Madוויקנד P:

McFly rullz

New member
../images/Emo26.gifMacוויקנד../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי:
the heart never lies sorry's not good enugh i've got you i'll be ok star girl
שיר השבוע לא של מקפליי:
כמה שירים של באסטד..
להקתה שבוע:
מקפליי אופקורס
אלבום השבוע:
Motion in the ocean
קליפ השבוע:
מאחורי הקלעים שח טרנסילבניה!
אני נקרעת כל פעם מחדש...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נמלטים עונה שניה!
מבול של צרות!
ו'גאסט מיי לאק!כןן..שוב וחברה שלי אהבה את הסרט^^
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האמת לא משו...היה לי שבוע כיפי
משהו ששימח:
פגשתי את נוגה
קיבלתי 92 במת'! הכנתי שלט של מקפליי ללוקר והוא יצא מהמם ישנתי אצל חברה!והיא חברה ממש ממש טובה
פחות התיחסתי אאליהן..וזה מרגיש לי טוב בלב...:)
משהו שעיצב:
מה שקרה לסיון..הילד מהכיתה שלה...
זה באמת עצוב ....
קחי עוד חיבוקי! היום ומחר צוווווווווווווווווווווווום><
ציטוט השבוע:
היו כמה קטעים עם חברה שלי...אבל כרגיל...אני לא זוכרת
מתנגן בראש / פלייליסט:
the heart never lies! שיר מקסים!
תמונת השבוע:
יש 2...
זההראשון
צום קל לכולן וגמר חתימה טובה D:

Lex 1

New member
מורן השקעת בהודעה?? ../images/Emo12.gif

><" אני גאה בך על מת'
ושוב אני שמה לב להשפעתי על הדיבור שלך [ע"ע אופקרוס.. ]
לאב יא.
.

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gifהיה לי זמן ורציתי שיהיה יפה פעם אחת!XD

תודה תודה
אבל היו לי כמה בעיות..>< וכןן אני משתפרתת סתם,לא.XD לא יו טו!

MyTearsDontFall

New member
Everything has changed...

שיר השבוע של מקפליי: אין שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Franklin
Plain White T's - Hey There Delilah להקת השבוע: פרמור. אלבום השבוע: Paramore - All We Know Is Fallimg קליפ השבוע: נמ. היי דאר דאלילה. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בילי אליוט
וכל הפרקים של מועדון לילה שראיתי השבוע משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמ. התנהגות של מישהי...
משהו ששימח: אולי הריצה שעשיתי..מרענן XD ויש לי יומולדת עודמעט
משהו שעיצב: די הרבה...
ציטוט השבוע: "תשמרי את העטיפה!לאבעצםלא!" XD ~לאתבינוXD~ מתנגן בראש / פלייליסט: Plain White T's - Hey There Delilah תמונת השבוע: שלמות

yael0000

New member
הייתי בטוחה שהיה רשום פראנקי ../images/Emo211.gif

ואני כזה מה פראנקי? לפראנקי אין אדום...

MyMcWeekEnd ../images/Emo20.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies
Easy Way Out A Town Colled Mallice שיר השבוע לא של מקפליי:אין..>< אתמול עשיתי חרישה אך ורק על שירי מקפליי.. אחח..נוסטלגיה.. להקת השבוע:FallOutBoys -סופסוף הצטרפתי לפורום שלהם!!!
אלבום השבוע: נממ... -Linkin Park קליפ השבוע: THNL אעאעאעעע!! הוא כ"כ חם!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אני עוד פעם חורשת על כל העונות של הפיג'מות.. [עכשיו אני ב-4] משהו שהכעיס אתכם השבוע:בצפררררר!!!!
משהו ששימח:הקליפ החדש!! משהו שעיצב:עוד פעם-בצפררררר!!!>< אני שונאת בצפר!!
ציטוט השבוע:עוד פעם בלקאאוט?! אני לא מאמינה!>< מתנגן בראש / פלייליסט:THNL [הוא די מככב במקוויקנד שלי, לא?!] תמונת השבוע:אהההההה.. דאגי דאגי דאגי...

