Madוויקנד P:

HiLa0mcfly

New member
מקוויקנדדד מהר מהר לפני שיתחיל הצום =]

שיר השבוע של מקפליי:THNL nothing שיר השבוע לא של מקפליי: second to Mars - The kill Goo Goo Dolls - Before It's Too Late dbtl להקתה שבוע:מקפליי!30 שניות למרס אלבום השבוע: וונדרלנדדדדד =] קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=nmQi_3vT00w דני כל כך חמוד והבכי של דאגייי הרגג אותיי מצחווקקק תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: זואי 101 =] לא נהדרת והמחזמר של סנופי^^ ראיתי היום בבבוקר אבל הוא היה מצויר וזה היה כזה חמוד משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהמורה למתמטיקה משגעות אותנו שהמבחנים שלנו גרועיםS: משהו ששימח:שאבא שלי אמר לי שאם אני יצליח לצום כמו כל הזמן אז הוא יקנה לי גיטרה או מחליק!! משהו שעיצב: שאני לא יכולה ללכת בזמן הקרוב להופעה של מקפליי מתנגן בראש / פלייליסט:אנסייד טינג^^ תמונת השבוע:-> הבני דודים הקטנטנים שלי באו אלינו ואחותי הקריאה להם סיפור =] כפרותת עליהםם נושנושים

McSon of Busted

New member
חחח אהבתי את הכותרת D:

שיר השבוע של מקפליי: Too Close For Comfort The Heart Never Lies All About You I've Got You That Girl שיר השבוע לא של מקפליי: Don't Cry- guns n' roses Best Of Me- Sum 41 3AM- Busted Floods- Fightstar!!!!!!!!!!
Deathcar- Fightstar One Day Son- Fightstar We Apologize For Nothing- Fightstar להקת השבוע: Fightstar
אלבום השבוע: One Day Son- Fightstar A Present For Everyone- Busted
קליפ השבוע: That Girl תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא ראיתי משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבצפר הזה
משהו ששימח: הוא
משהו שעיצב: הוא אחר
ציטוט השבוע: אני: "נועם את צמה?" נועם:"לא נראה לי, ואת?" אני:"חחחחחח נראה לך?!, אני בכלל לא מאמינה בזה...." נועם:"נכון, אנחנו מאמינים בלאכול כל הזמן!!" XDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: That Girl Live תמונת השבוע:

just orr

New member
למה mad? חח אניוואי, הנה שלי :)

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies No Worries A Town Called Malice שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182- I Miss You Blink 182- The Rock Show Blink 182- What's My Age Again Plain White T's- Hey There Delilah ועוד.. וואי אני לא זוכרת... אבל עוד כמה של בלינק :) להקת השבוע: בלינק 182 ומקפליי
אלבום השבוע: אמממ לאדעת >< קליפ השבוע: הדקה של THNL!!!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סקינססססס ^^ החצי הראשון של הייסקול מיוזיקל 2. משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין לי מה לעשות ביום כיפור. אין מחשב, אין דיוידי, אין טלפון, כלום. אפילו מישהו שיארח לי לחברה אין =/ אה, וגם המבחן התקוע הזה במתמטיקה. >< משהו ששימח: נפגשתי עם חברה שלי והיה כיף D: ומצחיק XDDD משהו שעיצב: מלא אנשים עצובים, וזה גורם גם לי להיות בדאון >< אה, והפיק של צ'רלי יקירתי.
ציטוט השבוע: אין הרבה חח ספר ביולוגיה: "אם נבחן קיבה של אדם..." אני: "למה שנעשה את זה!?!?!?!?!? :S" אוקיי וזה פשוט כלכך מתאים למשהו שקראתי: Baby's walk away" Baby's walk away So I'm on my worst behavior I can't take it amymore I just woke up on the floor today, yeah yeah I've long run out of my last chances but he won't come back..." מתנגן בראש / פלייליסט: Take That- Patience תמונת השבוע: גמר חתימה טובה וצום קל למי שצמה

Charley XD

New member
דיי הפיק שלי לא כזה עצוב ...

טוב נו כן ... אבל רק הפרקים האלו !! Baby's walk away" Baby's walk away So I'm on my worst behavior I can't take it amymore I just woke up on the floor today, yeah yeah I've long run out of my last chances but he won't come back..." XDDDDDDD זה מה קורה שמשעמם לנו בשיעורי אנגלית (?) נמנמ זה כזה מתאים ... ואיך שכחתי את הקיבה ?? נמנמ בלינק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נדבקת קשות XFD

המ, בסוף אני נתקעתי איתך.../images/Emo69.gif

סתםסתם >< אני מתה עלייך
והיה משעשע אתמול D; ו... האהא גרמתי לך להתמכר!!
ווהו! הייתי פה.
333333>

