McWeekנד ^________^

ME אההה חירפון!!!../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif

חירפון @%^#$^& וחפירה רצינית.... שיר השבוע של מקפליי: McFly -All About You McFly- I've Got You McFly -Too Close for Comfort McFly -Not Alone McFly -Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: המון!!!!!!! Yellowcard-Everywhere Hellogoodbye-Oh, it is Love Bright Eyes-A Perfect Sonnet Plain White T's-Hey There Delilah Funeral for a Friend-Moments Forever Faded Panic! At the Disco-Time to dance The Used-Listening The Used-I'm a Fake The Used-Poetic Tragedy Bright Eyes-First Day of My Life Dashboard Confessional -Screaming Infidelities Dashboard Confessional-As Lovers Go Dashboard Confessional -Don't Wait להקת / אלבום השבוע: Dashboard Confessional ,Bright Eyes ו-The Used קליפ השבוע: אמממ אין
אולי את במקום תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין, תמליצו לי אם בא לכן כי משעמם לי!!!
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:אמממ אני מתחילה שיעורי נהיגה סוף סוף השבוע, ואני ניפגשת עם מדריכת פסיכומרי עוד כמה ימים.... והסתפרתי מהמותן עד לכתף זה היה בהתחלה ממש מוזר אבל התחלתי להתרגל.... וקניתי סוף סוף דה יוזד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע:אני:"את לא ממש קלה! (במובן שקשה איתך) "אחותי: "ואת לא חתן"-לא יודעת נקרעתי מזה איזה שעה...
אמממ ויום לפני שהלכתי לקופת חולים כדי שהרופא ימלא שאני כשירה לנהיגה הידיים שלי לא הפסיקו לרעוד חברה:"אולי כדאי שתשאלי את הרופא ממה זה" אני"כן, רעיון טוב כדאי שאני אראה לו שאני לא מצליחה להשתלט על הידיים שלי דווקא כשאני רוצה להראות לו שאני כשירה לנהיגה,אולי בדרך אני גם אומר לו שלפעמים אני שומעת קולות שאומרים לי לדרוס את האנשים שמולי ושאני מצליחה בד"כ להשתלט עליהם .....חוץ מפעם מצערת אחת" חברה"אממ אני חושבת שזה באמת לא רעיון כל כך טוב להראות את זה עכשיו..."
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?אממ היה די נחמד הייתי המון בקניון שזה תמיד נחמד :) איפה תחוגו את ראש השנה? :)בבית מתנגן בראש / פלייליסט:Bright Eyes-Lover I Don't Have to Love תמונת השבוע:Bright Eyes מקסים!!!

sweet shir

New member
זה מישהו? חשבתי שזה להקהXD

בכולופן, לא מכירה את הבחור.. אוהבת את השירים חח

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע של מקפליי: נמנמ BW שיר השבוע לא של מקפליי: Avenged Sevenfold - Warmness On The Soul להקת / אלבום השבוע: A&X קליפ השבוע: ~ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ורוניקה מארס משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: ממ כלום / בצפר / חברה עברה לטכני ואני בקושי מתראה איתה. ציטוט השבוע: ~ איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? מעולה [: איפה תחוגו את ראש השנה? :) בבית מתנגן בראש / פלייליסט: ~ תמונת השבוע: >

lotem levi

New member
באיחור =\

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: nightwish- amaranth nightwish- bless the child nightwish- wish i han an angel להקת / אלבום השבוע: nightwish קליפ השבוע: nightwish- bless the child תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הרולד וקומר משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- הלימודים התחילו והמורה למת' כבר התחילה להיטפל אליי, שימח- היה לחברות יומולדת.. ציטוט השבוע:- איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה בסדר... איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצל סבתא מתנגן בראש / פלייליסט: nightwish- wish i had an angel תמונת השבוע:

עונה, באיחור קל :)

