S t o c k h o l m
New member
ME אההה חירפון!!!../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif
חירפון @%^#$^& וחפירה רצינית.... שיר השבוע של מקפליי: McFly -All About You McFly- I've Got You McFly -Too Close for Comfort McFly -Not Alone McFly -Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: המון!!!!!!! Yellowcard-Everywhere Hellogoodbye-Oh, it is Love Bright Eyes-A Perfect Sonnet Plain White T's-Hey There Delilah Funeral for a Friend-Moments Forever Faded Panic! At the Disco-Time to dance The Used-Listening The Used-I'm a Fake The Used-Poetic Tragedy Bright Eyes-First Day of My Life Dashboard Confessional -Screaming Infidelities Dashboard Confessional-As Lovers Go Dashboard Confessional -Don't Wait להקת / אלבום השבוע: Dashboard Confessional ,Bright Eyes ו-The Used קליפ השבוע: אמממ אין
אולי את במקום תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין, תמליצו לי אם בא לכן כי משעמם לי!!!
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:אמממ אני מתחילה שיעורי נהיגה סוף סוף השבוע, ואני ניפגשת עם מדריכת פסיכומרי עוד כמה ימים.... והסתפרתי מהמותן עד לכתף זה היה בהתחלה ממש מוזר אבל התחלתי להתרגל.... וקניתי סוף סוף דה יוזד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע:אני:"את לא ממש קלה! (במובן שקשה איתך) "אחותי: "ואת לא חתן"-לא יודעת נקרעתי מזה איזה שעה...
אמממ ויום לפני שהלכתי לקופת חולים כדי שהרופא ימלא שאני כשירה לנהיגה הידיים שלי לא הפסיקו לרעוד חברה:"אולי כדאי שתשאלי את הרופא ממה זה" אני"כן, רעיון טוב כדאי שאני אראה לו שאני לא מצליחה להשתלט על הידיים שלי דווקא כשאני רוצה להראות לו שאני כשירה לנהיגה,אולי בדרך אני גם אומר לו שלפעמים אני שומעת קולות שאומרים לי לדרוס את האנשים שמולי ושאני מצליחה בד"כ להשתלט עליהם .....חוץ מפעם מצערת אחת" חברה"אממ אני חושבת שזה באמת לא רעיון כל כך טוב להראות את זה עכשיו..."
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?אממ היה די נחמד הייתי המון בקניון שזה תמיד נחמד
איפה תחוגו את ראש השנה?
בבית מתנגן בראש / פלייליסט:Bright Eyes-Lover I Don't Have to Love תמונת השבוע:Bright Eyes מקסים!!!
חירפון @%^#$^& וחפירה רצינית.... שיר השבוע של מקפליי: McFly -All About You McFly- I've Got You McFly -Too Close for Comfort McFly -Not Alone McFly -Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: המון!!!!!!! Yellowcard-Everywhere Hellogoodbye-Oh, it is Love Bright Eyes-A Perfect Sonnet Plain White T's-Hey There Delilah Funeral for a Friend-Moments Forever Faded Panic! At the Disco-Time to dance The Used-Listening The Used-I'm a Fake The Used-Poetic Tragedy Bright Eyes-First Day of My Life Dashboard Confessional -Screaming Infidelities Dashboard Confessional-As Lovers Go Dashboard Confessional -Don't Wait להקת / אלבום השבוע: Dashboard Confessional ,Bright Eyes ו-The Used קליפ השבוע: אמממ אין