Mcוויקנד ^.^

McSon of Busted

New member
You think you're strong but you're nothing

to me now and i hope you will be happy this time around.. שיר השבוע של מקפליי: Nothing Bubble Wrap Too Close For Comfort She Falls Asleep Transylvania שיר השבוע לא של מקפליי: Air Hostess- Busted Brown Eyed Girl- Busted Can't Break Thru- Busted That Thing You Do- Busted Better Than This- Busted All The Way- Busted What I Go To School For- Busted Loser Kid- Busted Who's David- Busted Year 3000- Busted Straightjacket Feeling- The All American Rejects Move Along- The All American Rejects On My Own- The Used להקת / אלבום השבוע: אני חושבת שהבנו שזה באסטד
אלבום? A Present For Everyone
קליפ השבוע: אין.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמ. נראה לי שכלום
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן- האקס המטומטם והדפוק והמגעיל
עיצב (העציב, לא?! DD: )- נמ. ערן המטומטם והדפוק והמגעיל
שימח- סיימתי את העזרה ראשונה, ועוד שבוע מסתיים הקורס
ציטוט השבוע: "All I ever thought you'd be, That face is tearing holes in me...........I'm holding on by letting go of you" "You'll never bring me down Cuz i'm so far above you. You think you're strong, But you're nothing to me now" מתנגן בראש / פלייליסט: Everything I Knew- Busted תמונת השבוע: נמנמ. אני רוצה ג'יימס שכזה.
לילה טוב חברות!!! מחר יום ארוך.

The Psycho Girl

New member
ג'מס נהיה עכשיו עוד יותר יפה מבדרך כלל

התמונות החדשות שלו בספייס מזה יפות מתאים לו החום

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^__^ ציטוט ענק השבוע D:

שיר השבוע של מקפליי: Fun Fun Fun כל וונדרלנד וכל רום און דה טירד פלור שיר השבוע לא של מקפליי: כל הדיסק של בלינק-טייק אוף יור פנטס אנד ג'קט להקת / אלבום השבוע: סתכלו למעלה ^__^ וגם מקפליי D: קליפ השבוע: דונט לט מי גט מי-פינק
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים כרגיל
/בראץXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חברות שלי גררו אותי נו מה אני אעשה >< משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן-שומדבר חמסה עיצב-שפרשתי מהכדורסל שימח-שפרשתי מהכדורסל XD ציטוט השבוע: אבא שלי-"יהיה יותר קל לתת לתרנגולת לשתות מים חמים ואז היא תטיל ביצה קשה XDDDDDDDDDDDDD" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- שיחה של שיר עם נסטיה שקרעה אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל אני אכתוב רק חלק למרות שלא תבינו
Shir אומר\ת: חחחחחחחחחחחח
? טוב שלא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Shut Up-Blink 182 תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעוד ציטוטים ממש מצחיקיםXD

AnastaciA אומר/ת: זין מאוד סקסי AnastaciA אומר/ת: D: < Shir אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח
? Shir אומר/ת: טוב שלא AnastaciA אומר/ת: אהא Shir אומר/ת: זין דווקא זה דבר די מכוער שהוא בפני עצמו AnastaciA אומר/ת: XD AnastaciA אומר/ת: XD AnastaciA אומר/ת: התכוונתי AnastaciA אומר/ת: נו AnastaciA אומר/ת: את יודעת AnastaciA אומר/ת: XD Shir אומר/ת: לא.. Shir אומר/ת: XD ------------------------------------------------------------------- סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת: הגעתי למסקנה שציצים זה אחלה של דבר. XD סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת: אבל זה לא מושך בשיט. סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת: כאילו, מה סקסי בשני גושי שומן מתנופפים?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifועוד אחד D:

*חברה של שיר שולחת לה תמונות שדניאל רדקליף נראה כמו נאצי* חברה של שיר:תראי איזה בחור נאה שיר:ממש נאה, כמו הטחורים של סבתא שלי!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gifWhen We Were Only Kids, And We Were Best

