Mcוויקנד

DoLi it is Me

New member
ממ.. על מה דאג חושב

ו-Snow Patrol - Chasing Cars שיר מהמממםם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוויקנד ^___^

שיר השבוע של מקפליי: She Falls Asleep בגירסא של הDVD של וונדרלנד Lola וואאאאאאאאאאאי חרשתי עליו בטירוף Dont Stop Me Now אקוסטי Room On The Third Floor Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: Im Waiting-The All American Rejects להקת / אלבום השבוע: מקפליי D::, דה אול אמריקן ריג'קטס/Move Along-The All American Rejects זה אחד האלבומים קליפ השבוע: לא קליפ, הקטע הזה שמראים את טום קטן
אני חורשת על זה בטירוף תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים כרגיל
/משפחת סימפסון אאאאאאאאא זה סרט חובה לכולם!! משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-לא היה ברוך השם. שימח-1300 שקלקלים חדשדשים DDD: ציטוט השבוע: *היה שיר של רוני סופרסטאר ברדיו* אבא-אהאהאהאהאה ראית איזה שירים אני שומע? אני פקיצה אני. אני-אבא, זה פקאצה. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ------------------------------------------------------------------- אריאלצ' >__< [אביבה בשבילכם] אומר\ת: אני יודעת לדבר ספרדית שוטף DD: נויצ' הפרהה :) אומר\ת: כן ממש. אז תגידי לי-אתמול הלכתי לגן ומחר אני אלך לבית ספר אריאלצ' >__< [אביבה בשבילכם] אומר\ת: יסטרדיי איי וונט טו דה גן אנד מניינה ז'ה ווי א לה קולחיו XDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: No Worries
תמונת השבוע:
כלכך חמודדדדדדד

talosh1234

New member
אבא שלי יודע הכל !!

את כל הוואנבי והאלה !! זה מפחידד הוא שורט לי ת'מוח אם הוואנבי שלו..

butbut

New member
זה בסדר עוד1 אבא שלי חופר לי עם "פנאן"

כול הזמן הוא אומר "פנאן" כדי להרגיז את אמא שלי..ואותי!.. אבא-"בת',מתי את וחברה שלך הולכות לראות סרט,ככה בפנאן?". אני-"כשאתה תלך לישון". אבא-"אל תישכחי לעשות פופקורן.זה פנאני!". אני-"אוקיי.." אבא-"יא בפנאן!". אני-"כן אבא, לךך". פנאן...טוב שהוא לא אומר "אשכרה","דוגרי"[בעצם דוגרי הוא אומר]..ו"ראסמי".

talosh1234

New member
חח אבא שלי ככה..

אני הולכת לחברה.. אני: אבא אני הולכת לחברה.. אבא:מי הוואנבי פקאצה.. אני: לא!! אבא:אז הוואנבי חננה ?! וככה הוא מעצבןן אותי בכל שניה שהוא יכול חח.. והוא גם קורא לחברות שלי בשמות ! אחת - ארנב אחת - טישו והשאר הם וואנבי למיניהן

just chenis

New member
XDDDD פקיצה..../images/Emo6.gif

זה תמיד מצחיק אותי כשאבא/אמא מנסים להגיד משהו וזה לא הולך..

McFly rullz

New member
כאילו שמישו יקרא...><

שיר השבוע של מקפליי: no worries
nothing rockin robin שיר השבוע לא של מקפליי: big girls don't cry-fergie להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: אממ חח הקליפ ההוא שדני והארי מתארחים בתוכנית כלשהיא ושמו להם את הדבר הזה שמרחיב את הפה שיהיה קשה לדבר...ואיך שהם צוחקים
תמיד שאני רואה אני נשפכת!!! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חחח ראיתי פרק טיפש של מזל תאומות עפ מרי קייט ואשלי...לא מעניין משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח-ראיתי משפחה מקנדה!והיה כ''כ כיף! יום ראשון אני בשפייםD: עיצבן-המשפחה מקנדה יעזבו ואני מתגעגעת
ולא הלכתי להארי פוטר!!
ציטוט השבוע: בלעע אני גרועה בזה תמיד... מתנגן בראש / פלייליסט: no worries!!!המילים!!אוי המילים!! תמונת השבוע:הלשוןןןןןןןןןןןןן
מחכה לנשיקה שליי
טחחח שבוע טובב בנות!

למעלה