היי נועה
דווקא את זה הבנתי וזו גם הדילמה בדבר. באחת התגובות שלי פירטתי מה טוב ומה לא אז הטוב הוא שכן יש חשיפה גדולה יותר ולא טוב זה שיש חשיפהגדולה יותר אסביר לך כשאני כותבת רשומה, אז יש לי את הבחירה לא לקידום, לא ללא רשומים בתפוז, לשתף בעצמי בפייסבוק הבחירה עדיין אצלי למרות שנכון כל אחד יכול להעתיק את הקישור ולפרסם במקום אחר. הקלילות בקליק היא לא אותו דבר ומי שיעשה את זה יחשוב פעמיים יש תכנים בבלוג שלי (ואני מדברת על צעמי אבל אצל כולם זה ככה כשזה לא בלוג של מתכונים חחח) שהם קצת יותר אישיים, רגשיים, שאני משתפת, את יודעת לרוב מי האנשים שיחשפו לזה יש מין תחושה של שליטה (גם היא לא קיימת) שאני מליטה מי קורה ומי לא מין בטחון כזה אישית למדתי מתוך ניסיון, שהקוראים הקבועים שלי יודעים את הרקע, יודעים את הסגנון שלי ויודעים בערך מי אני. מזדמן שנכנס לבלוג מגיב לרוב ברשעויות, בחוצפה, ואפילו נהנה לפגוע בגלל שהוא מאחורי שם אנונימי זה מה שאני מנסה למנוע יעל