../images/Emo41.gifWhen We Were Only Kids, And We Were Best
Of Friends, And We Hoped For The Best, And Let Go Of The Rest.
שיר השבוע של מקפליי:
McFly - That Girl Dougie Poynter (Ataiz) - Take A Look Around
שיר השבוע לא של מקפליי:
Busted - Dawson's Geek Busted - Over Now Busted - Why Busted - Last Christmas (Wham! Cover) James Blunt - Billy James Blunt - No Bravery Sum 41 - Best Of Me Yellowcard - Dear Bonnie Yellowcard - Shadows And Regrets אביב גפן - שיר עצוב אביב גפן - הרואין אביב גפן - מנטו מורי 2 [שהיום גיליתי שהפירוש לביטוי הוא "זכור את המוות", זה טוב.
]
להקת / אלבום השבוע:
James Blunt - Back To Bedlam אביב גפן והתעויוט - ממנטו מורי הרבה באסטד ואממ.. The Bled
קליפ השבוע:
Mika - Relax (Take It Easy) Andreas Cleerup Feat. Robyn - With Every Heartbeat 50 Cent Feat. Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
שנות ה-70
ורוניקה מארס 3 יריחו הטופ מודל הבאה 6 ואממ קווין סמית' פשוט מעולה! חחח ראיתי את מוכרים בלבד אות משמיים
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:
אממ עיצבן+עיצב: טונות של שיעורים בפסיכו' שאין לי זמן לנשום שימח: מצאתי את האוהל לווליום כינרת! חח עכשיו יהיה איפה "לישון" ><
ציטוט השבוע:
אין לי שיחות
חחח אני כל היום בספרים, היו קצת עם אור בשעות לא קונבנציונאליות.. >< אני: ..השירים שלי יותר יפים XD *הצניעות נוזלת ממני* אור: *מנגבת את הצניעות* אור: חח אני מהרעים והמציקים שכוולם שונאים שמתקנים את כולם XD ידיד שלי כזה "היינו שלוש ילדים." ואני כזה "שלושה" והוא כזה "אמא שלך *ונה XD" אני: היא באמת *ונה
. אור: XDD מה היא עשתה לך? XD אני: סתם לא עשתה כלום, אמא שלך אישה חביבה ויושבת בית XDDD אור: אמא שלי לא אישה חביבה היא קוף XD אני: היא בנאדם סגוד כי היא הביאה אותך
מתנגן בראש / פלייליסט:
James Blunt - Fall At Your Feet (Crowded House Cover) [Acoustic]
תמונת השבוע:
סופ"ש נעים!