Mקוויקנד ^.^"

MyTearsDontFall

New member
Mקוויקנד ^.^"

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקתהשבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבוועטוף :) מקווה שנהנתן בחופש הקצרצר שהיה לנו D:

McFlyRoni

New member
עוננהה ^^

שיר השבוע של מקפליי: The balad..כמו כל שבוע
שיר השבוע לא של מקפליי: i can do better+i don't have to try=avril lavigne
להקת השבוע: מקפלייונים
אלבום השבוע: ROTTF קליפ השבוע: אייייייין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הממ ראיתיי עוד פעם just my luck :) הם כלכך פשושים שםםםםםםםםםם משהו שהכעיס אתכם השבוע: בצופים.. חברה שלי שלא שמה עליי
משהו ששימח: פעולה ראשונה בצופים D: וגם אני וסיון כבר לא ברוגז
XD משהו שעיצב: זה אמור להיות העציב לא?
ואממ לוידעת.. שאני וסיון רבנו?
ציטוט השבוע: האהאהאהא יש לי!! אוקי כשעלינו למחשבים אני והדס (כןכן, אותה אחת מהתירגום של השירים XD) דיברנו על השאלון הזה שהיה בפורום XD סיפרתי לה עליו ושלחתי לה כמה מהשאלות ה..המ..אפשר לקרוא להן.. דפוקות? שהיו בו.. אז היתה שאלה "איך ישמע מורה שיפול קומה שלישית?" אז היא אמרה לי: "הוא ישיר room on the 3rd floor!" חחחחחחחחחחחחחח ואז דפקתי תפרצוף שלי על המקלדת ונשפכתי מצחוקק... מתנגן בראש / פלייליסט: the balad.. תמונת השבוע: אני לא בבית ): ואין לי כוח למצוא בפורום.. אז התמונה של דאגי הקטן :]

Sivan McFLY

New member
אוווווווווווווו ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif XDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וואי הדס הרגה אותיייייייייייייייייייייייייייייייי DDD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונהD:

שיר השבוע של מקפליי: Honkey Tonk Woman שיר השבוע לא של מקפליי: March On-Good Charlotte Top Of The World-The All American Rejects I Miss You-Blink 182 Here(In Your Arms)-Hellogoodbye להקת השבוע: The All American Rejects לגמרי! Simple Plan
אלבום השבוע: Move Along-The All American Rejects והחדש של גוד שארלוט ושני האלבומים של סימפלD: קליפ השבוע: מארץ' און אקוסטי-גוד שארלוט תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים כרגיךD:/בחזרה לעתיד 1
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות שלי ;; משהו ששימח: יוביD: , וחדשות טריות-בתדודה שלי ילדה ב6 בבוקר DDDDDDDDDD: משהו שעיצב: חברות שלי ;; ציטוט השבוע: כלמיני קטעים משיחה עם שיר XDDDDDDDDDD- שירD: אומר/ת: באסטד הם כאילו הביטלס של הפופ-רוק של ה-2000 XDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: והביטלס הם הביטלס של כל הזמנים שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: אוקי זה היה משפט מטומטם XDחח --------------------------------------------------------------------------- סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת (00:29): אוי ואבוי לי דאגי לובש כתום. -__- למען השם, דוד, כתום זה לא ללבישה!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------- מתנגן בראש / פלייליסט: איי ג'סט וואנה ליב-גוד שארלוט תמונת השבוע: גאד, תראו את פייר
וצ'אק עם חיוך פיתהXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגאד נכון שהוא חתיך?../images/Emo99.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDD הוא תמיד חתיך לדעתיD:

Yu vi

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

איי לאב יו

McSon of Busted

New member
הווו גאאדד בייביייי../images/Emo99.gif

פייייירררר!@#!@!!!111 ואנדרקלאס הירו באמת מעולהD: חוץ מהקטע שכולו ורוד. אח. ימח שמה של האבריל הזאת, זה הכל בגללה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאמת הכל בגללה >>

פקאצה ;;

rachel malasa

New member
היי היי עד אבריל..

שאני לא אתחיל לשפוך דם .. ח סתם XD היא לא פקאצה למרות שאני מעדיפה את שני האלבומים הקודמים שלה.. גם החדש טוב

just orr

New member
מזל טוב DDD:

איזה כיפלך חח ^^ ולמקרה שיצאתי לא מובנת (
)- "וחדשות טריות-בתדודה שלי ילדה ב6 בבוקר DDDDDDDDDD:" חיחי.

sweet shir

New member
הזה עם החולצה המכופתרת והזה עם חולצת הפולו

הלבנה נראים ממש טוב!! חיחי אני בציטוטים שלך! חהחהחהחהחהחהחהחהחה XD יו. אני מתגעגעת לג'ורג'יה. ]; מעניין מתי הספר ה............9? יגיע לארץ באנגלית. חחחחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסעמק אני קראתי עד החמישי ;[

ניראה לי אני קונה באינגליש את כל השאר >< פייר וסאב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסאב שני משמאל פייר הכי ימניD:

למעלה