל היה לו מנוע גרפי אחר משל קינג אוף פייטרס....

eyalgr

New member
ואם SNK היו עדיין בחיים,

היה אחד כזה גם לSVC. אסאנקיי היו רוצים להפוך את המשחק למשהו מיוחד, להבדיל אותו מKOF, כמו שהם עשו לגארואו.

metal_slug

New member
אי אפשר להאשים את Playmore

מדובר בחברה שאין לה את המשאבים שיש לחברות כמו Sammy\Sega\Capcom, והם נאלצים לפתח משחקים על חומרה שהיא במקרה הטוב ענתיקה. ה-NG עבר את השיא שלו כבר מזמן, והוא לא יכול להתמודד עם המערכות הסטנדטרטיות היום, ואפילו אם אלה שהן כבר מתחת לסטנדרט, כמו האטומיסווייב הכביכול מהולל הזה, שהוא בסך הכול דרימקאסט עם קצת יותר ראם. בכל מקרה, נקווה שה-KOF שייצא על ה-AW ייתן איזושהי תחרות ל-GGX לפחות מבחינת הגרפיקה, מה שיוכל להחזיר את Playmore\SNK חזרה למיינסטרים.

ShotokanMaster

New member
מתה???

באמת?? אז למה אני עדיין רואה את השם אסאנקיי!!!! וחוץ מזה שקופ2001 היה מצוין, מטאל סלאג 4 גם.... את סמוראי שודאון אני במילא לא אוהב.... רק 2002 היה חרא ומטאל סלאג 5!! רק שתדע, קופ איאיקס2 הוא גם משחק מצוין!! אם אסאנקיי היו מתים לא היית רואה את הלוגו שלהם!

eyalgr

New member
אז זהו, שפליימור

רוצים שאנשים יחשבו שהם SNK. אבל הם לא. רוצה הוכחה קטנה? הלוגו "פליימור" כתוב יותר גדול מ"SNK", ובמשחק SVC אין אפילו אזכור אחד לSNK (חוץ מבשם, אבל זה כמו להגיד שאת MVC יצרו מרוול.)

ShotokanMaster

New member
דווקא לא!

בפתיחה של המשחק רשומים החברות ששותפו במשחק רשום - סנק' פליימור וקאפקום. וגם כתוב אסאנקיי למעטה איפה שכתובה השנה של המשחק ובקרדיטים!

AxBattler

New member
נו אז מה שאתה רואה את השם

אתה רואה גם את השם אטארי שפשטה רגל ונמחקה מעל פני האדמה לפני כמעט 10 שנים! השם SNK שווה לא מעט כסף. קוראים לזה מוניטין ויש רואי חשבון שהתפקיד שלהם בחיים זה לשערך שווי של שם חברה (המוניטין שלה). השם גם נרשם בספרי החשבונות בתור אחד הנכסים!

ShotokanMaster

New member
טעות קטנה...

אטארי לא נמחקה לפני 10 שנים! זאת עובדה! יש לי אוסף משחקים שהיו לקונסולת האטארי שיצא לפלייסטיישן ב-96... בנוסף, אטארי עמדו מאחורי משחקים כמו אנריל טורנמנט עוד לפני שהם חברו לאינפוגראמס! (אטארי ואינפוגראמס התחברו רק ב-2001)

XplowBoy

New member
רגע

יש לי את המשחק החדש של צבי הנינג'ה של קונמי וגם אטרי עזרה במשחק הזה(לפחות לא האטרי שלפני 10 שנים)

yoo

New member
היא נמחקה....

החבילה הזו של משחקי הרטרו נוצרה על ידי אינפוגרמס -_-

ShotokanMaster

New member
לא ולא!

