Like או לא Like?

Ronit FL

New member
הייתי

מזמרת לך נה נה נה נה נה נההנה נה הנהנהנה אבל אקצר ואומר: מגיע לך
מלחמתם של צדיקים וגו'...

wranger

New member
אני אסביר למה אמרתי את זה -

כשאני גולש מהעבודה, הרבה אתרים חסומים בפני. פייסבוק, טוויטר, יוטיוב, אפילו ג'ימייל. דווקא בלוגים, לשמחתי, אני יכול לקרוא ללא שום הפרעה - עד שהפיצ'ר הזה, שאולי בגלל שהוא מקשר לפייסבוק ואולי מסיבה אחרת, התחיל להרים לי פה הודעות שגיאה שמכערות לי את העמודים. זה קורה רק כשאני בעבודה, אבל זה מרגיז אותי מאוד. מעבר לזה, אני לא חושב שצריך היה להוסיף אותו גם למעלה וגם למטה, ולדעתי היה מספיק לבחור באחד מהם.

orelie

New member
את דעתי בעניין

הרגע שמתי לבל לתוספת הזו ברשומה וממה שאני מבינה זה שכל אחד שנכנס לבלוג שלי יוכל לפסרם דרכו בפייסבוק. אישית זה לא נירא לי במקום. אם הייתי רוצה לפרסם בפייסבוק הייתי עושה את זה בעצמי - משם שכל אחד יגלגל לאן שהוא רוצה זה כמו לא לאפשר יותר - לציין : אין לקדם רשומה זו: זה כמו שהיו מורידים לנו את האשפרות הזו. אין לנו בחירה יותר בפרסום של התכנים שלנו על ידי אחרים נכון שבכל מיקרה אין לנו שליטה כי כל אחד יכול לבוא להעתיק או לעשות קישור למקום אחר גם אם צויין אחרת. ומצד שני.... זה גם מאשר להיחשף ברבים. בעייתי בעניי יעל

wranger

New member
אה, אולי הייתי צריך להגיב כאן

בכל מקרה, כתבתי לך פה למה בעיני זה כמו להקביל בננות לשפופרות של משחת שיניים.

עוד לא גיבשתי דעה לגבי זה

מצד אחד זה מחמיא לראות שאנשים מחבבים את הרשומות שלי. מצד שני באמת יש את עניין החשיפה שקצת מטריד אותי. מה שכן, אתמול זה היה ממש מצחיק כשנתקלתי בזה בפעם הראשונה כשצפיתי ברשומה שאני כתבתי. להציע לי להיות הראשונה שתאהב את זה... יש בזה משהו גם קצת מעליב.

לשונאי10

New member
נכון מאוד

וזה מיותר לחלוטין. אם אפשר להסיר את זה - כולנו נודה בכל לב.

Bezalel P

New member
אפשר לראות ליד הכפתור כמה לחצו עליו

את זהות הלוחצים תוכל לדעת רק אם הם חברים שלך בפייסבוק.

בּני

New member
אגב, יש סטטיסטיקה?

כותב הרשומה מקבל איזו שהיא אינדיקציה למס' האנשים שלחצו LIKE? וזהותם?

לשונאי10

New member
גם אני לא אהבתי את זה

מיותר, מלכלך את הדף ולא חיוני. בהתחלה לא הבנתי מה זה וחשבתי שזו בעיה בבלוג שלי, עשיתי "רענן" והבנתי שזו תוספת שאתם שתלתם משום מקום מבלי לשאול אותי. גם אני בורח מפייסבוק כמו מאש, והוא נדבק אליי כמו דבק מגע. אם אפשר להסיר את התוספת המיותרת הזאת ייטב כולנו. תודה!

suki da yo

New member
הייתי מעדיפה

שיהיה את זה רק בתחתית הרשומה. הכפילות הזו מציקה ומטופשת.

רציתי לשאול שאלה

בעניין ה-like והפייסבוק. אני מתארת סיטואציה שבה אני קוראת רשומה ועושה "לייק". ברגע שאני עושה "לייק", לפי מה שהבנתי, הרשומה שאהבתי מופיעה בפייסבוק שלי. נניח שאני גם מעוניינת להגיב לרשומה, אז חברים שלי מהפייסבוק יכולים לקרוא את התגובה שלי ולמרות שהיא לא מקושרת לשם שלי בפייסבוק, אם הם מכירים אותי דיי טוב יש מצב שהם יזהו שזאת אני ברגע שהם יכנסו לבלוג שלי דרך הכינוי. אם כך מתנהל העניין הזה - אז איפה בעצם נשמרת האנונימיות?

למעלה