Mcוויקנד ^.^

M C F L Y 1

New member
מגעייללה ../images/Emo3.gif

לא הכנסתת את הציטווטיים שלנווו ! ://

Shir Girl XD

New member
מיי וויקנד

שיר השבוע של מקפליי: star girl met this girl not alone שיר השבוע לא של מקפליי: welcome to my life- simple plan happy together- simple plan i'm just a kid- simple plan להקת / אלבום השבוע: mcfly simpal plan (בזכות אלמוג תודה
) קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=lot2BT0JJV0&mode=related&search= (מתי שהם שרים בייבי קייקס ) איך דני יצליח ליפול אין לי מושג תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכניות: סניקס או.סי והישרדות סרטים: היי סקול מיוזיקל 1 והיי סקול מיוזיקל 2 משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן: השיפוצים בבית שלי העציב: שלא ראיתי שבוע שלם את האחיין המתוק שלי שימח: שדרור חזרה (האלימה XD) והמסיבה שעשינו לה ציטוט השבוע: היו הרבה ואני לא ממש זוכרת מתנגן בראש / פלייליסט: מיסטר לובה לובה (דאגי המבין יבין) תמונת השבוע:
שבוע מדהים לכולם

just orr

New member
מיסטר לובה לובה XD

די די דיייי לא להידבק לזה עכשיו >< לא יעזור. נדבקתי.

Charley XD

New member
אוי ש'רוש הדבקת אותי עכשיו לזה !!!!!!

אוי והכי מצחיק ד'ונט יו וואיש יור גורפרנד וואז הוט לאק מי ??

just chenis

New member
אני :]

שיר השבוע של מקפליי: she falls asleep broccoli not alone too close for comfort five colors in her hair שיר השבוע לא של מקפליי: busted-everything i knew busted-that thing you do busted-falling for you sod-boyband pink-trouble להקת/אלבום השבוע:busted קליפ השבוע: לא ראיתי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: כוכב נולד
הלוואי שלומי.. הטופ מודל הבאה mtv מגשים חלום.. אני גם רוצה שהוא יגשים לי חלום! משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עצבן-העבודה שלי.. ושבגללה כל הידיים שלי מלאות חינה
עיצב- אין.. שימח-שפגשתי חברה מחולון שלא ראיתי מלא זמן.. ציטוט השבוע: "זה בטוח יש לה מוצמוץ" אח שלי מחליט מה יש לדנה אינטרנשונל בין הרגליים.. מתנגן בראש / פלייליסט: בפלייליסט i wanna hold you בראש-דניאל בן חיים מלאך שלי... איכסה זה פשוט נדבק לי תמונת השובע: איזה חמדמדים שבוע טוב

lilosh1212

New member
וואיי איזה מאמי../images/Emo99.gif!!!

דרך אגב מישהי יודעת מי הילד הקטן???

butbut

New member
../images/Emo45.gif והוא כזה חמוד,יש לדאגי עוד תמונות

עם הקטנצ'יק הזה:]

למה דאגי מתקיף את הילד הזה?

XD סתאאאאם.. בטח זה הבנדוד התינוק שלו הזה.. איך קוראים לו? ג'ורג'?

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif באיחור קל ;)

שיר השבוע של מקפליי
SINGE,BW,UV,TCFC,TG
שיר השבוע לא של מקפליי
Breathing belive crazy happy together תראו אותי
להקת / אלבום השבוע
מקפליי ובאסטד
קליפ השבוע
לא ראיתי MTV השבוע כל כך ככה שאני לא יכולה לענות
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע
נראה אותך אוהב
נערה בהפתעה לו רק הסופראקסית שלי
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע
עיצבן- בנים!!!!!!!ואחד במיוחד שונאת אותו! עיצב- אהה כלום...? שימח- נה נה נה התנשקתי (אבל אני מתחרטת על זה עמוקות
=אההה ולא צרפתית)
ציטוט השבוע
אין
מתנגן בראש / פלייליסט
Calling all cars
תמונת השבוע
מהכינרת

מקוויקנד! יאיייי התגעגעתי לזההה חח ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: Ultraviolet ו- Too Close For Comfort אני חושבת.. שיר השבוע לא של מקפליי: SOD - Boyband BFS - High School Never Ends BFS - Almost Blink 182 - Always Blink 182 - All The Small Things אממ חרשתי על מלא שירים אז זה מספיק בינתיים D; להקת / אלבום השבוע: מקפליי- כל האלבומים! ^^ (סתם לכבוד זה ש... סוףסוף יש לי אותם!!@#$) קליפ השבוע: נו לאדעת.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ערוץ דיסני בארה"ב חחחחחח משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן- שכשחזרתי לא ישנתי יומיים, ואז כל יום שישי לא הרגשתי טוב
עיצב- החתולה שלי נפטרה אתמול.
שימח- כמה דברים ^^ *שחזרתי מארה"ב (וקניתי מלאמלא דברים
), כלכך התגעגעתי לכולם! *החברות שלי עשו לי הפתעה כלכך מתוקהההה! תודה בנות אני מתה עליכן!
*שיש לי את האלבומים של מקפליי!!!
*אני באה למפגששש! :) ציטוט השבוע: נממ לא זוכרת משהו מסוים.. מתנגן בראש / פלייליסט: אממ Clothes Off שיש עכשיו באמטיוי היטס ^^ תמונת השבוע: חחחחחחחחח ס'חמודי!
שבוע נפלא לכולן!
* הממ תגידו... בסוף היה ווישליסט של מקפליי? כי לא הבנתי מה נסגר עם זה..

המ. עוד שתי שאלות.

החלטתי לשרשר לפה מקווה שזה בסדר חח.. חד פעמי, תסלחו לי? ^^ 1. מה עם האלבום ברכות לטום? שלחתם אותו בסוף? אם כן, הוא החזיר תגובה כלשהי? 2. מישהי מוכנה להגיד לי מי זה בתמונה? חחח אני לא ממש מצליחה להבין, סלחו לי על הבורות. ^____^" (דאגי / דני?)

זה דאניייייי!!

איך את לא מזהה??? זה אותו בגד ים שהייה לו בברבדוס יש לו נמשים ביד ימין האף הוא של דאני והצורת פנים שלו היא כמו של דאני.. אז... אם זה נראה כמו דאני, נשמע כמו דאני, וחתיך כמו דאני אז זה דאניייייייייייייייייייייייייי!

למעלה