זאת עובדה! אינפוגראמס יצרו את וואקי רייסס, משחקי לוני טונס ולגאסי אוף גוקו 1 תחת השם "אינפוגראמס"!

metal_slug

New member
אוף, תפסיק כבר להתווכח עם עובדות

תקלוט, SNK מתה ופשטה את הרגל. הלוגו שלהם מופע במשחקים בגלל הסיבה הפשוטה של-Playmore יש את הזכויות ללוגו הזה. גם אטארי פשטה את הרגל ונקנתה על ידי אינפוגראמס, וגם הלוגו שלה מופיע בגלל שלאינפוגרמס יש זכויות לשם אטארי. כל זה הוא לא יותר מתעלול שיווקי.

ShotokanMaster

New member
אוקיי...

אני לא מתווכח לגבי זה שאטארי מתה ונקנתה על ידי אינפוגראמס, רק שזה לא קרה לפני 10 שנים! זה קרה לפני לכל הפחות שנתיים! והבאתי את ההוכחה לכך! דראגון בול זי בודוקאי ולגאסי אוף גוקו יוצרו על ידי אינפוגראמס בשמם המקורי! ואינפוגראמס החלו לעשות שימוש בשם אטארי מאז שהם קנו אותה!

eyalgr

New member
אתה מודע לעובדה,

שSNK יצרו את kof2001 ופליימור את 2002? טוב, לא לגמרי יצרו, איוליט יצרה את 2k1 ואת 2k2. ואת מט סלג 4 יצרו לא פליימור, אלא חברה אחרת (בת לSNK?) שנקראת Mega enterprises. צר לי לבשר לך- כל המשחקים שאהבת נוצרו ע"י חברות בת, כל המישחקים ששנאת נוצרו ע"י פליימור. להוציא 2002 כמובן.

ShotokanMaster

New member
אתה מאוד טועה......

2001 אכן לא נוצרה על ידי פליי מור (זה מעניין מאוד בהתחשב בכך שטענתם שאסאנקיי מתו ב-2000) ובקשר למטאל סלאג 4 אתה טועה, רוצה הוכחה? כשהמשחק מתחיל, אחרי הלוגו של מגה מופיע הלוגו של פליימור.... אני בטוח שהם לא שמו את זה שם כי כיף להם (וגם מדובר במשחק שיצא ב-2002!) ואת קופ2002 אני לא אהבתי, הוא היה חתיכת אכזבה בשבילי.....וגם 2002 "נוצר" על ידי פליי מור..... רק שתדע, את 2003 אני אוהב מאוד והוא גם "נוצר" ביחד עם פליי מור, ככה שאתה סתם מכליל כשאתה אומר שכל המשחקים ששנאתי "נוצרו" ע"י פליי מור...

eyalgr

New member
רוצה אתר שלם כדי להאמין???

הרבה מהמשחקים שרשומים על שמם, SNK או פליימור לא יצרו אלא המירו... לא מתאים... הפיצו... נו! "הביאו"-זאת המילה הנכונה- לNeo-Geo. לא מאמין? חפש כאן ביקורות על משחקים, בראש כל ביקורת מוצגים היוצרים. כל משחק שגם חברה אחרת מופיעה בו, היא בעצם יצרה אותו. בקשר לKof2001... לא יודע. אולי בנשימת אפה האחרונה של אסאנקיי?
בכל מקרה, זה שהשם של SNK\פליימור מופיע שם זה כמו להגיד שאול גיימס הם המנהלים של ויג'יפריק- הם רק ספונסרים. (זאת רק מטאפורה!)

ShotokanMaster

New member
בא לך להגיד איפה אתה רואה ביקורות?!

אני לא רואה באתר הזה שום ביקורות.... וחוץ מזה נניח שאתה צודק, אתה רק שובר את הטענה של עצמך! מטאל סלאג 4 יצא ב-2002 כך שמנקודת הנחה שפליימור הם רק המפיצים שלו, ואסאנקיי פיתחו אותו רומזת על כך שאסאנקיי עדיין הייתה קיימת ב-2002!

למעלה