Madוויקנד P:

אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: I've Got You The Ballad Of Paul K Transylvania Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182 - Adam's Song Blink 182 - All The Small Things Blink 182 - Always Blink 182 - Dammit Blink 182 - Down Blink 182 - Feeling This Blink 182 - I Miss You Blink 182 - Stockholm Syndrome Blink 182 - The Rock Show Blink 182 - Violence ?Blink 182 - What's My Age Again Foo Fighters - The Pretender Gym Class Heroes - Clothes Off Hard FI - Suburban Knights Maroon 5 - Wake Up Call Tokio Hotel - Ready Set Go Rooney - When Did Your Heart Go Missing
להקת השבוע:
Blink 182, כמו שבטח כבר הבנתן DDD:
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: Blink 182 - Always Blink 182 - I Miss You McFly - The Heart Never Lies !!!!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ ילדות רעות? DD;
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הייתי אמורה להיפגש עם חברות ולעשות מרתון סרטים כל יום כיפור, ובסוף אמא לא הרשתה ><
משהו ששימח:
אבא שלי אמר לי היום שבת דודה שלי בהריון!
TOTP הגיע סופסוף חח
קניתי את הדיסק גרייטסט היטס של בלינק, וכלול בו DVD (נו מה אני אעשה התמכרתי קשותXD)
משהו שעיצב:
יש בעיות עם ההריון של בת דודה שלי, מקווה שיהיה טוב..
ציטוט השבוע: --
מתנגן בראש / פלייליסט: The Pretender של פו פייטרס :] היה אותו הרגע באמטיוי היטס ^____^ - הו, ועכשיו Wake Up Call של מארון 5
תמונת השבוע:
איזה חמודים!
גמר חתימה טובה וצום קל לכולן! :)

Charley XD

New member
חח בלינק ... ../images/Emo9.gif

אני רוצה לראות !!
אהה ויש 26 .... אז דברי איתי !!!

Charley XD

New member
../images/Emo11.gifעכשיו אנחנו מדברות

אי גאי XDDDDDDDDD דונט ג'אג מי באט
LOL

כה נו לא שמתי לב.../images/Emo11.gif

זתומרת, שכחתי לרגעXD
חחחחחחחחחחחחחחחXDDDD ,I'm gay" ?!So what Don't judge !My butt" 333>

Charley XD

New member
יופי ... ../images/Emo11.gif

כן כן אנחנו עדין מדברות ... תשלחי לי עוד XDD אוי הוא הרג אותי ... 33>
אותך

just orr

New member
איזה חמוד הוא שהוא אומר את זה XDDDDDDD

ואיך טום צוחק חעח XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח מכורת בלינק שכמותך.

מה קרה לדודה שלך? >: אמא שלי עברה הריון ולידה מאוד מסובכים, אני אבין.

חחח ../images/Emo23.gif

היא רק בחודש השישי וכבר יש לה פתיחה.. היא עכשיו בהשגחה בבית חולים ;[ 33>

sweet shir

New member
אויש. ../images/Emo201.gif :(

נקווה שהרופאים יוכלו לעכב את הלידה ושהכל יהיה טוב. :) 3333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבלינק../images/Emo99.gif!!!!!!!!1111

just orr

New member
וואי באמת נדבקת לזה חזק.

טוב נו מה יש להם שירים יפים
אוו תותי! טוקיו הוטל?
XDDD אה ובאמת התפלאתי שלא כתבת באלבום השבוע. ואז ראיתי שהוספת... חהחה דיליי. [סתם הייתי חייבת לתקוע את זה כאן ><] ווי, גם בת דודה שלי בהריון! :O (נו מה נסגר עם האלפתיות? O.O) אני מקווה שזה יסתדר והכל יהיה בסדר...
ובאמת היה נחמד אתמול DD: יש לנו אשכרה אותו ראש ברמיקוב הא? P: לאב יה

ME אההההה .....P:

שיר השבוע של מקפליי: McFly – I'll Be OK Too Close for Comfort-McFly McFly – She Left Me Hypnotised That Girl Star girl שיר השבוע לא של מקפליי:המון!!!!!!!! Tears for Fears – Mad World Boys Like Girls – Five Minutes To Midnight Placebo – Sleeping With Ghosts Incubus – Mexico Thursday – War all the Time 3 Doors Down – Not Enough Counting Crows – I Wish I Was a Girl Rage Against the Machine – Beautiful World AFI – Sacrifice Theory Nizlopi – Freedom 30 Seconds to Mars – I'll Attack Cute is What We Aim For – The Curse Of Curves Aiden – Silent Eyes blink-182 – All the Small Things Red Hot Chili Peppers – By the Way להקתה שבוע:Cute is What We Aim For ו-McFly אלבום השבוע:JUST MY LUCK קליפ השבוע:אמממ אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:לא ראיתי ... משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ הייתי ב"פולן בר" ומצאתי חולצה ממש יפה אבל לא אהבתי את הצבע אז שאלתי את המוכר אם יש לחולצה עוד צבעים, לפני שהספקתי לסיים את המשפט אחת המוכרות קפצה עליו והתחילה לנשק אותו איזה חצי שעה ,מתעלמת ממני לגמרי, וכשהיא סוף סוף הסכימה להתנתק ממנו להביא לי את החולצה מהמחסן היא לא חזרה!!!$@## זה ממש עיצבן אותי משהו ששימח:אממ התחברתי לאנשים בקורס פסיכומטרי -במיוחד לעוד 3 בנות -הן ממש נחמדות שזה הפך את הקורס לפחות נורא...וקניתי מת"א תיק גולגולות ממש יפה :) משהו שעיצב:אחיות שלי נוסעות ללונדון ל-5 ימים והן גם יפגשו עם דוד שלי (ובני דודים שלי) אני כל כך מקנא!!!!!!!!!! ציטוט השבוע:בקורס פסיכומטרי מקפיאים את התלמידים אז אני וחברה שלי צחקנו על זה "מה הם בדיוק עושים מכניסים אנשים לחדר בטמ"פ של 40 - ואחרי חצי שעה מי ששורד הופך להיות מדריך?" מדריכה:"אם מצלצל לכם הפלאפון אתם צריכים להביא עוגה" תלמיד:"ואם זה על רטט" מורה"אז עוגיות" מתנגן בראש / פלייליסט:Oasis – Don't Look Back In Anger תמונת השבוע: צום קל לכולן וגמר חתימה טובה D:

sweet shir

New member
הייייייי גמלנו היה את זה!!! חחחחחח

להביא עוגה אם מצלצל הפלאפון. XDD אנשים הביאו!! חחחחחחחחחחחחח מאוד אהבתי את החוק הזה.
דונט לוק באק אין אנגר.

למעלה