Mcוויקנד

Bleed for Me

New member
Somebody tell me why I'm on my own

if there's a soulmate for everyone שיר השבוע של מקפליי: היה 5 קולורס מתישהוא בהיטס אז זה חח שיר השבוע לא של מקפליי: הכל של פראמור וארקטיקמאנקיז ודה ויו וגם אלה: Funeral For A Friend - Walk Away Biffy Clyro - Folding Stars Natasha Bedingfield-Soulmate
sum 41 - underclass hero Carrie Underwood - I'll Stand By You Kate Nash - Foundations The Used -Hospital Editors - Smokers Outside The Hospital Doors. להקת / אלבום השבוע: AM כמו תמיד ונטשה עשתה לי ת'שבוע קליפ השבוע: Funeral For A Friend - Walk Away תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא היה משהו מיוחד..אני אשאר עם 1408 משבוע שעבר,סרט ענק! משהו שעיצבן / שימח השבוע:שומדבר,מה יכול לבאס בחופש?! חח ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:Natasha Bedingfield-Soulmate תמונת השבוע:אלכס פטיפר (אלכס ריידר-סטורמברייקר) תודו שלא זיהיתן
(וואי אני פדופילית חח)

אממ אני לא יודעת מי זה../images/Emo178.gif

אבל הוא ממש! חתיך!!!!! אי ואת גם בערך בגילי שזה אומר שגם אני פדופילית!! בן כמה הוא?

טוב עדיין בערך יש לי סיכוי../images/Emo8.gif

אני אהייה 18 רק באוקטובר (כאילו שזה מה שעוצר אותי מלפרוץ ברומן סוער איתו חח
)

m o r 1 0 2

New member
וואלה לא זהיתי, אני מתה עליו../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

וואי אני חייבת לראות ת'סרט...קראתי רק ת'ספר
חתיך הילדד

שוליטה

New member
מימימימי!!

שיר השבוע של מקפליי: Hypnotised שיר השבוע לא של מקפליי: אין להקת / אלבום השבוע: מק... כמו תמיד קליפ השבוע: פליז פליז! חרשתי עליו... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משפחת סימפסון..חח מומלץ! משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח-חברות שלי חזרו מארצות הברית אחת הביאה לי שוקולדים וארנק והשניה הביאה לי קרם גוף עצבן-אח שלי!!! אני שונאת אותו!!! ציטוט השבוע:חברה שלי ניסתה לשכנע את אבא שלה לתת לה לישון אצלי, הוא שאל מתי לבוא לקחת אותה אז היא אמרה "נקום בערך ה-10 אז תן לנו הערכה קטנה לבערך... חמש? עכשיו שאני חושבת על זה זה לא כזה מצחיק אבל שהיא אמרה את זה היינו שיכורות (ממים) אז התפוצצנו... מתנגן בראש / פלייליסט:איזה בטובן מהרדיו... אבא שלי שומע תמונת השבוע:אתם לא תאמינו איזה סיפור מרתק יש לתמונה הזאת... אני וחברתי הנ"ל היינו במרכז ונכנסנו לסופר כי היה ממש חם ובסופר יש מיזוג קפוא, ואז ראינו עיתון של פוסטרים אז בדקתי אם יש שם את מקפליי והיה! אז שילמתי על זה 25 שקל! והפוסטר הוא לא ממש פוסטר... זה בריסטול רגיל בגודל רגיל... אבל למרות שזה די הוצאה גדולה אני גאה!!! שבוע טוב לכולם!!! ובהזדמנות זו אני גם מכריזה כי ביום ראשון אני עוזבת אתכם לארבעה ימים כי אני נוסעת לצימר-אין-לי-מוסג-איפה אז אני אתעדכן ברביעי... ביי 3>3>3>3>

rox love BSM

New member
אני אני אני !!!!עוד שבוע אני נוסעת לאנגליה!!!

שיר השבוע של מקפליי: כ ל הוונדרלנד שמיקי שמה [תודה
] שיר השבוע לא של מקפליי: לא שמעתי משהו אחר...אולי קצת באסטד להקת / אלבום השבוע: מקפוווששש קליפ השבוע: אממ של פרגי התאהבתי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס,שוגר אהובתי,מונית הכסף,ועוד כמה... משהו שעיצבן / שימח השבוע:אממ אני נוסעת עוד שלושה ימים לאנגליה!!!! ציטוט השבוע: הארי[חבר שלי]: הכלב שלי אוהב שועית על לחם [זה מה שאוכלים שם...
] אז פעם אני והוא התחלקנו באוכל.... מתנגן בראש / פלייליסט:אמממ השיר של פרגי תמונת השבוע:מאטי
שבוע מהנה לכולם D:

למעלה