Mקוויקנד ^.^"

yael0000

New member
../images/Emo211.gif עזבי שזה ואנס

הם חדשות! לבשתי אותם פעם אחת!!!

LironPoynter

New member
Loosing you is just too much for me to take.

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies.
שיר השבוע לא של מקפליי: Losing You/Busted Without You/Busted Fake/Busted Psycho girl/Busted Sleeping with the light on/Busted When day turns into night/Busted Eddie's song/SOD Sick/SOD Thunderbirds are gone/SOD
להקתהשבוע: מק, סוד, באסטד
אלבום השבוע: הממ הדיסק שאני הולכת לישון איתו.XD סתם נו, וונדרלנד.
קליפ השבוע: Wake up call של מארון5, הקליפ היחיד שיצא לי לראות השבוע.XX'
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס, איזה פרק יפה זה היה
/ הייסקול מיוזיקל 2. גאש זאק.3>
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המממ סבתא.XD סתם נו. היא לא נתנה לי כסף לחג!
משהו ששימח: אמוריק באה לפהD:
משהו שעיצב: אורצ', הפיק שלך!!רר.
ציטוט השבוע: חחחחח אני וחברה שלי ממש שונאות מישהי. סתם לא שונאות, פשוט לא מחבבות. בקיצור, אנחנו קוראים לה קינדר (על שם ביצי קינדר, קינדר ג'וי וכו' חח) בגלל שהיא שמנה. אבל ממש. דובה! אז אתמול כשיצאנו, זה היה משהו כזה: חברה שלי: מה קינדר חשה? אני: אממ.. היא חשה בואנו!XD ומי שלא הבינה זה בגלל שיש קינדר בואנו. טיהי
מתנגן בראש / פלייליסט: Losing You
תמונת השבוע: אני וג'ד יקירתי (זו ההיא מהציטוט למעלה^) כשיצאנו לחגוג לחברה יומולדת במסעדה. שבוע טוב ליידיז!

Dirty wings2

New member
איך ראית את היי סקול מיוזיקל 2?../images/Emo2.gif

יש רק את 1 בישראל לא? אני יודעת שיצא 2,אבל לא פה בארץ O: ומעתקנית חולצותR%&I&*) גם לי יש כזאת
היא מTNT נכון?

McSon of Busted

New member
Losing you../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כלכך קל לנגן D: לירוניק אני אוהבת אותךךך!!!

Charley XD

New member
../images/Emo9.gifאני !!!!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182 - The Rock Show חחח המ"י Funset - Shir Ahava שיר אהבה, שיר אהבה, שיר אהבה, לתחת שלך XFDDDDDDDD Funset - Shuga Booga שירוש בשבליך הובה בובה !! Foo Fighters - The Pretender
Alanis Morissette - Head Over Feet Alanis Morissette - Uninvited להקתהשבוע: Foo Fighters ו Blink 182 אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: הקליפ החדש Foo Fighters - The Pretender ... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קייל XY האוס משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא
~והאינטרנט בערך בכל הקיבוץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ משהו ששימח: היה ממש כיף אתמול ... משהו שעיצב: נגמר החופש : ( ציטוט השבוע:אור אומר/ת: "איך אני מתרגמת את זה?!?!?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?! אני אומר/ת: לא יודעת ... את 5 יח' באנגלית ... אור אומר/ת: גם את! אור אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDD אני אומר/ת: XFDDDD אני שם בטעות ... אור אומר/ת: חחחחחחח אור אומר/ת: לא. אור אומר/ת: אבוי לך אם תגידי את זה שוב. אור אומר/ת: את שם כדי לשעשע אותי." אני: "חדש?" אור: "דג ..." אני : "XFDDDD" צ'רלי אומר/ת: את בבית? XFDDDDD בזמן שהיא מדברת איתי במסן אור אומר/ת: דניייייייייייייייייי אני אומר/ת: XFDDDDDDDD אור אומר/ת: אני אוהבת לדחוף אותו לכל מקום XDDDDDDDDDDDDDDDD אור אומר/ת: לא נשמע טוב. ועוד אחד אחרון ... התחלנו לדבר על מישהי שמה ראתה את הגוף שלה וחזרה עליו או משהו כזה ... בארוחת הערב XFDD אני : טוב אולי דיי ?? אחותי : למה אני : כי אנשים מתים לא עושים תאבון... תהרגי אותי ואמא שלי בדיוק באה להגיד משהו ואז התחילה לצוחק XFDDDDD זה היה כל כל מצחיק ... LOL מתנגן בראש / פלייליסט: בערך יותר מדי שירים ... אבל עכשיו Alanis Morissette .... תמונת השבוע:

just orr

New member
שיר אהבה XFDDDDDDDDDDD

די הרגתותי עכשיו!
שכחתי בכלל מרוב הציטוטים XDDD והאינטרנט שלכם באמת מעצבן.
שנזמין את האוס לבית חולים?

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif ואת טיפולית !! וכמו שאני ושירוש אמרנו

או יותר נכון סימנו לך, ז**ן !!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifעונה באיחור../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: רוקין רובין
שיר השבוע לא של מקפליי: מלא של בונג'
להקתהשבוע:בונג'
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: אמברלהXD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בחזרה לעתיד 1+2 איזה קטע לכוכב הראשי קוראים בסרט מארטי מקפליי,קטעים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:אממ....אין משו! משהו ששימח:החופש
משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט:כלום תמונת השבוע:
לודעת למה אבל הייתי חייבת

sweet shir

New member
חחחחחחחחח קפרא, זה לא צירוף מקרים שקוראים לו

מקפליי..... טום קרא ללהקה מקפליי בגלל הסרטים האלו. XDDDDDDDDDDD

למעלה