Madוויקנד P:

rox love BSM

New member
וויקנדMy Mac

שיר השבוע של מקפליי: THNL,sorry's,that girl,5cihh
שיר השבוע לא של מקפליי: breaking free,she so lovley להקתה שבוע:McFLY
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: THNL,5CIHH,shut up&drive
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: קיילXY,האוס
,רגליים קרות/שחקי אותה בקאהם
משהו שהכעיס אתכם השבוע:__
משהו ששימח:היה לי יומולדת
משהו שעיצב:__
ציטוט השבוע:__
מתנגן בראש / פלייליסט:she so lovely
תמונת השבוע:

just chenis

New member
she so lovely ../images/Emo99.gif

פשוט נדבקתי מכל ההשמעות בהיטס.. וגם המבטא שלו פשוט כ"כ מבטאי במיוחד ב:"i think that u are lovely"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםאני חחחח זה שיר ממש כיפי

Yu vi

New member
חחחחחחחח גמני../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

שיר מדבק
.

ShellyJones

New member
(=

שיר השבוע של מקפליי: THNL,FCIHH שיר השבוע לא של מקפליי: אממ... End Up Like This-SOD להקתה שבוע: מק^^, SOD(= אלבום השבוע: אממ... לא משהו מיוחד.. קליפ השבוע: THNK,FCIHH תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ציידי רוחות(= משהו שהכעיס אתכם השבוע: השכנה הגאונה שעושה לאימא שלי ציפורניים החליטה שלק שחור זה של כת השטן ושזה לא מתאים לי.. כן, כי ממש לומדים המון על בנאדם מ"היי" מסכן ברחוב, לא?! והחוג שחייה ה*** הזה! כן, אני יודעת שצריך ללכת עם גב ישר, אבל זו לא סיבה להשפיל אותי ולשלוח אותי לשחייה עם ילדה בת 8! משהו ששימח: אח שלי חזר מהמילואים! יאיי! משהו שעיצב: מה שקרה לילד מהכיתה של סיוון ואיך שהיא מרגישה.. ציטוט השבוע: ציטוט מספר מגניב שגמרתי לקרוא היום: " הוא היה בחור נאה, היו לו ציונים טובים, הוא לא השתמש בסמים קשים-" השורה הזו הרגה אותי! לא קשים, רק קלים(= כמו שכל אימא הייתה רוצה לבתה... מתנגן בראש / פלייליסט: נכתב והולחן על ידי=I feel like a poodle תמונת השבוע:

mcfly danna

New member
שלי!!!

שיר השבוע של מקפליי: no worries , sorry's שיר השבוע לא של מקפליי: חרישה מטורפת על HSM 2 וparamore להקת השבוע:paramore & mcfly אלבום השבוע: RIOT! קליפ השבוע: מקפליי הגמדים!!!!והבכי המתוק של דאגלס.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הייסקול מיוזיקל 2.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:חטפתי זעזוע מוח ושכחתי מלא דברים... משהו ששימח:עשו לי הקלות.. משהו שעיצב:חברה שלי עדיין כועסת עליי... ציטוט השבוע:וואי יש מלא... אר יו ראדי? **בשיעור אנגלית דיברנו על פרזנט סימפל..** איווט (המורה):"לֱמה משתמשים בפרזנט סימפל?" בר (ידיד):"בשביל מתנה פשוטה" XDDDDDD זה קרע אותי... **באותו שיעור דיברנו על דובי פנדה** אני:"הדובי פנדה האלה ממש חמודים" אייוטוש (המורה):"את חושבת שהם חמודים אבל מזה הם לא" (במבטא בריטי כבד קורע) ו"קדימה יש לנו מליי מליי מליי מה לעשויית" (מליי= מלא) **בשיעור ערבית\אזרחות היה לנו עם זהבה** זהבה:"ברית המועצות היום עושה שיתוף פעולה עם רוסיה" - מישו חייב להגיד לה שאין יותר ברית המועצות.. ואני ואייזי (אנסטסיה) התפקענו כל השיעור בגלל זה.. מתנגן בראש / פלייליסט:"i don't dance"- HSM 2 תמונת השבוע:מק]פוש.. צום קל לכולן וגמר חתימה טובה לכולכן נושנושיות!!!!

