Mקוויקנד ^.^"

גרסה אמריקאית לפייב קולורס? ../images/Emo12.gif

והציטוטים הרגו אותי חחחחחחXDDDD שיר כשרוניתXDDD

sweet shir

New member
כן.... ../images/Emo12.gif אני אשלח לך במסן חחח

אכן. אני באמת מוי כשרונית. (XDDDDDDDDDDDDDDD)

Yu vi

New member
עונה :}../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Build Me Up A Buttercaup - ביחד עם באסטד .. I've got you Rockin Robin שיר השבוע לא של מקפליי: יש כלכך הרבה
Stitches- The Dykeenies חובה לשמוע
The hoosiers- worried about ray the hoosiers- goodbye mr.R Busted- year 3000 Hellogoodbye- baby. it's fact hellogoodbye- here (in your arms) korn- revolution אין לי מקום- מטרופולין sum41- pieces blink182- all the small things maroon5- wake up call Biffy clyro- folding stars aiden- one love Simple plan- untitled simple plan- perfect פקיד אפרורי- שייגעצ השירים של היי סקול מיוזיקל שירי MCR למיניהם
טוב יש עוד מלא
להקתהשבוע: MCR , מק אלבום השבוע: WELCOME TO THE BLACK PARADE קליפ השבוע: הלינק|http://www.youtube.com/watch?v=l0UWhniWBfE|סלינק| ג'רארד נראה כלכך טוב
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ורוניקה מארס
סרט- היי סקול מיוזיקל D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי הקטנה אשכרה מחקה לי שירים של MCR מהתיקייה שלי ועוד מעט היא הולכת לקבל עלזה מכות
משהו ששימח: שניי מכנסיים חדשים LOL משהו שעיצב: נמ. לאמשנה. ציטוט השבוע: יציאה מפגרת שלי שנאמרה בשיא התמימות בשיחה עם בריל "אנלא יודעת איזה מכנס לנעול!!!" ואז קלטתי מה אמרתי ולא הפסקתי לצחוק
מתנגן בראש / פלייליסט: Eleanor, Eleanor I would do anything for another minute with you because It's not getting easier, it's not gettig easier You will be folding stars You can't ever understand It's not getting easier, it's not getting easier אנלא מפסיקה לשיר אתזה
---- Baby It's fact, my love is true ... שיר מדבקקקקקק תמונת השבוע: ג'רארד נהייה כלכך יפה
לא שהוא לא היה יפה גם פעם, אבל עכשיוווווווו
יצא לי דיי חופר השבוע XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאללה לכי לנעול מכנסייםXDDDDD

זה היה כלכך קורע

XDDDD

אצלנו אני וידידים שלי החלטנו על להישאר עם השמות המקוריים XD שמלה? שומלים! חולצה חולצים, נעליים נועלים, וגרביים כמובן גורבים! ואת מוזמנת גם לכנוס מכנסיים XD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחח אוקיי העברתי ללקסיקוני

just orr

New member
פחחחחח אהבתי XDDDDDDDDDD

"לכנוס מכנסיים" XDDDDDDDD לאדעת למה, זה הכי הרג אותי

OneStepCloser

New member
איזה חמוד הואא

בסירטון! השיער שלו כ"כ יפה שם XDDD אני לא אוהבת אותו עם בלונדיני.. וחברה שלי אומרת שהשיר Biffy clyro - folding stars יפה ><'.

Yu vi

New member
נכוןן!!!!!!../images/Emo85.gif

השיער שלו היום כלכך מושלםםםםםםםם
ופולדינג סטרס [אימאלה זה בדיוק התחיל אצלי בפלייליסט
] ממש ממש ממשששש טווווווב .

The Psycho Girl

New member
אני אני אני

שיר השבוע של מקפליי: just my luck שיר השבוע לא של מקפליי: The Beatles - Revolution להקתהשבוע:מקפליי .סוד ופוב אלבום השבוע: green day - american idiot קליפ השבוע: Heaven (DJ Sammy) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות 3 משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבצפר משהו ששימח: קניתי מחשב חדש והוא מגניב משהו שעיצב: הקאסמים בזיקים .. יש לי חברים שם ציטוט השבוע: נשכח מתנגן בראש / פלייליסט: שיר של פוב אבל יש לו שם כל כך ארוך תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifג'וני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הוא נולד בתאריך שלי XD

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifנכוןXD../images/Emo85.gif

גם לפאניק יש שמות ממש ממש ממשששש ארוכים נראלי אפילו יותר משל FOB ..

הרבה יותר XD

ד'רס א גוד ריסן ווי ד'יס טייבלס אר נאמברד האני, יו ג'סט הבנת פיגיירד איט אאוט יט. XD או לונדון בקונד סונגס אבאוט מאני ריטן ביי משניס. XD או או אווו > ליינג איס ד'ה מוסט פאן א גירל קן האב וית'אאוט טייקינג הר קלוד'ס אוף XD והשמות של השירים לא קשורים בגרוש לתוכן XD

למעלה