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifWe Apologize For Nothing......./images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי:
McFly - I wanna Hold You
שיר השבוע לא של מקפליי:
שלושת השירים הראשונים הם פשוט חרישה רצינית כי הם ממש שירים טובים
Ash - Clones
Fightstar - We Apologize For Nothing
-מאז שראיתי את צ'ארלי בטלוויזיהXDD
Kanye West- Stronger
Evermore - It's Too Late רונית ראסטה - הקיץ בא XDD Chris Brown - Wall To Wall The Used - Poetic Tragedy Hawthorne Heights - We Are So Last Year
להקת השבוע:
Fightstar
אלבום השבוע:
החדש של פייטסטאר
קליפ השבוע:
Ash-Clones Fightstar-We Apologize For Nothing
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כל כך סקינס. וכ"כ "פשע מין העבר" העונה החדשה שהתחילה!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההורים שלי
משהו ששימח:
החברה הכי טובה שלי חזרה מארה"ב
משהו שעיצב:
ההורים שלי וגילו שלסבתא שלי יש סרטן בקיבה...
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
קלונס- אש XDD
תמונת השבוע:
הסקסי הזה מסקינס שהיה השבוע...ספנסר קראו לו שם
זאת תמונה מהפרק.. ויש לי עוד אחד של ג'ונאס ארמסטרונג המדהים!!

just orr

New member
העע זה שבתמונה שלך חתייייך ../images/Emo99.gif

ו.. אממ.. הוא השתתף בעוד פרקים? כי לא ראיתי מההתחלה... ><" (אני עוד אשלים פערים. סאמר התעזרי לי? ^^) ואני ממש מצטערת לשמוע על סבתא שלך...
אני מקווה שהיא תחלים מזה מהר...

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifWe Apologize For Nothing......./images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי:
McFly - I wanna Hold You
שיר השבוע לא של מקפליי:
שלושת השירים הראשונים הם פשוט חרישה רצינית כי הם ממש שירים טובים
Ash - Clones
Fightstar - We Apologize For Nothing
-מאז שראיתי את צ'ארלי בטלוויזיהXDD
Kanye West- Stronger
Evermore - It's Too Late רונית ראסטה - הקיץ בא XDD Chris Brown - Wall To Wall The Used - Poetic Tragedy Hawthorne Heights - We Are So Last Year
להקת השבוע:
Fightstar
אלבום השבוע:
החדש של פייטסטאר
קליפ השבוע:
Ash-Clones Fightstar-We Apologize For Nothing
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כל כך סקינס. וכ"כ "פשע מין העבר" העונה החדשה שהתחילה!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההורים שלי
משהו ששימח:
החברה הכי טובה שלי חזרה מארה"ב
משהו שעיצב:
ההורים שלי וגילו שלסבתא שלי יש סרטן בקיבה...
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
קלונס- אש XDD
תמונת השבוע:
הסקסי הזה מסקינס שהיה השבוע...ספנסר קראו לו שם
זאת תמונה מהפרק.. ויש לי עוד אחד של ג'ונאס ארמסטרונג המדהים!!

Yu vi

New member
עונה D::../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Build Me Up A Buttercup Memory Lane The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: 30STM- a Beautiful Lie
The All American Rejects- Dirty Little Secret Avril Lavigne- Innocence Busted- Psycho Girl
The Dykeenies- Stitches Fall Out Boy- Bang The Doldrums My Chemical Romance- Kill All Your Friends Midnight Hour- Running Away Fall Out Boy- Get Busy Living Or Get Busy Dy One Step Closer- Linkin Park להקתה שבוע: MCR, FOB אלבום השבוע: Infinity On High של FOB כל הדיסקים של MCR קליפ השבוע: Wake Me Up When September Ends - Green Day ראיתי אותו פעם ראשונה לפניי יומיים והוא מדהים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- ורוניקה מארס סרט- סודות נעולים משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא מוציאים אותנו ועוד כיתה לסיור הבא שיהיה לנו בגלל שכמה ילדים עשו בלגן בסיור האחרון
משהו ששימח: לאחותי נגמר המלווה באוטוווו וזה אומר שהיא תיקח אותי לאן שבא לי D:: משהו שעיצב: אמממ בטוח יש משו אבל לא עולה לי כרגע לראש
ציטוט השבוע: אתמול דיברתי עם בריל בלילה ובדיוק קמתי משינה ואני יודעת שבילבלתי תשכל ועכשיו אני ממש לא זוכרת כלום מהשיחה XDDD הייתי מסטולה לגמריי מתנגן בראש / פלייליסט: שט אפ שט אפ שט אפ שט אפ וואן איי טוקינג טו יו !!!! ~וואן סטפ קלוזר של לינקין פארק~ תמונת השבוע: דניייי

Yu vi

New member
חייבת להוסיף XD../images/Emo85.gif

בשיר השבוע לא של מקפליי Foo Fighters - The Pretender ממכר
! וגם הקליפ מדהים !!!

למעלה