Mcוויקנד D:

Dana Argamen

New member
חחח כה גם אני! את קולטת אותי הולכת לכולן -

ומתחילה לחפור להן על הסיפור חיים שלו XDDD

m o r 1 0 2

New member
את כ"כ צודקת! אני גם ראיתי!../images/Emo168.gif

תוכנית מדהימה,אהבתי שעשו את כל סיקור חייו.. הוא באמת בן אדם שראוי להערצה וכבוד
אני אישית מתה עליו,הוא בן אדם מדהים ושחקן מוכשר ברמות גבוהות!! אני בכיתי בקטע עם המחלה

Bleed for Me

New member
Take back everything you ever said

You never meant a word of it You never did שיר השבוע של מקפליי: THNL שיר השבוע לא של מקפליי: The academy is בחרישות מטורפות ופראמור להקת / אלבום השבוע:לגמריי SANTI של TAI קליפ השבוע: THE ACADEMY IS... Everything We Had
קליפ ענק משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:הייתי אמורה להתגייס השבוע..במקום אני מתגייסת עוד 3 שבועות (פחות יום חח).. תוכנית / סרט השבוע:הליגיון האחרון..סרט טוב ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:TAI-Slow Down תמונת השבוע:וויליאם (נו מTAI) ופיט (מFOB)

m o r 1 0 2

New member
The academy is../images/Emo99.gif מתה עליהם../images/Emo168.gif

שחברה שלי הביאה לי ת'אמפי שלה,הייתי בחרישות עליהם... איזה קליפ מגניב
ווליאם בייקט
איזו נוסטלגיה
תגידי את מכירה ת'שיר סנייקס און דה פלן?.((שיר מהמםם)) שהם עשו ת'ספקול לסרט "נחשים על המטוס"... ללהקה קראו "דקוברה סטאר שיפ"

Bleed for Me

New member
קוברה סטארשיפ../images/Emo99.gif

כן,מכירה את השיר,הוא נקרא BRING IT ורק הסולן של קוברה (גייב שהוא יהודי ומדבר עברית! וגם כותב) הוא היחיד מהלהקה שנמצא בקליפ..מה שמגניב בקליפ הזה,זה שכל החבורה שבקליפ (כולל וויליאם בקט) זה אנשים מלהקות אחרות! זה ענק..בכל מקרה הם מעולים וגם TAI

m o r 1 0 2

New member
נכון,גמאני חשבתי ככה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

הסולן נראה יהודיXD פעם ראיתי ראיון איתם שהם אמרו שכל אחד מלהקה אחרת,והם התאחדו רק לפסקול הסרט

