עונננה ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe Home Is Where The Heart Is שיר השבוע לא של מקפליי: הבנות נחמה - No War Blink 182 - The Rock Show Blink-182 - I Miss You First Date Blink 182 - Down Blink 182 - Whats My Age Again להקתה שבוע: מקפלי ו Blink 182 אלבום השבוע: מקפלי .. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=cODGR8QGLVw תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: skins .... משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה שלי לספורט -__-" משהו ששימח: הלכתי לשוגה והיה ממש כיףףףףףףף
משהו שעיצב: שוגה (שיר) שלא הביאה לי את הקלטת : ( ציטוט השבוע: ילד: "טוב אז אני כותב 'דני' בעברית במחברת !!" XDDDD כולו ערס שחש את עצמו... וזה היה שיעור ערבית דנ"י- דינם נקבה יחידה אני ואור ממש צחקנו ... אני וחברה שלי (גוני) אני : "אוףף אורית על הבוקר ..." גוני : "היית חייבת להגיד את זה ולבאס אותי ?" אני : "אמן ויפול עליה פסנטר מהשמיים והיא תמות..." גוני : "למה באלימות והרג ?" אני : "טוב אז שיפול עליה טובה מהשמיים .. ואז היא תמות !" טוב אז למורה המפגרת שלנו לאנגלית יש מבט ממש ממש מוזר ומעצבן ... אני : "וואי שתגיד עוד פעם
פוינטרז" המורה : "פוינטרז" והיו עוד הרבה שאני לא זוכרת ... מתנגן בראש / פלייליסט:Foo Fighters - The Pretender תמונת השבוע:
צום קל לכולן וגמר חתימה טובה DD: