Mcוויקנד

DoLi it is Me

New member
אני קראתי ../images/Emo3.gif

ונכון שדאג החתיכוס נראה פה קצת כמו אימו XDD

McFly rullz

New member
אימו....לא אימו....

הוא חתיך!@@#$%^&*#%#$ התמונה יפהההה!!!!! *תודה לרוני מהפורום על התמונה...חחח*

roni poynter

New member
הא הא.. תודה על הקרדיט=]]]

הההההוואאא מההההממםם..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m o r 1 0 2

New member
אויי...איזה תמונה|מזיז|ואני קראתי..../images/Emo168.gif

נו ווריס...שיר מדהים

kelly7i

New member
אי אי איי!

אהו, מה קורה פה?! זאת תמונות השבוע שלייייייייי!

or karady

New member
תורי סוף סוף לא באיחור..

שיר השבוע של מקפליי: אהמ all about you בגלל החלום ההזוי שלי.. שיר השבוע לא של מקפליי: big girls don't cry בגלל החרישה של בנות דודות שלי.. להקת / אלבום השבוע: מקפלי=] קליפ השבוע: אותו קליפ משבוע שעבר עוגות בפרצוף של דני חח גדול אני נקרעת מזה כל שבוע מחדש.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הישרדות
משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן-החלומות ההזויים שלי מי חלם אי פעם שקניבלים רודפים אחריו.. שימח- יום הולדת והמסיבת הפתעה ציטוט השבוע: אוף שכחתי.. מתנגן בראש / פלייליסט: סוריס' תמונת השבוע: יאמי..=]

butbut

New member
חחחחחחח..החלוםXDDDD

מי יותר טעים..ה-דני או ה-צ'יפס? דני

butbut

New member
ברור שדני!!אם לא היית אומרת דני הייתי חושבת ש

נכנס לדיכאון. כי רק אנשים מדוכאים מעדיפים אוכל על פני שעקסי שמקסי כמו דני=]

or karady

New member
חח איך אפשר לא להעדיף אותו =]

בת' תיכנסי למסן... והמשכת???. אני מתה פה.. בת' אני רוצה שיכתבו על המצבה שלי i will be back (תוש תוש חח) וואי עזבו החלקתי על השכל..

m i c k e y 15

New member
בא לי צ'יפססססססס

אבל לא סתם לאכול אותו.. לחלוק אותו עם דני.. וששנינו ונאכל משתי הקצוות השונים חחחח

m o r 1 0 2

New member
חח...זה נשמע מגניבב עם דני../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אבל עוד יותר עם דאגי

S t e w i e

New member
../images/Emo105.gif :]

שיר השבוע של מקפליי: Mr Brightside I've got you My Heart Will Go On [Dougie שיר השבוע לא של מקפליי: Tokio Hotel- Monson Nirvana.-.Smells.Like.Teen.Spirit All American Rejects - Can't Take It להקת / אלבום השבוע: Kudai קליפ השבוע: אין .... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: יומני הנסיכה/מבול של צרות XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: חלומות הזויים.מאוד. ציטוט השבוע: "אז אתה רוצה להגיד לי שכל החיים שלי חייתי בשקר שחתכתי סלט ושעגבניה זה פרי?" או מה שזה לא היה בכל מקרה תכנית מטומטמת XD מתנגן בראש / פלייליסט: Dougie poynter - My Heart Will Go On תמונת השבוע: איזה חמוד ^^ שבוע טוב

butbut

New member
אעאאעאאאאאאאעאעאעעאעא *מתה כאן*

הוא כול כך חמודיי!!...
יאיי בא לי לאכול אותווו..או לפחות להביא לו סוכריה:]..הוא נראה כזה מתוקיי...צ'וצ'ימוצ'י!!

למעלה