Madוויקנד P:

חחח התמונה והציטוטים ../images/Emo9.gif

אוי והפסיכו!!!! התחלתי שבוע שעבר תקורס $@#%#$^ איפה את עושה? (וכמובן ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!-!
)

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif רק השבוע?

אני בדיוק סיימתי אותו והמבחן שלי ביום שלישי. לגבי מה שאלת איפה אני עושה..? ><" חח אממ את הקורס עשיתי בבצפר שלי.. ואת המבחן אני עושה באוניברסיטת בר-אילן תנקיו
גם לך! זה לא קל..

Lex 1

New member
אני בלחמן אבל זה כאילו חברת בת של קידום סו..

איטס ד'ה סיימ שיט ><" שיהיה בהצלחה, המבחן שלי מחרתיים - אני רואה את המילה כשלון חרוטה לי על המצח..

Lex 1

New member
אוו בכלל לא למדתי אז זה לא הולך לקרות.. ><

אבל תמיד יהיה לי זמן למועד נוסף אחרי הצבא אז אני לא בלחץ אבל תודה אניווי

Lex 1

New member
טחחח כן הכל אמיתי.. האמת שזה קצת מטריד ../images/Emo11.gif.

Lex 1

New member
אני בטוח אעשה מועד ב' אז אני לא אסיים עם זה

כזה מהר...
אחרי י"ב אני אחרוש בתקווה להוציא מעל 500 שזה מקסימום מה שאני הולכת להוציא במועד הזה...

yael0000

New member
500 זה גם משהו.../images/Emo211.gif

אני מניחה שזה יהיה בסביבות ה470 ככה ואם לא תמיד יש אחרי הצבא

Yu vi

New member
גם אחותי../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

מחרתיים, אוניברסיטת ת"א
מגניב ביותר ^___^ שיהיה לכן בהצלחה !!

shakedy69

New member
Happy weekend!

שיר השבוע של מקפליי: THNL שיר השבוע לא של מקפליי: Move along-TAAR J.L- Do it well Boys like girls- Thunder Aly & Aj- no one Brotney spears- Gimme more להקתה שבוע: boy's like girls אלבום השבוע: alright, still- Lily allen קליפ השבוע: Gimme more- Britney spears live from the VMA תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: SKINS!!!!!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:למדתי אתמול עד פאקינג 5!! משהו ששימח: שבוע הבא ים המלח חח :) ומצלמה חדשה!! ווווווו....הקלטתי סוף סוף את השיר שלי!! משהו שעיצב: ארטיום...הילד שמת משאיפת גז מצתים מהבצפר שלי, זה היה יום כלכך מוזר ועצוב =/ ציטוט השבוע: "be careful from the judd"!!!! מתנגן בראש / פלייליסט: hey there delilah תמונת השבוע: מי יפה מייי~?~?!?

למעלה