Of Friends, And We Hoped For The Best, And Let Go Of The Rest.
שיר השבוע של מקפליי:
McFly - That Girl Dougie Poynter (Ataiz) - Take A Look Around
שיר השבוע לא של מקפליי:
Busted - Dawson's Geek Busted - Over Now Busted - Why Busted - Last Christmas (Wham! Cover) James Blunt - Billy James Blunt - No Bravery Sum 41 - Best Of Me Yellowcard - Dear Bonnie Yellowcard - Shadows And Regrets אביב גפן - שיר עצוב אביב גפן - הרואין אביב גפן - מנטו מורי 2 [שהיום גיליתי שהפירוש לביטוי הוא "זכור את המוות", זה טוב.
]
להקת / אלבום השבוע:
James Blunt - Back To Bedlam אביב גפן והתעויוט - ממנטו מורי הרבה באסטד ואממ.. The Bled
קליפ השבוע:
Mika - Relax (Take It Easy) Andreas Cleerup Feat. Robyn - With Every Heartbeat 50 Cent Feat. Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
שנות ה-70
ורוניקה מארס 3 יריחו הטופ מודל הבאה 6 ואממ קווין סמית' פשוט מעולה! חחח ראיתי את מוכרים בלבד אות משמיים
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:
אממ עיצבן+עיצב: טונות של שיעורים בפסיכו' שאין לי זמן לנשום שימח: מצאתי את האוהל לווליום כינרת! חח עכשיו יהיה איפה "לישון" ><
ציטוט השבוע:
אין לי שיחות
חחח אני כל היום בספרים, היו קצת עם אור בשעות לא קונבנציונאליות.. >< אני: ..השירים שלי יותר יפים XD *הצניעות נוזלת ממני* אור: *מנגבת את הצניעות* אור: חח אני מהרעים והמציקים שכוולם שונאים שמתקנים את כולם XD ידיד שלי כזה "היינו שלוש ילדים." ואני כזה "שלושה" והוא כזה "אמא שלך *ונה XD" אני: היא באמת *ונה
. אור: XDD מה היא עשתה לך? XD אני: סתם לא עשתה כלום, אמא שלך אישה חביבה ויושבת בית XDDD אור: אמא שלי לא אישה חביבה היא קוף XD אני: היא בנאדם סגוד כי היא הביאה אותך
מתנגן בראש / פלייליסט:
James Blunt - Fall At Your Feet (Crowded House Cover) [Acoustic]
תמונת השבוע:
סופ"ש נעים!

1AnastaciA1

New member
הייD:::

שיר השבוע של מקפליי:mcfly - no worries שיר השבוע לא של מקפליי: jt - sexyback להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: אבריל לוין - וואן יור גון. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: אין. ציטוט השבוע:XD מתנגן בראש / פלייליסט: --- תמונת השבוע: אין פה תמונות. אני לא אכנס הרבה לפורום [אני באילת], בבית מלון ה********^$%^YE^#שאני בו אין קליטה לאינטרנט -____-' שימות XD טוב, אני צריככה ללכת ^^ בהביי

sweet shir

New member
נסטטטטט. D:

אין לי מושג מאיפה נסט הגיע. יאללה זה יהיה הכינוי החדש שלך. XD (עדיף מאשר נסטי, לא?
) ~מרושעות עוברת~ טוב מה אתם רוצים. >: זה 3 וחם לי! החום מוציא לי את השכל! (ואל תעירי שום הערה על זה שאין לי שכל חחח)

YuvalJones

New member
מיי מקוויקנד. טיפה באיחור.

שיר השבוע של מקפליי: Dont Know Why
ואפילו אמאשלי נהנתה לשמוע. את כל וונדרלנד P: שיר השבוע לא של מקפליי: נממ.. Were Not Alone. - SOD להקת / אלבום השבוע: חתיכוס. תמיד חתיכוס :) קליפ השבוע: לא היה. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גם לא היה. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן- החום של ארץ ישראל. עיצב- נוט. שימח- הים של חיפה!~ פאק איזה ים! ציטוט השבוע: לא היה. [איזה יבשושית אני. -_- ] מתנגן בראש / פלייליסט: גריןדיי. אחשלי מתופף. [את השירים של גריןדיי כאילו D: ] תמונת השבוע:
נו סתם שמתי אחת. דני דו מי!~ D: |הייתי חייבת ^,^ | שבוע טוב בנות 3>

LironPoynter

New member
הויייי ווי'אר נוט אלוןDD:

איי נואו הי'ז אפדייר סמוואר פליינג הלו(?!) וויט' איטי
אומשהו כזה^^" היה כזה כיף!

talosh1234

New member
שליי בדיליי :p

שיר השבוע של מקפליי :בייבי'ז כאמינג באק - אין לי כוח לאנגלית ... שיר השבוע לא של מקפליי : ג'אט - וואט יוו דאן - עוד פעם.. אין כוח לאנגלית חח להקת/אלבום השבוע : וונדרלנד
קליפ השבוע :טינייג'ר - :]]] תוכנית טלויזיה / סרט השבוע : THE O.C - יש את כל העונות מהתחלה ואני מתמכרת שוב פעם :p ו עקרות בית נואשות :] משהו שעיצבן/שימח השבוע : עיצבן - רבתי אם בנות דודות.. שימח - כלום בערך... ציטוט השבוע : שתיתי אייס קפה לייט בקניון ... ויצא לי גראפס אני: וואי זה היה הגראפס הכי טעים שהיה לי בחיים בת דודה: וזה עוד דיאט XDDD - זה היה מצחיק ברגע מתנגן בראש פלייליסט :ג'אט - וואט יוו דאן - אין כוח לאנגלית D: תמונת השבוע : חייכתי שם לשם שינוי D: - לא אומר שזה יפה אבל בכל זאת

למעלה