Madוויקנד P:

einav0sh

New member
XDD

אל תדאגי את בטח תהיהי שם שוב

ברור שאי אפשר להימאס מלונדון!!!!../images/Emo99.gif

העיר הכי מדהימה בכל העולם!!!!!! אני זוכרת כשבני דודים שלי מלונדון (בפרברים האלה בקצוות לונדון) באו לביקור הם היו כל כך משועממים!!!! !$@#$@#%

m o r 1 0 2

New member
ייאי לונדון,כיף לך../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חברה שלי עכשיו בלונדון
אני מתה להיות שם... תהני

Dirty wings2

New member
אני חייבת להגיד משהו על התמונה ../images/Emo9.gif

לדעתי-השיער של כל חברי הלהקה הכי הכי הכיייייי יפה ככה

Charley XD

New member
עונננה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe Home Is Where The Heart Is שיר השבוע לא של מקפליי: הבנות נחמה - No War Blink 182 - The Rock Show Blink-182 - I Miss You First Date Blink 182 - Down Blink 182 - Whats My Age Again להקתה שבוע: מקפלי ו Blink 182 אלבום השבוע: מקפלי .. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=cODGR8QGLVw תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: skins .... משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה שלי לספורט -__-" משהו ששימח: הלכתי לשוגה והיה ממש כיףףףףףףף
משהו שעיצב: שוגה (שיר) שלא הביאה לי את הקלטת : ( ציטוט השבוע: ילד: "טוב אז אני כותב 'דני' בעברית במחברת !!" XDDDD כולו ערס שחש את עצמו... וזה היה שיעור ערבית דנ"י- דינם נקבה יחידה אני ואור ממש צחקנו ... אני וחברה שלי (גוני) אני : "אוףף אורית על הבוקר ..." גוני : "היית חייבת להגיד את זה ולבאס אותי ?" אני : "אמן ויפול עליה פסנטר מהשמיים והיא תמות..." גוני : "למה באלימות והרג ?" אני : "טוב אז שיפול עליה טובה מהשמיים .. ואז היא תמות !" טוב אז למורה המפגרת שלנו לאנגלית יש מבט ממש ממש מוזר ומעצבן ... אני : "וואי שתגיד עוד פעם פוינטרז" המורה : "פוינטרז" והיו עוד הרבה שאני לא זוכרת ... מתנגן בראש / פלייליסט:Foo Fighters - The Pretender תמונת השבוע:
צום קל לכולן וגמר חתימה טובה DD:

Lex 1

New member
אנחנו קוראים לזה בערבית רשמב"א! ../images/Emo6.gif

שזה רבים שאינם מציינים בני אדם ואז דינם דין נקבה.. ><" אז זה עוד המצאה של מילה של המורה שלנו?
חשבתי שזה אוניברסלי XD הציטוטים מבדרים..

Charley XD

New member
לא לא יש רשמב"א גם אצלנו ...

רבים שאינם מציינים בני אדם זה רק בני אדם ... אבל כל השאר זה 'דני' - דינם נקבה יחידה.. ותודה

Yu vi

New member
חחחחחחחח אצלנו זה ככה-../images/Emo85.gif

רשמב"א די"ן רבים שאינם מציינים בני אדם, דינם יחיד נקבה

Charley XD

New member
../images/Emo11.gif צריך להיות באמת טיפש כדי לקבל פטור !!

כמוני ! DD: אז מחר אני הולכת להסתכל על התקרה ולצייר עיגולים !!!!!!!! תהני ...

../images/Emo45.gifFoo Fighters - The Pretender../images/Emo23.gif

הו, התמונה
חהחה פוינטרז
זה היה טובD; ולאור היה צחקוק כזה חמוד! XDDDDDDD ילדה, אני אוהבת אותך.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוויקנדD::

שיר השבוע של מקפליי: A Town Called Malice The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: How To Save A Life-The Frey
להקת השבוע: מק
, הביטלס3> אלבום השבוע: HELP! של הביטלס
, Motion In The Ocean קליפ השבוע: ה60 שניות של דה הארט נבר לייס
אאא תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים כרגילD:, ארתור
/200 סיגריות משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ, לא חושבת שהיה משהו ששימח: 2 חתונות של 2 בני דודיםDDDDDDDDD: משהו שעיצב: לא היה ^________^ ציטוט השבוע: "פתחתי שרשור סליחוווות"
יובי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עזבו אתם לא תבינו מתנגן בראש / פלייליסט: Desert Song-MCR תמונת השבוע:

Yu vi

New member
XDDDDDDDD../images/Emo85.gif

ברייללל אנלא זוכרת כלום מהשיחה שלנו אתמול חוץ מזה שהייתי ממש מסטולה ודיברתי שטויות XDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהייתה לנו שיחה קורעתXD

למעלה