Mcוויקנד

Lex 1

New member
אני זוכרת! ../images/Emo9.gif והתמונה שקסית.. ../images/Emo23.gif

O0NoNi0O

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: ליטל ג'ואנה דונט נואו וואי דה באלד אוף פאל קיי שיר השבוע לא של מקפליי: צ'ייסינג כארס-סנואו פאטרול פור יו איי וויל- טדי גייג'ר [היה אותו היום באיזה סדרה!!] להקת / אלבום השבוע: ~~ קליפ השבוע: איימ נוט או קיי-MCR תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס
, פשוט מהממת. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-תגובות נאצה שאני דיי בטוחה שמישי שאני מכירה כתבה את זה;; שימח-משפחה שלי! ציטוט השבוע: בת דודה דלי:"השוכר דירה שלי, אמא שלו בגבס, רוצה להעלות לנו את השכר דירה" אני:"מסכן, למה אמא שלו בגבס?" XD מתנגן בראש / פלייליסט: slacker-Sod תמונת השבוע: נמ..בילי ג'ו
.

tzuf jones

New member
>אנייי<

שיר השבוע של מקפליי: לונלי , ברוקולי , וטו קלואוז פור קומפורט.. שיר השבוע לא של מקפליי: איינלי מושגג חח להקת / אלבום השבוע: מ ? ק ? פ ? ל ? י ? י ? ?!?!? 3>> קליפ השבוע: אאין ://// תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גםם איןן :// חחח משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח : בנות דודות של חברה שלי באו לישראלל !! הן בגיליי והיהה ממש כיף איתם ! הלכנו לים , הם היו אצלי בבית , היינו ביחד בברריכה , ובקיצורר היה ממש כיף .. וואי אנ'לא מאמינה שהצלחתי לדבר רק אנגליתת כמה ימים שלמיםם!! אני גאה בעצמי חח .. הן מניו ג'רזי .. והןן אוהבותת את מקפליי גם !! :):) אחת מהן אפילו יודעת את כל "טו קלואוז פור קומפורט" בע"פ .. התחלנו לשיר בצרחותת חחח.. ועוד משו שימח !!! - אני ודידושש נוסעותת לשבועע לטלושש :] אוו אני מאושרתת !! ושומדבר לא עיצבןן P: חח ציטוט השבוע: איין חחחח :/ מתנגן בראש / פלייליסט: טרנסילבניה שולטט P: ט'חחחח תמונת השבוע:
רקעע שבת דודה שלי הכינהה לי למחשבב ! עעאעעאעאעאאא 3>>>

push the button.....

שיר השבוע של מקפליי: Too Close For Comfort The Ballad of Paul K Room on the Third Floor Memory Lane and.... Wonderland DVD (Audio) XDD (תודות למיק) שיר השבוע לא של מקפליי: SOD- Little Things SOD- Eddie's Song SOD & McFLY- Eddie's Song SOD- Two Princes Busted- Year 3000 אוהד חיטמן- תגידי לו אוהד חיטמן- נוקטורנו היהודים- נץ Jesse McCartney- Because You Live ועוד... להקת / אלבום השבוע:
מקפליי
וסוד
.
קליפ השבוע: נתקלתי בשני קליפים אדירים של מקפליי מתראיינים ודני מביא שם ירידה ענקית על טום ודאגי מתחיל לחבק אותו... קבלו ציטוט בציטוטים.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בחזרה לעתיד, ראיתי אותו במשך שלושה ימים... XDD בהפסקות בעבודה משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- מכתב מהאוניברסיטה, יש עבודה, יש טיפונת משכורת (של יומיים XDDDDD ), כתבתי פיקצר על דאגסטר עיצבן- הברך השניה התחילה לכאוב לי, הפיקים שלי (הארי, QIS3 ) תקועים ציטוט השבוע: Interviewer: How does it feel to have a lot of girls fancy you? Tom: it SUCKS Danny: sure man, you've only got about... 5 fans ואז טום מביא לו מבט כועס/נעלב כזה, ודאגי שיושב ביניהם מחבק את טום. Dougie: He's joking, he's joking *טום נותן לדאגי לחבק אותו ולוקח מהארי את העיתון שהוא קורא ומגלגל אותו* *דני מחבק את הגב של דאגי ככה שהם בחיבוק גדול מסביב לטום כזה* Danny: I was joking Dougie: he was joking *טום נותן לדני מכות על הראש עם העיתון המגולגל* XDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Two princes תמונת השבוע:

MyTearsDontFall

New member
:// כל כך רע...

