Mcוויקנד

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאחחח מאטיייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תהני

HiLa0mcfly

New member
מקוויקנדדד =]

שיר השבוע של מקפליי:אממ אני חושבת שהכל שיר השבוע לא של מקפליי: Shooting Star - Air Traffic נוי בשבילך XD helena-my chemical romance והיו עוד כמה ששחכתי להקת השבוע:אלא מי אם לא מקפליי אלבום השבוע:חושבת שאין קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=WJmYspqlf74&mode=related&search= אני כל פעם רואה את זה וצחקת מחדש =] תוכנית השבוע:אישי מקרוב מקפליי בערוץ 92 ,האנה מונטנה ,זאק וקודי אל תייחסו אליי אני מכורה אליהם סרט השבוע: מבול של צרות הארי פוטר =גם שזה משעמם הייסקול מיוסיקל משהו שעיצבן: אמא שלי שהיא אמרה לי שאם תסתכלי על דני כל היום לא יצא לך ממנו כלום זה נורא עיצבן אותי, ולא יכולתי שלא לענות לה על זה. משהו ששימח: נפטרתי מילדים חופרים שהכרתי באילת X: ונפגשתי כל השבוע עם חברות וזה היה כיף =] ציטוט השבוע:איןן ..... מתנגן בראש: פייב קולורס אין אר האר תמונת השבוע דני דני דני 3>

just chenis

New member
זאק וקודי../images/Emo99.gif

חשבתי שאני היחידה שרואה את זה!! אין עליהם!!... הם כל הזמן קורעים אותי.. :] *אנימרגישהמהזהטיפשה*

מאיושSP

New member
האנה מונטנה וזאק וקודי!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif

אני מכורה לזה כ"כ!! חחחD:

m o r 1 0 2

New member
חח...גמאני מתה על זאק וקודי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

בזאק וקודי אשלי ונסה והכושית משחקות ביחד וגם בהייסקול מיוסיקל..קטע
נכון סרט יפה הייסקול?

מאיושSP

New member
חח נכון הן באמת ביחד שם!

והסרט נחמד באמת, כאילו אהבתי אותו חוץ מזה שפתאום היו שירים תקועים כאלה!! כאילו למשל כשהבנים שיחקו כדורסל, ואז שרו כמו איזה הומואים
חח הורדתי את כל השירים מהסרט, הם מזה יפים!

HiLa0mcfly

New member
חח נכון !!מסכימהה בהחחלט

פתאום את רואה אותם באמצע החיים רוקדים ושרים אבל זה עדיין סרט יפה אבל הם אפילוו לאאא התנשקו כאילו כולם מחכים לזה כל הסרטט וזה לא קרהההה ידיד טוב שלי [מארצות הברית] אמר לי שהוא ראה את השני ושם הם התנשקו =] חח

einav0sh

New member
מקויקנד :]

שיר השבוע של מקפליי: i wanna hold you שיר השבוע לא של מקפליי: just so you know- jesse mccartney my chemical romance- i don't love you להקת השבוע:McFly--- ברור!!! אלבום השבוע:לא חושבת על משו... קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=lBkgdbJbH4Y&mode=related&search= דאגיי קורעע אותיי שם איך שהוא קופץ בסוף
תוכנית השבוע: אישי מקרוב מקפליי בערוץ 92 ,זאק וקודי (איזה חמודים הם
) סרט השבוע: הייסקול מיוסיקל אני והמזל שלי :] משהו שעיצבן: השבוע כלום לא עיצבן אותי
משהו ששימח: שמקפלי יהיו ב-KCA :] יאיי ציטוט השבוע: אין... מתנגן בראש: i've got you תמונת השבוע דאגי דוג :]

S t e w i e

New member
XD

אני רק מקווה שהוא לא יתקשר
~ובזאת נסגור את השיחה עליהם~ באמת שאין לי כח! XD

Charley XD

New member
זאק וקודי !!!

חח שליטה ..! כל הזמן הילדים בקייטנה שלי ראו את זה ואני כזה "זוזו קצת תנו מקום ..." חח מזל שאני כבר לא עובדת!!

YuvalJones

New member
אוי אני חולה על זאק וקודי ^,^

הם קרועים רצח. כל הסט שם. אבל הם די שמנים במציאות, סתומרת, אחד מהם.[דילן. אם זה אומר לכם משו.]

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifיאפ. אני.

שיר השבוע של מקפליי: bubble warp וTCFC כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!
אף פעם לא יימאס לי מהשירים האלה. שיר השבוע לא של מקפליי: כל באסטד!!!!!! אבל ממש. הכל!!!!. ממש אבל.
אפשר לומר שבעיקר: air hostess who's david over now & brown eyed girl!!!!!!!!!!!!!!
כי זה השיר שלי
להקת / אלבום השבוע: באסטד
קליפ השבוע: נמ. זה עם מאטי ששמו בפורום באסטדורק
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: וואי לא הכי יצא לי לראות!!!!!!! משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- נקעתי את הרגל.
זה יותר כאב מאשר עיצבן, אבל מה שמעצבן זה האיך עשיתי את זה.
ואנלא יכולה לעשות את קפיצת הבאסטד
...ושהוא לא מתייחס אליי
שימח? שנגמר השבוע סוףסוף. עוד שבועיים למנייאק!!! עברנו חצי!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: וואי היה שבוע כלכך מצחיק @!#! הקורס הזה התקפת צחוק אחת גדולה...!!!! מדריך עזרה ראשונה: "פד גאזה הייעודי....." ניקיטה: "יהודי?!?!?!?!" והיציאות המפגרות של ספיר.
יואו היא כזאת סתימה.
אה וגם המאמן שלי: "היי, זאת פעם ראשונה שלך!!" (שנקעתי תרגל
) אני *כולי בוכייה ובכאבים* : "מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אחחח איך אני מוצאת חוש הומור תמיד איך?! DDDDD: מתנגן בראש / פלייליסט: too close for comfort לייב של וונדרלנד בזכות מיק
תמונת השבוע: חתיך שלי

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifכנ"ל../images/Emo99.gif

making love on the green grass behind the stadium זה המשפט שלי DD:

למעלה