YuvalJones

New member
מקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי: ללא ספק בכלל- The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: Over Now , Air Hostess - Busted להקת השבוע: שלושת המלכים - מקפליי,באסטד,סוד
אלבום השבוע: אינפיניטי און היי של פוב, ו-Under My Skin של אבריל. כי קניתי אותם הששבוע :) קליפ השבוע: The Kill - 30STM תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: -- משהו שהכעיס אתכם השבוע:חברה שלי וזה.. משהו ששימח: יצאתי אתמול. היה אחד השולטים. מצאתי תחליף לאלכוהול , THNL
משהו שעיצב: אממ.. כלמיני. ציטוט השבוע: אני ולירוניק [lironpoynter] דיברנו על טמפונים. הנה לכם השיחה XD אני: "את יודעת שיצא באנגליה טמפונים צבעונים XDD חחח יש פרסומת בטופס" לירון:"איזה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אני:"XDDD חחח כן!" לירון:"הם הופכים את הטמפונים ממש להראות כמו טושים! גם ככה הוא בגודל בערך!" אני:"חחחח כן רסמי. תכפ עוד חמש שנים כבר בנות יוכלו לכתוב עם הכוס חחחחח" לאביה 3> מתנגן בראש / פלייליסט: The Kill תמונת השבוע: 33> צום קל בנות 3>

LironPoynter

New member
מקוויקנד.D:

שיר השבוע של מקפליי: The heart never lies
שיר השבוע לא של מקפליי: Who's David/busted כלכך!D:
להקת השבוע: מק ובאסטד
אלבום השבוע: הממממ A present for everyone.
קליפ השבוע: הפרומו של THNL נחשב?D:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס3> / היירספריי. איזה זאק חתיך
אבל מה הוא מתנשק עם הקובבה הזאת?
משהו שהכעיס אתכם השבוע: זאק והקובבה. חחחחח סתם. חברה.
משהו ששימח: שיעור תאטרון. חח איזה משחרר זה היה.^_^
משהו שעיצב: טופאוףדהפופס לא הגיע עדיין! צריך ללכת להוציא דואר.>< חחח סתם, נו. לא הייתי עצובה השבוע.
ציטוט השבוע: אני לא יודעת אם זה 'חוקי' לכתוב את זה פה, אבל זה היה כלכך מצחיק. חברה שלי- "ראיתי אותו אתמול בסופר. בטח הלך לקנות בגט, כי הבולבול-סמול שלו לא מגיע לה לנקודת הג'י." XDDDDD צחקנו על המניאק הכי גדול שיצא לי לפגוש בחיים. ועוד אחד, אני ואמוריק. אמורי: "את יודעת שיצא באנגליה טמפונים צבעונים XDD חחח יש פרסומת בטופס" אני:"איזה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אמורי:"XDDD חחח כן!" אנין:"הם הופכים את הטמפונים ממש להראות כמו טושים! גם ככה הוא בגודל בערך!" אמורי:"חחחח כן רסמי. תכפ עוד חמש שנים כבר בנות יוכלו לכתוב עם הכוס חחחחח" XDD נפתרה הבעיה לחסרי הגפיים.
מתנגן בראש / פלייליסט: כרגע בפלייליסט can't break thru.^^"
תמונת השבוע: חחחחחחח אל תשאלו. עם אמוריק(YuvalJones השמאלית) וג'ד(GalJudd לא כלכך פעילה, אמצעית) הסרטנו את עצמנו שרות את דק דה הולס.XDD

DoLi it is Me

New member
כמה תמונות של מקפליי ../images/Emo2.gif

אה וחח אני אוהבת את החולצהשל האמצעית

LironPoynter

New member
אכן.. את מוזמנת לראות הכל../images/Emo26.gif

אני מתה על החדר שלי חחח<: ליד ג'ק ספארו יש עוד פוסטר של פיט וונטז ואני צריכה לשים את הפוסטרים כי TOTP הגיע.D: ולשלושתנו יש תחולצות של הפי טרי פרינדס חח. לא קשה למצוא כאלה בכל חור אפשרי

למעלה