Mcוויקנד D:

sweet shir

New member
חיחיחי ~גאה~

חחח דאגי היה ממש חמוד ומסכן שם!!! רציתי לחבק אותו XD וגם את טום... והארי.. רק את דני לא רציתי לחבק. XD

כמו את כולם,

הציטוטים הרגו אותיXDDDDDDDDDDDD גאדXD הפירוש לTHNL
אין עלייךXD אעאעאעאעאעאעאעעעעעעע וגמאני ראיתי וונדי סופסוווווווףף!@#$%#@^&45$% פיו. להירגע קצת.
חחחחחחחח והציטוט עם הארוןXD בקיצור, שוב- את גדולה!DDDDDDDD: האמ, וכמה הערות לא קשורות: * מקס ברנר. אני מתגעגעת.
ועשית לי חשק. ביצ'.
* אעא עדי אשכנזי מלכה! חח אני מתה עליה, היא חמודה.
* Wonderwall - Oasis
אעא התחיל הרגע THNL בהיטס!D:

sweet shir

New member
הו, החתימה המושי מושלמת שאני, היותי מלכה,

עשיתי לך. לפחות, את רובה.
גמלי בא מקס ברנר. XDDDDD חיחי כן עדי אשכנזי שולטת. <:

N e r d y

New member
../images/Emo60.gif MCוויקנד שלי ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Too Close For Comfort Acoustic No Worries I'll Be OK I've Got You Memory Lane Umbrella Sorry's Not Good Enough
שיר השבוע לא של מקפליי:
Holly Im The One Acoustic- SOD Two Princes-SOD Ticket Outta Loserville-SOD Busted - Mummy Trade Busted - Last Christmas Busted - My Good Friend Busted - That's Entertainment Busted- Build Me Up Buttercup Busted- Mrs. Robinson
להקת / אלבום השבוע:
Busted SOD Mcfly (מפתיע הא?)
קליפ השבוע:
אחד היפים http://www.youtube.com/watch?v=mGIuWQCL6xQ דני קופץ
חמווווד
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
עיצבן-אמא שימח-מק=]]]]]]]]]]]]] העציב-הרבה..
תוכנית / סרט השבוע:
עקרות בית נואשות, פרויקט מסלול
ציטוט השבוע:
אני: "טוב אמא יהודה יבוא לקחת אותי לעבודה באחת ואחר כך אני אלך לאימון" האמא שלי:"טוב" אני:"אז צריך ללכת עוד מעט שאני אספיק להגיע" האמא שלי:" טוב , את הולכת לעבודה היום? מי לוקח אותך?"
היא כל כך דפוקה
מתנגן בראש / פלייליסט:|שבולול| she loves you- mcfly
תמונת השבוע:
יאמייייייייייייייי

N e r d y

New member
וכמובן שלא יצא טוב=/

(ההדגשה אמורה להיות רק של Busted - Mummy Trade אבל זה לא הפסיק!!
)

O0NoNi0O

New member
שבסוע טוב וזה..^^" ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: היפנוטייסד, כי שמעתי אותו אחרי שבערך שנה לא שמעתי אותו [כן, וואי בידיוק שנה לא שמעתי אותו, שיים און מי!]
שיר השבוע לא של מקפליי: מיט יו ד'ר- פליין וויט טיס.
להקת / אלבום השבוע:אין ספציפי.
קליפ השבוע:חחח הקליפ הקורע הזה שונילה סקיי חידשו את אמברלהXDD
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- נמ, שהיו לי בעיות עם האייפוד. שימח- הגיע לי האייפוד
, חברה שלי באה לירושלים אז נפגשנו, קניתי עיתון של מקפליי המושיםםם, מחר יש טיול פתיחה והולך להיות מוי כיף.
תוכנית / סרט השבוע:מגרש ביתי העונה הראשדונה
.
ציטוט השבוע:חברה שלי נכנסת לחנות צעצועים "שלוםםם" ויוצאת ומשאירה אותי בפנים להתפאדח. או שבאמצע ארומה היא דופקת לי את הארנק שלה בראש ואורמת "תמיד רציתי לעשות את זה, לא אישי".
מתנגן בראש / פלייליסט:וואי איןO::
תמונת השבוע:אני בתגובה מהירה
המקוויקנד הכי יבש וחסר משמעות בעולם אבל המחשב שלי איטי ואני לא רוצה להעמיס עליו עודXD;;

שוליטה

New member
השפן הקטן שכח לסגור הדלת...

