../images/Emo28.gifאוקי הציטוטים הולכים להיות הכי הכי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
שיר השבוע של מקפליי: McFly - Broccoli
שיר השבוע לא של מקפליי: Tokyo Hotel - Monsoon Boys Like Girls - Up Against The Wall משינה - אין מקום אחר Enrique Iglesias - Do You Know Avril Lavigne - Nobody's Home Rihanna - Shut Up And Drive בועז מעודה-סניוריטה נדב קדמון-לא אחד מהם
להקת / אלבום השבוע: -----
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=AOCH3A1TgMU
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: מעצבן-ביצפר משמח- לראות את כל החברים שלי והידידים בביצפרר
ציטוט השבוע: אוקיי זה ממש ממש ממש ממש ארוך!! התחלת שיחה ביני לבין סיוון..וההמשך..הזוי ושובבי לחלוטין Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: HEY HEY YOU YOU סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: I DONT LIKE UR HUSBAND Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDDDDDDDDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: I DO.. COZ HE'S CHEATING ON YOU WITH MEֱֱֱ Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDDDDDDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: ואגב זו אותה תמונה--> Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: חחחחחחח וואלהההההה חחחחח Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: את את רצית לקחת לי את התמונהה Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: אופס...זה היה הפוך..XD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: את לקחת לי אותההההההה -------------------------------- לי יהיה דני קטן ולך לאא Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: עוד יהיה סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: נחיה ונראה סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: חיי המין שלנו יותר פוריים סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: "ונחיה בעושר ובעוניייי" Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: פפפפפפפפפ Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: היית רוצה Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא צריכה לרצות סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: ישלי כבר Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: חחחחחחחחחחחח סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: תראי.. ה5 פעמים שלנו בשבוע לעומת הפעם אחת שנשארה לכם.. זה הבדל Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: אם כבר..ה-5 פעמים שלנו... Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: ביום!! Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: כל שבועעעעע Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: זה נקרא הבדל! Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDDDDDDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: חחחחחחחח לא מאמי... את החמישה ימים האלה הוא מבלה איתי סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: זה שכל מה שהוא עושה איתך זה סקס זה לא אשמתי Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: חחחחחחחח אני עושים הרבה יותר! סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: הוא משתמש בך מה לעשות... Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XD Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: למה שיתשמש בי אם יש לו אותך.. Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: כנראה שאת לא מספקת אותו מספיק Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: או כמ שצריך XDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: הגעתי למסקנה סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: צריך לעשות שלישיה ------------------------------ סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: אני הייתי זו שעינגה אותו סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: מה זה הדיבורים האלה שהולכים פה Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDDDDDDDDD Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: DIRTY STUFF סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: אמרתי שאני לא תמימה בגרוש Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: DIRTY SIVAN! סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: XDDDDDDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: חחח Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: I LOVE DIRTY SIVAN Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: CAUSE IM LIKE HER Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: LOL סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: אווווווווו Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: WE THINK ALIKE Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: i love innocent mickey Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XD Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: OH SO INNOCENT Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: "" Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: but shes noe innocent.. shes pretty dirty Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: XDDDD סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: not Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: WE BOTH DIRTY LITTLE GIRLS Mickey ; Lost, Broken, Confused <3 אומר/ת: AND WE LIKE IT סיונוש =] I'm Danny's Girl! hahaaaa אומר/ת: Danny liks it too
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? עבר כיף!
איפה תחוגו את ראש השנה?
אצל סבתא
מתנגן בראש / פלייליסט: ט'רו דה מונסוןןןןןןן
תמונת השבוע:
אחת מאוד מאוד ברת מזל שפגשה את וילאם בקט
ונתנהלו במבה