שוליטה

New member
עונה D=

שיר השבוע של מקפליי: THNL כאילו דע!!! שיר השבוע לא של מקפליי: מה שמשודר בהיטס... להקתה שבוע: מקפליי... אלבום השבוע: לאדעת קליפ השבוע: לאדעת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 XD אני חולה על זה משהו שהכעיס אתכם השבוע: אח שלי... משהו ששימח: ההורים שלי היו בחו"ל והביאו מתנות! וגם יש לנו פרוייקט ארצות באנגלית וקיבלתי את אנגליה!!!! עם הרבה מאמצים אבל עדיין, אני מאושרת :) משהו שעיצב: בקושי יש לי זמן על המחשב :( מה שאומר פחות זמן בפורום :'( ציטוט השבוע: דיברתי בטלפון עם יעל אני: הלו יעל: הלו אני:מי זה (למרות שיש לי מזהה שיחות) יעל: מי זאת? (למרות שהיא התקשרה) אני: עלמה.. אה.. פוינטר! ואת? יעל: יעל פלצ'ר!! אני: איך זה שלא נפגשנו עד עכשיו?! חברה שלי עצבנה אותי אני: תפסיקי לעצבן, בהמת השדה! חח יש לי נטייה להמציא קללות ושמות מטומטמים XD מתנגן בראש / פלייליסט:כלום תמונת השבוע
טוב אז שבוע טוב לכולם וצום קל!!!

sweet shir

New member
הפורומים של תפוז יעבדו ביום כיפור? ^_^

[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אמר/ה: אומרים בפורום אופנה שזאק יהודי, יכול להיות? שירD: אמר/ה: זה נכון חח [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: חחח מגניב! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: עכשיו אנחנו יכולים לצאת ללא התנגדות של המשפחה XD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח כן.. כי זה הדבר היחידי שעצר בעדינו! XDDDDDDDDDDD שיר השבוע של מקפליי: לא נראלי שמעתי. ^__^ חשבתי על שירים!
שיר השבוע לא של מקפליי: היי סקול מיוזיקל 2. תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. Born To Make You Happy - Britney Spears Sometimes - Britney Spears Everytime - BS, ממ זה השיר העצוב שבקליפ היא כאילו תובעת באמבטיה? כי לזה התכוונתי. ^^ להקת השבוע: לא נראה לי היה.
אלבום השבוע: Baby One More Time של בריטבריטD: והייסקול 2. קליפ השבוע: המפ, אווריטיים של בריטבריט, הוא פשוט כ"כ עצובבבבב>: ולחשוב שזה בסופו של הדבר הסיבה להידרדרות שלה. ;; אני מתגעגעת לבריטני התמימה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש, ראיתי את הפרק האחרון. ]; וסרט.. ממ ילדות רעות!
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא :/ משהו ששימח: חברה:) משהו שעיצב: שאני ונסטיה בסוף לא התרמנו. ]; ציטוט השבוע: [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אמר/ה: אומרים בפורום אופנה שזאק יהודי, יכול להיות? שירD: אמר/ה: זה נכון חח [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: חחח מגניב! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: עכשיו אנחנו יכולים לצאת ללא התנגדות של המשפחה XD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח כן.. כי זה הדבר היחידי שעצר בעדינו! XDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: בייבי וואן מור טיים של בריטני חח (בראש) תמונת השבוע: ישלי 3. וכולן חובה. ^__^

sweet shir

New member
אויש בטעות הציטוט שלי בהתחלה. XDDDDDDD

ובמקום הנכון XD תמונה מס' 2. D:

kelly7i

New member
למה שהם לא יעבדו?

זה אתר, ומי שיהיה על המחשב ויכנס אליו, יהיה בו!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבריט../images/Emo99.gif

גםלי היה שבוע נוסטלגיהXD אבל אני שמעתי את כל הדיסקים של פייב
אח אח הבויבנדז של פעם, איפה אתם איפה?]; התמונה שלךXDDDDDDDDDDD

למעלה