שיר השבוע של מקפליי: אין שיר השבוע לא של מקפליי: Plain White T's - Hey There Dalilah Hannah Montana - If We Were Movie להקת / אלבום השבוע: פלאיין וויט טס. קליפ השבוע: Plain White T's - Hey There Dalilah תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רוזוול. משהו שעיצבן / שימח השבוע: דברים קטנים שהרסו לי את השבוע..רק בבריכה היה כיף.. ציטוט השבוע:Oh What You Do To Me? ו...Say Whaaat? מתנגן בראש / פלייליסט:Hannah Montana - If We Were Movie תמונת השבוע: אין

sweet shir

New member
Plain White T's - Hey There Dalilah ../images/Emo99.gif

דווקא אני ראיתי השבוע את הקליפ והוא אכזב אותי. מה קרה שכל כך רע לך?

lotem levi

New member
מממ

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: כמו שבוע שעבר...אין משהו חדש כ"כ...אה בעצם כן, גלי עטרי- מקיץ אל חלום (משום מה נדבקתי לשיר הזה) להקת / אלבום השבוע: ממ THE USED קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גיבורים (למרות שהיה קצת משעמם בשביל פינל), עקרות בית נואשות. משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח- הייתי חמישה ימים בקמפוס והיה כיף, קניתי צמידים מגניבים מהחנות של הפריקים בדיזינגוף עיצבן- הפאקצות בקמפוסססססס ציטוט השבוע: קאקא של חרא- חברה של בת דודה שלי, אז זה מופיע לה בצג של הפלא מתנגן בראש / פלייליסט: - תמונת השבוע:

מאיושSP

New member
אבווודים! ../images/Emo99.gif

צ'ארלי!
דיי אני כל כך במתח אני מתה לעונה רביעית כבר!!

MoVe AlOnG

New member
מיי וויקנד

שיר השבוע של מקפליי: ghostbusters,five colors,tcfc
שיר השבוע לא של מקפליי: MCR-MAMA MCR-I'M NOT O.K GOOD CHARLOTTE-the day that i die
להקת / אלבום השבוע: מיי כימיקל רומאנס-בלאק פראייד
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=-XNGaxnEOjg
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זאק וקודי.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח-הסתפרתי וצבעתי פס בסגול חציל כמו שהיה לדאגי. וסיונו'ש שעזרה לי אתמול 3> עיצבן-חברה טובה שלי שהחליטה לצעוק עליי בלי סיבה.
ציטוט השבוע: אני-"יואו אני לא מאמינה איך פעם סגדנו לסוסי יאור" [המומינים] חברה שלי בתגובה:"אני לא מאמינה איך עכשיו אני סוגדת לספוג" [בובספוג] חברה שנייה בתגובה: "ואני בכלל לא מאמינה שההורים שלנו סגדו לקקטוס [קישקשתא]
מתנגן בראש / פלייליסט: השיר פתיחה של אקסמן.
תמונת השבוע: תגידו שהוא פשוט לא הבנאדם הכי מדהים בעולם....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואאאאאאו איזה מדהים../images/Emo99.gif

just Kaya

New member
אני? D:

בדיילי כי לא הייתי בבית. >.< שיר השבוע של מקפליי: האלבום ROT3F. שיר השבוע לא של מקפליי: BANG BANG BOOM להקת / אלבום השבוע: Mcfly aka the moffats קליפ השבוע: BANG BANG BOOM תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נני מקפי? XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח-מקפליי; פאי; עיצבן-עבודות. בקרוב בצפר. >.< ציטוט השבוע: -אתמול בלילה, שישנתי אצל סיון.- *טוק טוק טוק* סיון- "אוו אמא יפה, לפחות שיש אצלי חברות את *דופקת* בדלת." יעל [אמא שלה]-"למה? בזמן האחרון אני תמיד *דופקת* " ואחרי זה שהיא יצאה, אני וסיון התפקענו מצחוק. מהמובן הסוטה. XD מתנגן בראש / פלייליסט: BANG BANG BOOM תמונת השבוע: אני ואמה. D::: http://img168.imageshack.us/img168/930/kayaemmamainqg2.jpg

The Psycho Girl

New member
באיחור קליל

שיר השבוע של מקפליי: room on the 3erd floor, i've got you שיר השבוע לא של מקפליי: 30stm- beautiful lie להקת / אלבום השבוע: מקפליי ופייטסטר קליפ השבוע: from yesterday תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פחות ממושלמת , פשוט מהממת,סקינס, איש משפחה גיבורים גיי לנו משהו שעיצבן / שימח השבוע: נגמרה העונה של גיבורים =/ עצוב נורא עברתי תאוריה :) ההורים בחו"ל
ציטוט השבוע: אחי הכין מלא מלא מלא מלא מלא סושי אכלתי במשך 24 שעות רק סושי וזה לא כיף בכלל ואז הייתה לי בחילה כל אתמול בערב אז צעקתי עליו שהוא מנסה להרוג את אחותו הקטנה מתנגן בראש / פלייליסט: hey mickey - אני כל היום מזמזמת את זה תמונת השבוע: האמת שאין

Shir Girl XD

New member
מיי וויקנד

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania Ballad Of Paul K Star Girl bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Tokio Hotel – Monsoon My Chemical Romance Teenagers- My Chemical Romance- I DON'T LOVE U fall out boy - thnks fr th mmrs להקת / אלבום השבוע: My Chemical Romance קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סניקס והסרט של סימפסון משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- ההופעה עם יובל המבולבל (רמה ירודה) שימח- לראות את הצחוק של האחיין שלי עם 4 שיניים ראשונות ציטוט השבוע: זה לא שהוא לא לא אוהב אותך הוא אפילו לא שונא אותך הוא פשוט לא מכיר אותך מתנגן בראש/ פלייליסט: Unwritten- Natasha Bedingfield

butbut

New member
חח אהבתי ת'ציטוט=]וילדים קטנים

בלי שיניים שצוחקים מזכירים לי עכברים:] LOL

למעלה