Mcוויקנד D:

m o r 1 0 2

New member
איזה קעקוע מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אוח..דאגי

Swing life away

New member
הקעקוע נראה כאילו הוא לא גמור../images/Emo99.gif../images/Emo33.gif

מישהו יודע למה הוא דווקא עשה את הקעקוע הזה? זה מעניין אותי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifלה לה לה לה..

שיר השבוע של מקפליי: Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: השיר משרק.. All Star [נראה לי...] להקת / אלבום השבוע:אממ.. קליפ השבוע: the heart never lies משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:טקס רבין בצופים..היה עצוב..
תוכנית / סרט השבוע:פטיטו xDDD ציטוט השבוע:אני" איתך באש ובמים רק בחליפת הצלהה!!" xDDD מתנגן בראש / פלייליסט:אמברלה תמונת השבוע:דאגיי הקטןן!! איזה חמודד הוא!!
שבוע טוב!!

butbut

New member
היצור הזה פשוט חמוד!

איזה חיוך מתוק-והעיניים הכחולות האלו! אני מתה על תינוקות!

m o r 1 0 2

New member
התינוק הכי מושלם בעולם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

הוא כ"כ דומה לעצמו!!

HiLa0mcfly

New member
אני אני אני =]=]

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance She Left Me The Ballad of Paul K Unsaid Things שיר השבוע לא של מקפליי: Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart Plain White T's - Hey There Delilah Three Days Grace-Are You Ready Mika - Happy Ending וגם די הרבה שירים של מי כימיקל אין לי כוח לרשום... להקת / אלבום השבוע:מקפליי,מי כימיקל רומנס קליפ השבוע:נמממ יש הרבה אבל אין לי כוח לעלות קישורים משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: העציב:חזרתי מלפני כמה זמן מהקבר של סבא שלי היה עצוב עיצבן:גמרתיי את כל הדמי כיסס שליייי שימח:קניתי חצאיתת מזה חמודה עם משבצות יותר מאוחר אני יעלה תמונה ^__^ תוכנית / סרט השבוע:בחזרה לעתיד 2, לא נהדרת ציטוט השבוע: "פלאטטצ'רררררררררררררר" חחחחח XDXD הרבה הרבה זמן אופיר לא עשתה לי ולעינב חיית חושך אז אתמול נזכרנו "חייייית חושך" מתנגן בראש / פלייליסט:פרום יסטרדי-30 שניות למרס תמונת השבוע:מזכיר לי תקופה טובה =]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה להלהללה D::

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance. וואה וואה חרישות
שיר השבוע לא של מקפליי: About You Noe-Sugarbabes. |מסמיקה| זה שיר די טוב >< להקת / אלבום השבוע: מק
/זימר483-טוקיו הוטל D: קליפ השבוע: נממ, THNL משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-היה לי היום מבחן ובוחן קשים לאללה. שונאת את זה ]: שימח-ראיתי אתמול את יובי D: וחלק מ1082 והיה מצחיק וכיף ^^ העציב-לא היה ^__^" תוכנית / סרט השבוע: החברה הגבוהה D: ציטוט השבוע: *אמצע שיעור גיאוגרפיה, המורה אומרת לפתוח בעמ' 26 D:* אלון-איזה ערוץ אנחנו? [בצחוקXD, התכוון לאיזה עמוד] אני-26 בן-ניראלי 26 זה ערוץ ויוה.. אלון-אתה רוצה לספר לנו משו? אתה רואה ויוה?XDD בן-אה לאאאא בעצם ניראה לי ערוץ 26 זה אגו אני-XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אלון-את מבינה?! הוא רואה ויוה וחושב שזה אגו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: השיר שלנו-אביב גפן. תמונת השבוע: אקראית לחלוטין D:

Lex 1

New member
XDDD תפסיקי לגרום לי לאהוב אותך. ../images/Emo11.gif.

ילדת ביוטופ שלי

sweet shir

New member
../images/Emo23.gif

סתם, כי בא לי. <: ואל תחשבי שאני שוכחת לך על שבוע שעבר!!
(שערוריית הציטוטים הגדולה!!
)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקפראלייך3>

נו אמרתי לך, זה המחשב דפוק >:

Yu vi

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

איי מיס יו!! היה כלכך כיף לראות אותך DDDDDDDD: ררר אני חייבת לבוא שוב }:
הציטוט קורע XDDDDDDDD

למעלה