McWeekנד ^________^

LironPoynter

New member
הם יכולים לעלות עלייך, אבל

הם לא יגלו איפה אתP: מסתננת שכמותך
לאביה טוווו

LironPoynter

New member
And all the promises I made were so stupid

זהירות, חפירה. שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: over now/busted can't break thru/busted אלו העיקריים.<: להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: הממ
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נגמר האלופהD: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - החניכים הקרציות היום בפעולה.>< שימח - אוטו חדש. ציטוט השבוע: חחח. הם לא כאלה מצחיקים, אבל זה היה מממש מצחיק כשזה היה. ----- גל- הטיפקס שלך מוציא מלא אני- כן יש לו פליטות גל- יש לו בריחות! אני- בריחות חומר לבן! איכ ממש כמו שפיךXDDD ----- וזו שיחה שלי ושל אמוריק אהובתי (YuvalJones), שדיברנו על זה שהמשפחה שלנו היא ממש מוזיקלית.(כי כולם מנגנים על משהו.) אז אמרתי שסבתא שלי תנצח על התזמורת, ותוסיף קולות רקע כמו 'אוחחח!' שהיא עושה כשהיא מתעצבנת. אז הנה התוצאותXD- לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:50)‏ : היי פמילי מיוזיקל! בניצוחה של סבתא! (היא תוסיף לנו קולות רקע כגון "אוחח!") אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:51)‏ : XDDD אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:51)‏ : כן! לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:52)‏ : "היי! איים לוקינג אפ פור מיי-" "אוחחח!" "-גירל!" לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:52)‏ : XD אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:53)‏ : XDDD אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:53)‏ : "אן בולין שי קפט הר טין וויצ' אול הר הופס אנד -" אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:53)‏ : "אוחח" -"וור אין לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:54)‏ : "הי'ס בין אה דרנק אול היס לייף, טו קידס אן-" "אוחחח!" "-אנד אה ווייף!" אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:54)‏ : XDD חחח רצח! לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:56)‏ : "סייד איי סואו יו לאסט נייט מייקינג-" "אוח!!" "-דאון דה לייק!" (זה גם צינזור למייקינג אאוטXD) לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:58)‏ : "איי שוד הב נון מאץ' בטר, באט איטס סו-" "אוחחח!" "-איי קנט פורגט הר!" אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:58)‏ : חחחחחחח לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏10:59)‏ : "דק דה-" "אוחח!" "-וויט' בואט אוף הולי פלהלהלהלהלה"XD אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:59)‏ : "בין הבינג דאבטס נאו פור אה וויק אור טו שי דאזנט לאב הים לייק שי- "אוחחחח" "טו דו" אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:59)‏ : XDD אמורה שלי‏ (‏PM‎ ‏10:59)‏ : יצא לי חלש הפעם לירוניק.‏ (‏PM‎ ‏11:00)‏ : "איי מט היר אין דה קלאב דאון אין-" "אוח!" "סוהו, וור יו דרינק שמפיין אנד איטס טייסט ג'סט לייק צ'רי קולה, סי-" "אוח!" "אל, איי, קולה!" ----- איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה נחמד.<: איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצל סבא וסבתא, עם אמוריק3> מתנגן בראש / פלייליסט: אובר נאו. תמונת השבוע: אני עם אחותי הקופה בבצפר שלה, ביום גיוסים לצופים.<:

LironPoynter

New member
תודה פעמיים!../images/Emo140.gif

D: וטל (^) חחחחח לא חשבתי שזה כזה יצחיק..
אז שוב תודה

just chenis

New member
מקוייקנד../images/Emo76.gif(אני מזדהה איתו)

שיר השבוע של מקפליי: tcfc the balad of paul k the balad of paul k thestrange version memoty lane not alone
שיר השבוע לא של מקפליי: i predict a riot - caiser cheifs
ruby-causer cheifs omg-caiser cheifs wake up call-maroon 5
להקת/ אלבום השבוע : מק קייסר שייפס
קליפ השבוע -i"ll be o.k ראיתי את זה בmtv היטס וצעקתי כמו איזה פקצה שראתה את מייקל לואיס..
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: קייל XY מונית הכסף marry kiss or miss-כי ראיתי שם את אייל בי אוקיי
יש לי מערכת די עמוסה, אני "החדשה", חצי מהשרירים תפוסים לי..
ממש לא מצ'עמם לי, הכיתה החדשה נראית ממש חמודה
מתגעגעת לכיתה הישנה. כ"כ אהבתי אותם..
ציטוט השבוע: בשיעור היסטוריה המורה אמרה מה הדרישות שלה אז היא אמרה קלסר כי היא כל הזמן מחלקת דפים. אז ילדה אחת שאלה אני יכולה מחברת עם שקית ניילון אז המורה עושה לה שקיקקי את יודעת מהזה?! ויש לה קול כזה של מורה.. XDD כל הכיתה היתה על הרצפה..
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? נממ.. מעייף.. מתיש.. אבל נחמד.. יש לי הרבה שעות מחול :]
איפה תחוגו את ראש השנה? סבתא
מתנגן בראש/פלייליסט: "you can be my cinderela ella ella he he" תמונת השבוע:
דאגידאגי..

just chenis

New member
כן מאוד מטריד../images/Emo6.gif

ג'יאוונה.. תחשבי מה לא עשית נכון שהוא עבר לצד השני...

Yu vi

New member
חחחחחחחח את לא היחידה שצרחה כמו פקצה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

יצא לי השבוע לראות את אייל בי אוקיי והתחלתי לרוץ בכל הבית ולצרוח כמו מפגרתתתתת התחלתי לקפוץ על הספות וכמעט שברתי תשולחן שלי בסלון XDDDDD ואז פתאום אחריי רבע שעה היה פליז פליז וזה היה שיא XDDDDDDDDDD ואז עשיתי כל מה שעשיתי כשהיה אייל בי אוקיי

just chenis

New member
זה כזאת הרגשה של הגשמה

טוב לא..
אבל עדיין זה גרם לי להתנהג כמו מטומטמת וממש התלהבתי.. וכשאח שלי שמע אותי הוא בא להסתיר לי והרבצתי לו עם הכרית שיעוף לי מהפרצוף.. הוא הרס לי תחוויה..
אבל בכל זאת ממש נהניתי וצרחתי.. =]]

למעלה