זה נתקע לי בראש XD שיר השבוע של מקפליי: אמברלה אלה אלה אהאה D: וחרישה מטורפת עצומה אתם אפילו לא מבינות כמה שמעתי אותו- Ignorance ו-Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: Aly & AJ - Potential breakup song והשפן הקטן XD להקת / אלבום השבוע: מקפליי אובקורס :) קליפ השבוע: דה הארט נבר לייז :) השבוע חגגתי את הצפייה שלו בפעם ה20 (כן אני סופרת) משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח- דיברתי פווווול זמן עם בת דודתי האהובה, שיחה שחיכיתי לה המון זמן :) עיצבן- החברה המסריחה שלי : \ תוכנית / סרט השבוע: כמו תמיד חפירה על שנות ה-70 וסרטי מלחמת הכוכבים, התאהבתי בהם מחדש P: ציטוט השבוע: חברה (מפגרת) שלי: פריז זה ב... אני: צרפת חברה (מפגרת) שלי: כן אבל זה באנגליה? אני: מה? חברה (מפגרת) שלי: נו צרפת זה באנגליה, נכון? עוד שיחה שהייתה לי איתה (שימו לב הציטוט הבא כולל שני ציטוטים): אני: היום מישהי מהקבוצה שלי אמרה: יואו כמה ציצים יש לעלמה, שתהיה בריאה! החברה (המפגרת) שלי: יש לך שניים, איזה טיפשה היא! חברה שלי טוענת שאני הולכת ונהפכת לפריקית (אני לא) מיום ליום וזה הטיעון שלה: היא: כל מי שמתחיל הפ' הוא פריק, למשל פליפה (מקטנטנות\המורדים) הוא פריק, וגם דאגי (לא) כי הוא דומה לו (ממש לא! אבל זה הטיעון שלה אל תאשימו אותי!) או כמו פרנקלין הצב, לפני הצילומים לתוכנית היה לו קעקוע של שלד על השיריון והוא הוריד אותו כי המפיק אמר שזה לא יפה לצב בתוכנית ילדים אני: אני לא מתחילה בפ' היא (מדקלמת את הא' ב'): אבל את מתחילה בע' זה רק אות אחת הבדל. מתנגן בראש / פלייליסט: הדממה של 1:02 בלילה :) תמונת השבוע: זה קרע אותי מצחוק במשך שנה XD

sweet shir

New member
איזה חברה מטומטמת XD

ולמען האמת, יש תמונה אחת של דאגי (שהוא מוצץ סוכריה על מקל) שחברה שלי חשבה שזה פליפהXD והיא כזה: "למה יש לך תמונה של פליפה?!" XD

Bleed for Me

New member
חברה שלך מזכירה לי את ההיא..

הבלונדה הסתומה ממעודדות צמודות 3 XD

DoLi it is Me

New member
חברה שלך -_- מפגרת

ואעאע סורי שזה לא קשור אבל אחד השכנים שלנו עכשיו מנגן בתופים למה לוו מותרר? למההה גמניי רוצהה
ושוב- חברה שלך מפגרת חח וזה מזכיר לי שהמורה שלנו לג"ג סיפרה לנו שפעם היתקשרה אליה תלמידה שלה שכבר סיימה יב' ושאלה אותה איפה זה רוסיה XDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
פרנקלין הצב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יו אני ניקרעת פהXD../images/Emo168.gif

סורי,אבל יש לך חברה מטומטמת ברמות קשותXDDD יוו,תודה רבה על הציטוטים,ניקרעתי פה כמה ד'ק.זה היה טובב
XDD

Little Sapir

New member
ה- Mcוויקנד שלי!

שיר השבוע של מקפליי: Star Girl Ignorance Friday Night הכל כמעט... אין לי כוח לפרט...
שיר השבוע לא של מקפליי: Aly and AJ - No one Aly and Aj- Potential breakup song (נדבקתי בשירים שלהן משום מה
) Good Charlotte - I Just Wanna Live Sum 41 - Open Your Eyes Avril Lavigne - Hot
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: כל ה - Ghosthunting with McFly
משהו שעיצבן/שימח/העציב השבוע: לא עולה לי כלום בראש... בשעה שכזאת...
תוכנית / סרט השבוע: John Tucker Must Die סרט חמוד
ציטוט השבוע: "Free willy in my pants" דאגי והמשחקים שלו....
מתנגן בראש / פלייליסט: Warking Class Hero - Green Day
תמונות השבוע:

butbut

New member
חחח לדאגי יש משחקים מיוחדיםXDDDD

שמתיאמים לראש הדפוק שלו ^^ איזה חזה מושלם עם קעקעוע מושלם!!! XDD

למעלה