Mcוויקנד ^.^

לושהה

New member
ohmygod.

שיר השבוע של מקפליי: >< שיר השבוע לא של מקפליי: The Scene Aesthetic - Beauty In The Breakdown עידן יניב - את יפה [זו לא אני נשבעת!] The Red Jumpsuit Apparatus - Cat And Mouse Cartel - Lose It 3> להקת / אלבום השבוע: קארטל DDD: קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: THE OC!! חרישה על הדיוידי עם עומר בהונגריה:) משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: הונגריהההה והמון בריטים בsziget :] ציטוט השבוע: "it was funny cause yesterday a bird shit on my head and Kincho's mum was all like, it will bring you good luck it will bring you good luck! and then, a couple of hours later i got lost in the middle of sziget! fucking bird didn't bring me any fucking luck" כולנו דפקנו צחוק של שעה אחרי שמילה אמרה את זה, אנשים בהו בנו בבורגר קינג כמו לא יודעת מה >< מתנגן בראש / פלייליסט: אדיר אוחיון - לצלול תמונת השבוע:

kelly7i

New member
יווו כוסאאאאמאאאאא של המחשב המזדייייןן בתחתתת

הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:#:$:%:^$#$#@ קופסא שחורה מסריחה, זה מה שאתה, שמעת אותי חתיכת אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עולה לי על הסעייףףף היצור מתכת הזה!!!! אני כותבת פה להנהתי, משתפת את חלון ההודעה במקוויקאנד מועשר בתוכנו, ואז החלו לצוץ הבעיות, בהתחלה הוא מתנתק לי מהמסן כל שניה עושה לי דוח שגיאות, לא נותולי לדבר עם אנשים אני מתחברת הוא מתנתק, ואז עושה לי בעיות באינטרנט סוגר לי דפים, אני אמרתי נפעל בחוכמה, אחרי כל מילה שאני מוסיפה פה להודעה שמרתי אותה ב"העתק", ואז -נסגר לי החלון של ההודעה- אני בשלוות נפש אומרת לי- אחלה, אני מקווה שנשמרו גם המילים האחרונות, ניכנס לפורום ונדביק, אנא לשמור על קור רוח. אני מנסה לפתוח דף אינטרנט, לא נותן לי, עושה לי "סגור". אני ממשיכה לשמור על קור רוח, אומרת לעצמי- אוקי, הוא לא נותו לי, נפעל בשיקול דעת, מפתח פנקס רשימות נעשה"הדבק" נ עשה הפעלה מחדש ונשים בפורום. אני פותחת את הפינקס רשימות, עושה קונטרול V וזה לא מדביק כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חתיכת אידיוט מסריח ככה מוחק לי הודעה שלמה! שונאת שזה עושה, אני א יכולה לחזור על דברים. @#$%^& וגם יותר מוקדם היום, התחלתי להגיב תגובות לאנשים ואז זה יוצא לי באמצע, ואני כב רלא זוכרת איפה היתי איפה- ככה לא מביא לי להתבטא. גררררררררררררר

משתתפת בצערך

אני שונאת את המחשב הזה גםםם גררררררר עליו >< קבלי חיבוק[ים]

The Psycho Girl

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: כולם שיר השבוע לא של מקפליי: האלבום של fightstar להקת / אלבום השבוע:fightstar וכמובן מקפליי קליפ השבוע: קליפים של איש משפחה ששלחו לי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פחות ממושלמת , 8 כללים פשוטים,סקינס, איש משפחה וסרט השבוע = המדריך לטרמפיסט בגלקסיה סרט אדיר ביותר משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:כל השבוע הזה היה עצוב וגם הסופש הולך להיות כזה. החיים שונאים אותי כרגע ציטוט השבוע: למה יש כל כך הרבה אנשים מטומטמים בעולם ?! ולמה לעזזל הם חושבים שהם מצחיקים ? מתנגן בראש / פלייליסט: i'll be ok תמונת השבוע:

