Mcוויקנד

Lex 1

New member
מאד'ר אוף גאד. אני שונאת את תפוז! ../images/Emo46.gif

ההודעה הקודמת ששלחתי פשוט לא מופיעה פה! רק רציתי ליידע שאחרי דיונים מעמיקים כאן התוודענו לכך שהפאנק קאבר המעולה לMy Heart Will Go On של סלין דיון, לא שר אותו דאג אלא הסולן של NFG. אז סתם שתדעי
בלי רצון סמוי כלשהו להיות ביץ' ><

Lex 1

New member
אכן, שמחה לעזור בדרך לא חינוכית כלשהי XD ../images/Emo140.gif

../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif Mcוויקנד../images/Emo214.gif../images/Emo72.gif../images/Emo19.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע של מקפליי: She Left Me,Just My Luck שיר השבוע לא של מקפליי: SECONDS TO MARS -The Fantasy 30 SECONDS TO MARS -From Yesterday THE USED -Earthquake The Swallows-the beauty of my Dashboard Confessional-hey girl Natalie Imbruglia - Big Mistake Weezer-gamie Yellowcard-holly wood died להקת / אלבום השבוע: THE USED קליפ השבוע: סימפסון בנוסף לקליפ
עוד אחד הנה גם אתר השבוע-- South Park תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:"סימפסון"-סרט ענק!!!!!!!!!!!!!!!! תראו אותו
אל! תראו "נורביט" סרט עם אדי מרפי שגרוע ברמות מטורפות
משהו שעיצבן / שימח השבוע:אממ הרבה קרה-עשיתי עדשות
, ואני מתחילה ללמוד נהיגה למרות הפחד המטורף שלי ממכוניות
...אה וגם נפגשתי כמה פעמים עם חברות שלא ראיתי המון זמן וזה היה כל כך כיף
!!!!!!! קניתי חולצה מזרה וחולצה מפולן באר וראיתי את הסרט של סימפסון.. ואני באמצע הספר החמישי של הארי פוטר(לא היה לי כוח/זמן לקרוא עד עכשיו)
עיצבן-אמממ אני לא מוצאת עבודה וזה ממש מעצבן!!!
ציטוט השבוע:דיברתי עם חבר טוב שלי ואמרתי לו ששלחתי קורות חיים שלי אני"איך אפשר לגרום לו ללקרוא את מה ששלחתי לו?" הוא"תכתבי בנושא-"רוצה לדעת איך להרוויח מליון שקל בשלושה חודשים"
Spider-Pig, Spider-Pig, Does whatever a Spider-Pig does... Can he swing, from a web? No he can't, he's a pig... Look ooooout! He is a Spider-Pig! ... מתנגן בראש / פלייליסט:Yellowcard-holly wood died תמונת השבוע:
שבוע מהנה לכולם D:גם לך!!!

DoLi it is Me

New member
XDDDD הסירטווווןןןןןןןןןןן של הספידר פיג

XDDDDDDDDDDD נישפככתתיייייי LOL ענקי!!!

butbut

New member
חח כול פעם שאני רואה את הומר אני נזכרת בטום

עם הבלונים על הראש חח=]

../images/Emo9.gif חח

למרות שלא זיהיתי שזה הומר כשראיתי את התמונה של טום בפעם הראשונה

Lex 1

New member
חחחח יואו משפחת סימפסון זה סרט כ"כ מעולהה!

פשוט נקרעתי מהספיידר פיג!! XDDD חחחח כשהומר שר כל האולם בשקט ועוד לא לפני שהיה הפאנץ' עם סיום השיר אני פשוט נקרעתי ושמעו רק אותי בכל האולם
אני רוצה שהומר יהיה אבא שלי.
.

ספיידר פיג ;-;

חבר טוב שלי שעובד איתי כל הזמן שר לי את זה@#!$@#$@! "ספיידר פיג ספיידר פיג דאס וואטאבר ספיידר פיג דאס קן הי סלינג פרום א ווב נו הי קנט היס א פיג...!"

sweet shir

New member
מממ

שיר השבוע של מקפליי: אין. שיר השבוע לא של מקפליי: ממ לא נראה לי שיש. ^__^ להקת / אלבום השבוע: סאם 41. קליפ השבוע: אהההההה אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ סדרה.. אחים ואחיות, רוזוול, חברים והאלופה. סרט~ אמריקן פאי. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן... איך שפתאום מכל האקשן שהיה בגרמניה חוזרים לשגרה משעממת של הארץ. ;; שימח.. שהיה ממש כיף שם:) ציטוט השבוע:
“Right, no bragging that I’m fucking a Malfoy.” XDDDDDD​
3> מתנגן בראש / פלייליסט: סמאק ד'ת XDDDD תמונת השבוע: אין לי כוח.

m o r 1 0 2

New member
אמריקן פאי...כזה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

שיר לאן נעלמת לנו?....את חסרה

Sivan McFLY

New member
Me Me Me!!!!

שיר השבוע של מקפליי: no worries שיר השבוע לא של מקפליי: busted-sleeping with the light on avril lavogne- when youre gonr להקת / אלבום השבוע: mcfly/wonderland קליפ השבוע: אמ... נראה לי.. ill be ok תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי טלויזיה בכלל משהו שעיצבן / שימח השבוע: אמ... קניתי דברים לבצפר/חברה שלי נטשה והיא טסה ללונדון-בלעדיי!!! ציטוט השבוע: "אני רוצה לתת לו טפיחה בטושון,זהו מעכשיו אני קוראת לזה טושון!" אהמ מיקי? חחחחחחחחחחחחחחח מתנגן בראש / פלייליסט: mcfly-no worries תמונת השבוע: אמ... מיקי מאוד עשתה לי חשק לפוטו אתמול ב4 בבוקר.. אז עשיתי חתימה

למעלה