Mcוויקנד ^^

Mcוויקנד ^^

אף אחת לא פתחה את הפינה, אז החלטתי לקחת את זה לידיים שלי חח D: מקווה שזה בסדר
שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: סופשבוע נעים לכולן :)

Bleed for Me

New member
תזכי לחיים ארוכים!

בדיוק באתי לפתוח! אין לי מושג למה לא נפתח..אבל טוב שפתחת!

rox love BSM

New member
weekend

שיר השבוע של מקפליי: אההה lonely,not alone,rottf ועוד הרבה אין לי כח לרשום... שיר השבוע לא של מקפליי: busted-year 3000,nerdy,that thing you do/ להקת / אלבום השבוע: מקפוששששש
קליפ השבוע: אהממ matt willis-hey kid תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אנשים יפים,האוס,האנה מונטנה.... משהו שעיצבן / שימח השבוע: שכמעט לא נסעתי לאנגליה/שבסוף אני כן נוסעת!!!! ציטוט השבוע: אהממ אני א זוכרת כרגע... מתנגן בראש / פלייליסט:נוט אלון תמונת השבוע:
סופשבוע רגוע......

Bleed for Me

New member
When the sun shines, we’ll shine together

מצחיק שלשיר של הקיץ קוראים מטרייה XD שיר השבוע של מקפליי: SFA1 כי הוא מופיע בסרט הראשון שעשיתי וישבתי השבוע לראות אותו ככה בשביל הנוסטלגיה
שיר השבוע לא של מקפליי: האלבומים של ארקטיק מאנקיז,פראמור ודה ויו להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת קליפ השבוע: Paramore - Misery Business תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פרוייקט מסלול-היה קורע! חחח משהו שעיצבן / שימח השבוע:היה רק שמח (וקצת עצוב כי סיימתי יב)..טוב אז חוץ ממלחמת מים מטורפת,החלטנו לעשות שלט ענק ולתלות אותו על השלט של בית הספר,זה אחד הדברים הנדירים..באנו יום לפני (נו בשלישי כי סיימנו ברביעי) בלילה כדי לתלות אותו ובבוקר כשכולם ראו אותו זה היה הפתעה מאגניבה כזאת..חח ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:Arctic Monkeys-Fluorescent Adolescent תמונת השבוע:הינה השלט--> ותכף אני אצרף תמונה של התלייה שלו בלילה חחח

Lex 1

New member
אוי איזה מגניב עם השלט!! ../images/Emo6.gif

לא הרגו אותכם ביום שאחרי?? חחחח איזה אומץ.. אני כל כך מחכה להגיע כבר ליום הזה..

Bleed for Me

New member
חח לא..תאמת שממש התלהבו..

במיוחד המחנך שלי,הוא ממש התרגש,והמנהלת אמרה שזה ממש יפה (אבל נראלי שזה רק מתוך נימוס כי אחרי המלחמת מים היא אמרה לנו "לא מיציתם כבר היום?! לכו הביתה!" חוצפנית! ואז הלכנו למגרש ופשוט עשינו מלחמת מים מטורפת חחח)

Lex 1

New member
חחחח המנהלת שלנו הייתה שוחטת אותנו.. ../images/Emo4.gif

sweet shir

New member
מצחיק ששלנו היה מחזור י"ז. ../images/Emo6.gif

ולתיכון שאני עוברת אליו המחזור היה י"ד.

m o r 1 0 2

New member
נכון היה שופף בפרוקיט מסלול../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אחח אני מתה על מייקל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחיכיתי לזה D:. עונה

שיר השבוע של מקפליי: Not Alone Build Me Up Butter Cup Room On The Third Floor כרגיל שיר השבוע לא של מקפליי: Innocene-Avril Lavigne להקת / אלבום השבוע: מקפליי ואבריל/ The Bast Damm Thing קליפ השבוע: ניראה לי שWhen Your Gone של אבריל תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
/יעד סופי 3 משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-לא יודעת, תכלס לא היה כלום
שימח-סיימנו לימודים !!!!!!!111111111 ציטוט השבוע: *המורה למדעים מלמדת על אמצעי מניעה חוסמים* המורה-קדימה ילדים זרקו שמות של אמצעי מניעה חוסמים, שמונעים מהזרע להגיע לביצית הילדים-קונדום לאישה #$^@#^, קונדום לגבר ^%$^@^@ גלעד-ניילון נצמד. XDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: McFly-Met This Girl תמונת השבוע:
אימאלה איזה חמודדדדדדדדד 333333>

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifWhat Iv'e Done

שיר השבוע של מקפליי: nothing no worries TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: Boys Like Girls- Thunder AAR- straightjacket feeling FOB- Tnx Fr Th Mmrs GC- March on GC- where would we be now 30STM- from yesterday להקת / אלבום השבוע: Boys Like Girls, AAR, UselessID קליפ השבוע: משהו באקרובטיקה עזבו תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי ואוסי כמו תמידד!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן? מה כבר יכול לעצבן אותך בחופש הגדול?!
שימח? חופש גדול D: ציטוט השבוע: Your voice was the soundtrack of my summer Do you know you're unlike any other? You'll always be my thunder, and I said Your eyes are the brightest of all the colors I don't wanna ever love another You'll always be my thunder So bring on the rain And bring on the thunder מתנגן בראש / פלייליסט: פלייליסט- GC- Keep your hands off my girl remix תמונת השבוע:

shiraz cohen

New member
../images/Emo99.gif Thunder!

איזה שיר מדהים!!! והאקוסטי עוד יותר יפה...
גאד,BLG.

למעלה