simpsonit

New member
**סגידה***

גם את השגת את האלבום החדש בסוף??? תוסיפי אותי למסן ד"א [email protected] השגתי את רובו אני הבנאדם הכי מאושר בעולם

m i c k e y 15

New member
../images/Emo73.gifWE RIDE../images/Emo73.gif

yeah we ride we ride 'till the day that we die and i remember what you used to say......
שיר השבוע של מקפליי: McFly - No Worries
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - 3am. Blink 182 - Always Rihanna - We Ride Aaliyah - Journey To The Past. Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes Hilary Duff - Stranger Hanson - Mmmbop Chemical Romance - Teenagers Nickelback - Far Away
להקת / אלבום השבוע: נמנמ אין חח
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=B0eyeEEdk_w ^^^
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אנסטסיההההה מלחמת העולמות קייל XY
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: משו ששימח....אין משו שעיצבן.....אין
ציטוט השבוע: מיקי: הקובץ שניסית לשלוח זוהה כבעל פוטנציאל להיות לא בטוח, ולא נשלח. אני: אמא שלך זוהתה כבעלת פוטנציאל להיות לא בטוחה, ולא נשלחה. >< שיחת ועידה שלי,סיוון ונסטיה XD: סיוון: "קבעתי תור למיכל לפסיכיאטר מיקי נכנסת ראשונה, אח"כ אנחנו ביחד" נסטיה: "XDD" אני: "321 אנחנו שלישייההההה" סיוון: "כןן! בואו נעשה שלישייההה" אני:"אחרי שאני יעשה שלישייה עם חזירים...אני איתכן XDD" סיוון:"מיקי אני אשחט אותך!!" אני:"מה אני חזיררר, מה את אוכלת חזיריםםם XD" סיוון:"אני זקוקה לחיבוקק ואת לא חיבקת אותי בזמן!!" אני:"לא ראיתי שאת זקוקהה יש אנשים באפריקה שרעבים לחיבוק! את לא היחידהה XDD" סיוון:"תפסיקי עם הציטוטים או שאני אקרא לך מיכל!!" אני:"זה השם שלי כן....XD" XDDDDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: 10538 Overture
תמונת השבוע: 2
משתעשעת לי במלוןן בורשהה

Sivan McFLY

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

כןכן השיחות שלנו עם סושי בלילה זה מתכון לאסון..... אגב... לא הגעת לפסיכיאטר... החזירים נשארו לבד...

S t e w i e

New member
ואי זה עבר מהר XD

שיר השבוע של מקפליי: i've got you too close for comfort שיר השבוע לא של מקפליי: tears dont fall של בולט All These Things I Hate גם של בולט
מונסון של טוקיו הוטל ושוב Nirvana.-.Smells.Like.Teen.Spirit להקת / אלבום השבוע: בולט [bullet for my valentine] קליפ השבוע: המהמ דני ודאגי שרים טרנסי בגרסה אקוסטית http://www.youtube.com/watch?v=vlF1ZQ0wCC0&mode=related&search= תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: כל היאס סטארס למינהם, אין לי כוח לפרט XD משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: יומולדת מה שאומר גם קניות
תל אביב ועוד כמה אבל זה בעיקר ציטוט השבוע: אין.. מתנגן בראש / פלייליסט:כוכב נולד XD תמונת השבוע:
אחח אחח

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gifמיי Mcוויקנד ^^

שיר השבוע של מקפליי:
Don't Stop Me Now Acoustic Medley I Predict A Riot
שיר השבוע לא של מקפליי:
Kate Nash-Foundations Kanye West-Stronger The Hoosiers - Worried About Ray The Kooks - Naive Natasha Bedingfield-Soulmate Razorlight - America Mika-Lollipop
להקת / אלבום השבוע:
Kate Nash
קליפ השבוע:
Lily Allen - Oh My God
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
קייל XY
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:
שימח-קנו לי פלאפון חדש..!!!
ציטוט השבוע:
"אבא! אבא! נתלש לי הפיפוק!"
מתנגן בראש / פלייליסט:
All At Once-The Fray