Mcוויקנד

m i c k e y 15

New member
הכותרתXDDDDDD

והציטוטיםםם XDDD איי אנחנו שולטותתתת
תמסרי ד"ש לחלבלוב D: אבל בחלבלובית XD [אני מתה על זה שאת אומרת "רוגשמתי XDD] תתחדשי על כל הדברים החדשיםםםםם

לושהה

New member
וואי בא לי../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי: >< שיר השבוע לא של מקפליי: שייגעצ - את יפה ירמי קפלן - הדפוק הזה אדיר אוחיון - הדפוק הזה
[איך הוא לא עבר?! איך!?!??!111] Relient K - Must Have Done Something Right Kate Nash - The Nicest Thing
Sean Kingston - Beautiful Girls להקת / אלבום השבוע: שייגעצ, ובכלל המון מוזיקה ישראלית:) קליפ השבוע: Kate Nash - Foundations תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס עם תרגום :]]] משהו שעיצבן / שימח השבוע: מצלמה חדשה האאאD: וקראש חדש וימים כיפיים ^___^ ציטוט השבוע: וואי, לא זוכרת כבר. מתנגן בראש / פלייליסט: ירמי קפלן - הדפוק הזה, כמו כל השבוע הזה >< תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
ואו איזו תמונה../images/Emo99.gif

יובי!! אני כל הזמן שולחת לך הודעות ואפעם את לא נמצאת
ביש מזלל....ארר

O0NoNi0O

New member
אדיר אוחיון../images/Emo5.gif

את עושה החלקה בשיער שלך או שזה השיער הטבעי שלך? בכול אופן הוא כזה מהמם

לושהה

New member
שתקיייייי../images/Emo11.gif

עובדה שהוא זה שקיבל חוזה הקלטות לפני כולם! חהה טבעי ^^

O0NoNi0O

New member
הוא מזעזע. בהכול.

אני שונאת אותך!!!!!!!111111111111111 תגזרי אותו, מהר!!!!!!!!!!!!

