../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"...רופא תרשום לי כמה כדורים,
כי החיים הורגים אותי המציאות זה סם קשה מדי עדיף ללכת על קלים תרשום לי כדורים...".
שיר השבוע של מקפליי:
Ignorance.
THNL. Umbrella (Rihanna Cover). BCB (Jellyfish Cover). Easy Way Out. Lonely.
שיר השבוע לא של מקפליי:
TAI - Everything We Had. Angels & Airwaves - Everything's Magic. Blink 182 - Everytime I Look For You. Blink 182 - Not Now. Britney Spears - I Run Away (><"). Britney Spears - Lonely. Britney Spears - Anticipating. Britney Spears - Don't Go Knockin' On My Door. Kate Nash - The Nicest Thing.
No Doubt - Don't Speak. Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). Sum 41 - Slipping Away. Sum 41 - Heart Attack. Sum 41 - The Hell Song. Timbaland Feat. OneRepublic - Apologize. +44 - When Your Heart Stops Beating. +44 - Little Death.
להקת / אלבום השבוע:
Angels & Airwaves - We Don't Need To Whisper. Britney Spears - Britney. ><"
קליפ השבוע:
Angels & Airwaves - Everything's Magic. טום
Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). Robyn - Handle Me
[קליפ גאוני]. Kylie Minogue - 2 Hearts. [ואממ קישור למעוניינות:
http://www.youtube.com/watch?v=JziO21iwcxk ].
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
: התקבלתי לעבודה.
: לא עברתי את המיונים למודיעין.
: המנילה מלחיצה אותי.
.
תוכנית / סרט השבוע:
: התוכנית של שרה סילברמן. חברים. הטופ מודל הבאה 6. רגליים קרות. הידוענים (זה מצחיק.
). Ghosthunting With McFly Ofcourse!
: פוסידון. שעת שיא (XDD).
ציטוט השבוע:
שיחה עם חברתי היקרה: אני: אני מצטערת שלא דברנו אתמול... הייתי אממ בערך עסוקה.. היא: או בוקר טוב ג'רוסאלם, את יודעת שב24 שעות שלא דברת איתי הפכתי למורה פרטית? אני: מה?? הסבר בבקשה היא: חחח הלכתי אליה, אז הייתי כנה ואמרתי לה שאני לא הייתי כזאת להיט ביסודי במתמטיקה.. עזרתי לה בהבעה ומדעים... ואז הגיע מתמטיקה חחחח אז אחי הקטן בכיתה ז' ישב איתי והסביר לי איך פותרים ובחן אותי חחח זה היה אירוני ...... היא: את מוכנה לספר לי מה עובר עליך? כאילו גם עליי עוברים דברים אפשר לעשות סלט נחמד אני: חחחח את בדיכי מאז _____ או שעברו עוד מים בנהר? טחחח יצאתי מורה ....... אני: המשפחה שלי נדפקה וזה דברים אל לאייסי. היא: נשמע כאילו הסתבכם עם המאפייה. אני: לא המאפייה תגיע בהמשך הסדרה. היא: יאללה בקטנה. המשפחה שלנו תהיה מושלמת אני: שלי ושלך עם הילדים ההודים המאומצים שלנו? היא: חבל לך על הזמן אני: זה יהיה ישראלי בריטי והודי שילוב מנצח ואחד קמבודי אני מבקשת. היא: הו דארלינג ווד יו קיינדלי קר טו גיב מי אה קאפ אוף קופי? אני: חחחח נו, אה בריטיש תי ........ אני: התמונה שלנו בצד מזעזעת היא: עד לאלכס אני: אלכס? מה זה השם הזה? קופה היא: זה אלכסנדרה בשבילך מתחרז יפה עם סלמנדרה אם יהיה לך קשה לזכור XDDD איזה פאנץ' מטורף הבאתי חח כמו מהסרטים אני: היא עדיין קופה.
. ----------- קצת עם סיון השמנה: אני: מה עשית אתמול שקמת רק עכשיו?
סיון: דני בא לביקור|חושני| אני: קמת בבוקר דבוקה למיטה אני מבינה סיון: כן לא יכולתי לצאת >< ...... סיון: אוי לוקסי התמונה שלך נורא יפה אם הייתי לסבית הייתי דפנטלי עושה אותך אני: תודה רבה לך שומן עודף. שלך מכוערת
...... אני: התבלבלת ככל הנראה סיונושית זה מזכיר לי מנוש... :| אני מפסיקה לקרוא לך ככה סיון: >____< XDDDDDDD ...... אני: הווו אהבתי את הסיום זה כזה חלומי
נאו גיב מי ד'ה נקסט צ'פטר וומן! סיון: =] אני: אפילו לא היו שגיאות!

סיון: חחח נשמה אצלי אין שגיאות XD אני: חחחח ואפילו היו כמה מילים שלא ידעתי את פירושם :-O סיון: לכי למורפיקס XD אני: חחחח ודאי מורפיקס איז מיי קלוססט פרינד סיון: חח מיין טו רגע איך הפרק נגמר? [סוג של
] אני: אממ אחרי שהיא יצאה מהבת'רום עם הרגע המרטיט עם דאגלס בדרכה לחדר השינה שלה ושל דני אהבתי את התקציר של עצמי. אני לא שומעת מחיאות כפיים
סיון: מחיאות כפיים חכי שתקראי את ההמך הפרק הזה גאוני!! *חשות עצמית* **ההמשך אני מגמגמת.. >< אני: כן, אני רואה שצניעות זה לא הצד החזק שלך. אוו זה אותו פרק מנקודת מבט שונה? ואוו! איזה פיק פורץ דרך ...... אני: קרעת אותי עם הטמפונים אבל פדים שולטים
. טום העוזרת האישית שלהם? אני לא מסכימה. חח אני בדיוק מדמיינת לעצמי את טום במדי משרתת ורודים כאלה... XDDDD ...... סיון: את יודעת מה שמתי לב כאילו תמיד ידעתי אבל התחלתי להתמקד לאחרונה בזה שלדני יש ידיים ממש גדולות! כאילו מ-מ-ש גדולות! אני דורשת פינגרינג!! XDDDDDDDDDDDDD אני: חחחח באט פינגרינג איטס אונלי אין גיטר... הו! יו ויש איט ווד בי אין אד'ר פלייסס?? :-O Warninng! HORNY girl in front of you! ...... סיון: יש לי פיק כזה! פיק בצפר אבל אני משנה ל-What I Go To School For צעירים וחרמנים אבל לצערי כאן אין פינגרינג אני: XDDDD ..... אני: אוו סקייטר בוי בהיטס! *התלהבות חסרת רסן* ><" ----------- והציטוטים של דאג מגוסטהאנטינג: "Die hard in my pants" ו-"Free willy in my pants" וכל ה-F*ck-ים שלו. די זה היה קורעע XDDD
מתנגן בראש / פלייליסט:
Blink 182 - Asthenia.
תמונת השבוע:
Tom Delonge
.
סיימתי לחפור. סופ"ש נעים שיהיה