Mקוויקנד ^.^"

Lex 1

New member
אריאל איי לאב יו. ../images/Emo23.gif. ../images/Emo9.gif

ומזל טוב על הבן של הבת-דודה
><"

PunK RocK 1o1

New member
וואו פייר0_0

תמיד אמרתי שהוא נראה טוב (חוץ מהתקופה של המוהק שהוא נראה קצת מוזר) אבל פה הוא פשוט נראה מצויין0_0 יש לו את הפרצוף הכי חמוד בעולם ואת האף הכי מושלם בעולם!$$#%# חמודיD: מה עובר על דיוויד?! הוא חייב לחזור לתקופה של החימצון- מבחינת בגדים ושיער(גם אחרי שירד החימצון והוא נשאר עם התסרוקת) הוא נראה כ"כ טוב בתקופה הזאת..
עכשיו הוא פשוט נראה רע:S חחחחחחחח שיר והכתום.. אמרת את זה לכולם?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן XDDDDDD

שאמרת שהגבת למלא אנשים התכוונת לזה, הא?

OneStepCloser

New member
DDDDDDDDDDDDDDDDDD:

שיר השבוע של מקפליי
McFly - Ghostbusters McFly - Happy Christmas (War Is Over) McFly - Too Close For Comfort
שיר השבוע לא של מקפליי
Plain White T's - Hey There Delilah Guns N Roses - Don't Cry Guns N Roses - November Rain Matt Willis - From Myself Baby Justin Timberlake - Cry me a river
להקת/אלבום השבוע
Guns 'N Roses
קליפ השבוע
http://youtube.com/watch?v=FtcCqYbT9qI
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
It's a Boy Girl Thing, Back To The Future, High School Musical 2, Thirteen, The Princess Diaries 1\2
משהו שעיצבן
הזה שקורא לעצמו אח שלי :S
שימח השבוע
יש לי חברות נפלאות D: XDDDD
ציטוט השבוע
1. *שיר בוכה שעוד מעט היא תגיע לפרק האחרון של הג"ש* אני: "רוצה שאני אהיה איתך בפרק האחרון? XDDD שלא תבכי XD" עכשיו זה לא כזה מצחיק XD אבל כשאמנו את זה, זה היה ממש מצחיק
. 2. קמי [חברה שלי] ושיר שרות שיר: "זה סימן בשבילי, זה סימן בשביל כולם (מראות את האצבע האמצעית XD) זה סימן שיכול להפרות את העולם, זה סימן שאומר אנחנו חרמנים, זה סימן שלא ראינו שאנחנו מזדניים"
מתנגן בראש/פלייליסט
מקפליי- 5 קאלרס [הגירסא האמריקאקית D:
תמונת השבוע

DoLi it is Me

New member
XDD אני נישפפכתת יורדות לי דמעות

איזההה מכווערר הוא XDD בונה זא תלא פרודיה או משו ?? איזה פדחן הואא XDDDDD אני נישששפפכככתתת XDDDDDD מזה הריקוד הזה?? זה ניראה כאילו הוא יורד על איזה מישו XDDD דיי אני נישפככתת איככ אל תהרגו אותי אבל ישלו קול של צפרדע בעצירות =\

OneStepCloser

New member
את מכוערת! XD

הוא כוסון!#@^#&^*$ זה לא פרודיה, זה מהייסקול מיוזיקל 2 ^^. ויש לו קול יפה...לזמר פופ S: XDDD

DoLi it is Me

New member
איי לא נכון ..

לדעתי הוא מכוער >< ורציני כאילו אינלי שומדבר נגדו אבל ישלו ממש קול מכוער אני ממש מצטערת אבל זאת דעתי . זה מהסרט עצמוXD? נישבעת לך זה נראה כאיל וזה פרודיה והוא נראה מזה מעוצבן כאילו עודשנייה הולך ושובר את המצלמה או כל מה שבא מולו

PunK RocK 1o1

New member
מכל הריקודים בסרט הזה

הריקוד בגבעות היה רציני הריקוד הכי גרוע חחח היה צריך לחתוך את החלק הזה (או בכלל את כל הסרט חוץ מאת ריאן3>
)

sweet shir

New member
לאאאאאאאאאאאאאא! זאק היה שם כזה שקס!!!!!

ריאן. 3> (אנחנו כל כך פאג האגז.................. XD)

M C F L Y 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוו מיי גאאאדד ! גררררררררר ..הוווא כזזה שקקסיי ששם
!! פשוטט לרצוות לאנוס אותוו כל הסררט *מפנטטזת* ^^ סתםם חשתיי צורך עעז להסככים
DD:

למעלה