Lex 1

New member
Ra Ra Rasputin! Rasha's graitest love machine

XDDD השיר הזה מבדר אותי כל פעם מחדש *האמ אור
*
שיר השבוע של מקפליי:
5CIHH היה לי חשק מטורף לשמיעה חוזרת בלי הסבר מסוים JML Danny Jones - Look At The Sky
שיר השבוע לא של מקפליי:
Yellowcard - Dear Bonnie ~חרישה~
Yellowcard - Shadows and Regrets The Cat Empire - One, Four, Five The Cat Empire - Two Shoes The Cat Empire - Hello The Cat Empire - How To Explain Sum 41 - Best Of Me Sum 41 - So Long Goodbye Robyn Feat. Andreas Cleerup - With Every Heartbeat ואממ שירים רבים שהיו אתמול ב-TLV
להקת / אלבום השבוע:
מק ילו סאם חחח נשמעים שמות של חברות של אוכל מהיר/תחנות דלק או סתם בחורים שזרקתי >< אוו Sum 41 - Underclass Hero אלבום מעולה! היה גם בטור של ביט 69 בראש1 השבוע.. חחח XD
קליפ השבוע:
Eve - Tambourine Sean Kingston - Beautiful Girls 50 Cent Feat. Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology כל מה שהיה ב-Mcvideo Time
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
חברים
הטופ מודל הבאה 6 [הצ'ייניזית הזו עם הפחד לג'וקים הרגה אותי! XD] יריחו חדשות ערוץ הבידור
הפסדתי ורוניקה..
הסרט היחיד שראיתי היה אמריקן פאי 4: מחנה התזמורת [אוו גם קראו לו מאט (בסרט
, במציאות קוראים לו Tad Hilgenbrink מישהי מצליחה לקרוא את זה..? ><) וגם הוא היה כוסון וגם כ"כ הזכיר את שון וויליאם סקוט שזה היה רק לטובה! ולא דברנו על הגופה שלו שנחשפה במערומיה..
XD והיו קטעים שהוא הזכיר לי את דאג בצורה מטורפתתת!
(בשלב של ה-*שיערסגול+סיידליפכיאניטוםדלונג]
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
עיצבן -
טונות של שיעורים מהקורס הכנה לפסיכומטרי ואין לי משוג מתי אני אספיק לסיים את כולם
שימח - אוו השבוע למזלי היו יותר דברים משמחים, גדלתי בשנה. מסיבה מהנה ב-TLV. בידור עם חברים. כסף לכבוד היומולדת פחחח.
ציטוט השבוע:
*השכנים מהבניין מולנו עושים שיפוצים ואחרי ששמו להם את הפיגומים אז במקום להוציא את החתולה לטיול הם מוציאים רותה מחלון החדר והיא מתרוצצת לה להנאתה עד שהיא חוזרת* אמא [בדיוק תולה כביסה ושמה לב לחתולה]: אלכס, תראי את החתולה הזאת! איך הגיעה עד לשם? אני: היא בטח של השכנים, חוצמזה חתולה יכולה לקפוץ לך מקומה שמינית ולנחות על הרגליים אמא: כן, ואז עוד להגיד 'אופס, נפלתי!' פעם ראשונה שאמא הצחיקה אותי. הצחיק אותכם? ספרו לי. לא הצחיק? ספרו לפ*מה שלי! XD לא סתם.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אנחנו הולכות להנאתו ורואות שלושה בריטיש פיפול [מבוגרים, תרגעו
] עוצרים מונית כדי לשאול את הנהג כמה ייקח להם להגיע לאן שהם צריכים. אז הנהג אומר לאחד מהם מחיר גבוה. הוא מספר לשני והוא צועק לו: 'Tell him to f*ck off!' פשוט נקרענו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הייתי מפרסמת קטעים נבחרים מאחת משיחותינו המובחרות שלי ואור פרוצת הביבים אבל לא יצא לי לבקש אישור >< תסתפקו בנ"ל XD
מתנגן בראש / פלייליסט:
Sum 41 - Best Of me [כבר אמרתי שחרשתי? ><]
תמונת השבוע:
אוקיי וזה אותו Tad Hilgenbrink להוכחה שהוא מזכיר את דאג, ואני מדגישה מזכיר לא דומה. בקשה אל תגידו לי שאני מדמיינת או משהו כי זה יבאס אותי קשות ><
ואוו איזה חפירה
. אניווי, שיהיה סופ"ש נעים!
לי לא יהיה.
.

Lex 1

New member
אה? ../images/Emo7.gif היית צריכה לשמור את התגובה הזאת לעצמך

בואסתי [?!] קשות. חחח טוב את חייבת לראות הסרט, הוא כ"כ מזכיר אותו שם יותר מהתמונה אני חייבת לומר. אבל אניווי, הוא כוסון בעצמו בלי קשר דמיון לדאג

1AnastaciA1

New member
סורי שביאסתי

ואני הולכת לבאס אותך עוד קצת..><' ראיתי ת'סרט ולדעתי הוא לא היה דומה... חיחי... אבל כל אחד והדעה שלו D:

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif איזה עלבון...

טוב אז לפחות את חייבת להגיד שהוא הזכיר את שון וויליאם סקוט (סטיפלר מהסרטים הקודמים) עם הפרצופים שהוא עשה בטירוף! וזה רק יתרון..

Lex 1

New member
חחח שמחה שהצלחנו להסכים על משהו ../images/Emo6.gif

BTW היה עכשיו I'll be Ok בהיטס, סתם הרגשתי צורך לשתף
. חחח היה חביב

Lex 1

New member
חחח Bite Me ../images/Emo11.gif.

אם בהמשך השבוע תמשיכי להציק לי ולחפור יהיו ציטוטים לשים פה בשבוע הבא. **עדיין מחכה שתקפצי לטיילת ונשרוק לערסים שיבואו בדילוגים קלילים ואז נרוץ לקונדוטרית דורון בבלפור לקנות בורקס תרד**

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifאומג. כמה זמן לא הייתי פה >:

אני בספק אם מישהו זוכר אותי בכלל
בכולופן, שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי השבוע. שיר השבוע לא של מקפליי: you belong to me להקת / אלבום השבוע: פרמור *.* קליפ השבוע: נה. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
/ אמריקן פאי 1+2
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח - להקה *__________________________________________* ציטוט השבוע: נה. מתנגן בראש / פלייליסט: you belong to me -.- תמונת השבוע: ורוד זה שולט

למעלה