עונה :}../images/Emo85.gif
שיר השבוע של מקפליי: Build Me Up A Buttercaup - ביחד עם באסטד .. I've got you Rockin Robin שיר השבוע לא של מקפליי: יש כלכך הרבה
Stitches- The Dykeenies חובה לשמוע
The hoosiers- worried about ray the hoosiers- goodbye mr.R Busted- year 3000 Hellogoodbye- baby. it's fact hellogoodbye- here (in your arms) korn- revolution אין לי מקום- מטרופולין sum41- pieces blink182- all the small things maroon5- wake up call Biffy clyro- folding stars aiden- one love Simple plan- untitled simple plan- perfect פקיד אפרורי- שייגעצ השירים של היי סקול מיוזיקל שירי MCR למיניהם
טוב יש עוד מלא
להקתהשבוע: MCR , מק אלבום השבוע: WELCOME TO THE BLACK PARADE קליפ השבוע: הלינק|http://www.youtube.com/watch?v=l0UWhniWBfE|סלינק| ג'רארד נראה כלכך טוב
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ורוניקה מארס
סרט- היי סקול מיוזיקל D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי הקטנה אשכרה מחקה לי שירים של MCR מהתיקייה שלי ועוד מעט היא הולכת לקבל עלזה מכות
משהו ששימח: שניי מכנסיים חדשים LOL משהו שעיצב: נמ. לאמשנה. ציטוט השבוע: יציאה מפגרת שלי שנאמרה בשיא התמימות בשיחה עם בריל "אנלא יודעת איזה מכנס לנעול!!!" ואז קלטתי מה אמרתי ולא הפסקתי לצחוק
מתנגן בראש / פלייליסט: Eleanor, Eleanor I would do anything for another minute with you because It's not getting easier, it's not gettig easier You will be folding stars You can't ever understand
It's not getting easier, it's not getting easier אנלא מפסיקה לשיר אתזה
---- Baby It's fact, my love is true ... שיר מדבקקקקקק תמונת השבוע: ג'רארד נהייה כלכך יפה
לא שהוא לא היה יפה גם פעם, אבל עכשיוווווווו
יצא לי דיי חופר השבוע XD