sweet shir

New member
מממממ להלה מוקדם מהרגיל. ../images/Emo6.gif

תמונות עירום של פיט וונטז = XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוי נקרעתי עכשיו.
שיר השבוע של מקפליי: THNL Ignorance Nothing Acoustic Medley Surf Medley שיר השבוע לא של מקפליי: מכיר אותו - יוני בלוך אדוני - עברי לידר I'm Still Your Fag - Broken Social Scene Lover's Spit - Broken Social Scene Lover I Don't Have To Love - Bright Eyes Chasing Cars - Snow Patrol להקת / אלבום השבוע: מקפליי, ברוקן סושיאל סין, ברייט אייז ואקסאפטנס. קליפ השבוע: ממ, סרטונים של מקפליי.
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן: המחשב שלי איטי רצח. #@%#@$ שימח: מקס ברנר עם חברות:) העציב: סבא שלי, עצוב לי לראות אותו כזה שבור. X: תוכנית / סרט השבוע: תוכנית: אחים ואחיות, המשרד ועדי אשכנזי.
סרט: ... אין.
ציטוט השבוע: אחרי שאני, נסטיה, וליאן (חברה) ראינו וונדי וראינו את הקטע שהארי ודני אונסים את דאגי ומפסקים לו את הרגליים, נסטיה מפסקת לי את הרגליים (אלוהים יודע למה, תמיד ידעתי שהיא לזי): נסטיה: "איך לך זה לא כואב?" אני: "זה כן כואב לי. XD" נסטיה: "אה. חחחחחח" אני: "אבל זה לא כואב לי כמו שזה כאב לדאגי... אולי כי אני בת ובנות יותר גמישות מבנים.." ליאן: "מאיפה לך?! אולי הוא היה בהתעמלות אומנותית שהוא היה קטן!!"
ואז אחרי כמה ימים נזכרתי בזה~ שירD: אומר/ת: וברצינות, למה פיסקת לי את הרגליים?! XDDDDDD NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: חחח כי היה לי משעמם NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: חוץ מזה, הן היו מפוסקות.. ואני רק פיסקתי אותן יותר. XD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטורפת XD ---- תוך כדי צפיית פרק ב'האוס', אני ושיר דנות בנושא "מי חיבל בריאיון עבודה של פורמן?": שירD: אומר/ת: בהרור שצ'ייס זה שעשה את זה טחח מתחילת הפרק זה היה לי ברור XD Dolev אומר/ת: לא נראה לי שזה הוא Dolev אומר/ת: אולי לא יודעת שירD: אומר/ת: איכ אני לא רוצה לראות את הילד הזה אוכל את עצמו XD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודקת לא בטוחה אם זה צ'ייס כבר אני מקווה שזה לא הוא
Dolev אומר/ת: אוי משהו קרה לילד שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח באמת!?!?!! לא שמתי לבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Dolev אומר/ת: חחחחח Dolev אומר/ת: נראה לי זה האוס.. או פורמן בעצמו חחח שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח אולי זה השרת שלובש את המכנסיים הפוך XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (מי שראתה את הפרק תבין, כי קאדי אמרה שהיחידים שמחבבים את האוס מספיק כדי לעשות בשבילו מעשה כזה הם או ווילסון או השרת שלובש את המכנסיים הפוך. XDDDDDDD) ---- דיבור על השיער של הארי: שירD: אומר/ת: אני לא אוהבת את המולט מקום ראשון, מוהוק מקום שני, ובלונד מקום שלישי. כאילו, בלונד זאת התספורת המכוערת הכי פחות מכוערת מבין המכוערות. שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dolev אומר/ת: אני לא הכי אוהבת.. את המולט המוהוק החתול הבלונדיני הקרחת ואז הכי יפה
מה שהיה לו ב MITO שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהרור שהקרחת אחרי הבלונד חח שירD: אומר/ת: למרות שנראה לי אהבתי את הבלונד יותר מאשר את הקרחת XD שירD: אומר/ת: כי לפחות היה לו שיער על הראש והוא לא נראה כמו זוריק Dolev אומר/ת: איכס יא מגעילהההה Dolev אומר/ת: זה היה נראה כמו פיאה Dolev אומר/ת: זה היה מגעיל שירD: אומר/ת: הוא סתם נראה גיי שנשפך לו על השיער צבע בלונדיני XDDDDDDDDDDD Dolev אומר/ת: חחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: אשכרה נראה כמו פיאהXDDDD ---- אני: "נו, ברור שזאק אפרון מעשן מריחואנה וזה.. ובכלל, כל הקאסט של היי סקול מיוזיקל.. אף אחד לא היה מסכים להשתתף בכזה דבר בדיעה צלולה." ---- עדי אשכנזי, בתוכנית על גיל ההתבגרות: "מה הקטע של לתת לילד עונש 'לך לחדר'? הוא בין כה וכה נמצא שם 99% מהזמן, זה לא עונש! תאמר לילד 'בוא לסלון, נדבר קצת..' זה עונש!" היא צודקת!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ---- נסטיה אומרת לי שהם לא רוצה שמקפליי יהיו ממסוחרים יותר, ושיפסיקו... ואני כזה: מה את חושבת שיקרה? טום: "בואו נמכור את השיער שלנו באי-ביי!!!" דאגי: "לאאאאאאאאאאא נסטיה מישראל שאני בכלל לא מכיר ולא ידעתי שקיימת בכלל אמרה שהיא לא רוצה שנתמסחר!!11 אז אסור$#@%#@$" טום: "צודק... בואו נבטל את המכירות של העטים והחולצות ונעשה הופעה$#@$#@" ---- אני מפרשנת לחברות שלי את THNL, ואז: דני: "וואאאאאאאאאאההההה ואאאאאאההההההההה" - אורגזמה. XD ---- יונתן (אח שלי בן החודשיים) על הידיים שלי, ואמא שלי: "הייתי מתה לתינוק כזה.
" אני: "אמא.. הוא שלך." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמא שלי לא שפויה XD ---- על מקפליי, אופקורס. <: Nameless ‎(23:09): הייתה תקופה שהייתי בטוחה שהם יצאו מהארוןXD Shir. ‎(23:10): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלוואי שיצאו מהארון Nameless ‎(23:10): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Shir. ‎(23:10): זה לא נעים להיות שם בארון, לגמרי לבד (או שבמקרה שלהם עם פרטנר אבל זה לא קריטי).. חשוך שם.. ו.. קריר.. Nameless ‎(23:11): ~נכנסת לפנטזיות~? Shir. ‎(23:11): ואתה צריך לראות ציצים.. וכוס.. וזה לא נעים להם! Nameless ‎(23:11): איכ Shir. ‎(23:11): לא נעים בכלל!!!!! Shir. ‎(23:11): תארי לעצמך את היית צריכה להיות תקועה בארון חשוך וקריר עם ציצים וכוס!!!!!!!!!!!!1 איך היית מרגישה?!?!?!?!? הא!?!? הא?!?!?!?!1 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ---- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קפראל הארי חולה עליו: (33333>)
Harry: "What are your highlights of being in the band? Ohh, when I was taken to a fucking haunted house!" ---- Dougie: "We'll give you tickets. Not just to our concerts, I mean we've got contacts." ---- Tom: "She kinda looks like your mom." Dougie: "Yeah.." Yvette: "Don't get cocky, guys." Tom: "His mom is hot." Yvette: "Oh that's OK."​
---- בפיק שאני קוראת דאגי מספר שיש מישהו הומלס מפחיד שתמיד עומד מול הבית שלהם, ומסתכל עליהם...
They both burst out laughing, until the Scary Guy started laughing too. He pointed at us, mimed drumming, and licked his lips. “HE’S EATEN HARRY!!!” Danny suddenly shrieked. ---- Dougie: "I once fell in love with a crab on the beach. It was called Crab."​
מתנגן בראש / פלייליסט: Wonderwall - Oasis חיחי מתנגן בראש P: ו.. Lover I Don't Have To Love - Bright Eyes גם זה מתנגן לי בראש. P: תמונת השבוע: יש לי 3.

butbut

New member
../images/Emo45.gif XDD תמונה קורעתתתת=]]

אהבתי את זה-אבל למה ציירו את הארי כמו מלפפון חמוץ?

Dana Argamen

New member
דאגי תמיד הכי חמוד. ../images/Emo99.gif

סתם רציתי להצהיר! אה ותמונה קורעת XDD טום השתלטן הזה! והוא עוד ככה שהוא לא בהריון...אז בואי נחשוב מה יהיה....D:

למעלה