שיר השבוע של מקפליי: I'll Be Ok שיר השבוע לא של מקפליי: MCR - Teenagers Busted - Hurra Hurra Die Schule Brennt Tokyo Hotel - Monsoon Nickelbake - How You Remind Me TAAR - Top Of The World רן דנקר ועילי בוטנר - בואי נעזוב XDD הדגש|להקת / אלבום השבוע: TAAR - Move Along Nickelback קליפ השבוע: לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא מופיע הרבה ב-MTV משהו עם דלילה (כשאומרים באנגלית זה נשמע דה לילה XD) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מונית הכסף ו-1 נגד 100.. לא ראיתי סרטים >< משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן
- המורה החדשה שלי למתמטיקה (מסתבר שהיא דרוזית
), שיעורים וכדומה. שימח
- עוד חודש בדיוק יש לי יומולדת! :) , הוא דיי נחמד אלי :] , הסתפרתי (בשבוע שעבר אבל לא משנה) והצטלמתי בפלאפון ויצאתי ממש פוטוגנית! אני עדיין לא מאכלת את זה חח.. התמונה שהכי מצאה חן בעיניי היא הרקע שלי. פשוט התאהבתי בה XDD עיצב
- היה לנו ביום חמישי שיעור של זהירות בדרכים ודיברו איתנו על תאונות וגרמו לי להזכיר במשהו שמאד כואב לי ועצוב לי. (רק מלרשום את זה עולות לי דמעות בעיניים..) ציטוט השבוע: אני וחברה שלי דיברנו אתמול במסן ואני הייתי משועממת כמו לא יודעת מה ואז התחלנו לכתוב כל מיני שטויות וזה היה מצחיק XDD אני לא אחפור לכן עם השיחה. איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? נורא ואיום! התפללתי שישחררו אותנו ב-12 שיחררו אותנו ב-13. התפללתי שלא נלמד ולמדנו! ארר, בית ספר! מזל שחצי ממתמטיקה לא למדנו
לקחו אותנו לצילומים ללוח שנה
איפה תחוגו את ראש השנה? :) כנראה שבבית. מתנגן בראש / פלייליסט: Oasis - Wonderwall תמונת השבוע: רציתי לשים את התמונה שלי אבל אני לא מצליחה להעביר למחשב
אז תסתפקו במשהו אחר

sweet shir

New member
חח כן אבל לא ברור לי למה הוציאו את הקליפ כ"כ

מאוחר.. הייתי שומעת אותו לפני שנתיים'! ><

שלי, באיחור קל ^________^

אחרי שסיימתי את כל המקוויקנד ותפוזבל החרא מחק לי אותו ולא שלח!@#$*)^%$ER^&#
שיר השבוע של מקפליי: AAY Hypnotise Saturday Night BOPK TCFC Ultraviolet שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne Feat Lil' Mama - Girlfriend (Remix) חח נחמד
Blink 182 - All The Small Things Blink 182 - I Miss You Blink 182 - The Rock Show Bowling For Soup - Punk Rock 101 Fergie - Big Girls Don't Cry Good Charlotte - All Black Maroon 5 - Wake Up Call להקת / אלבום השבוע: Blink 182
מקפליי
קליפ השבוע: פליזפליז
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית - האהא כמובן ששוב קני נגד ספני XDDD חיכיתי עם המקוויקנד רק כדי שאוכל לכתוב XDDDDDD סרט - אהבה טרופה, ראיתי אותו אתמול והוא ממש יפה
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - היו קצת בעיות בבצפר :S שימח - ...הן הסתדרו ועכשיו הכל טוב, בזכות אנשים ממש חמודים D: עיצב - שומדבר P: ציטוט השבוע: איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?
היה סבבה לגמרי איפה תחוגו את ראש השנה? :) אין לי מושג
מתנגן בראש / פלייליסט: Bowling For Soup - Punk Rock 101 חח נדבקתי ^^ תמונת השבוע:
חמודייייים!!#$^
סופשבוע רגוע ומהנה לכולןןן!

למעלה