McWeekנד ^________^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבובספוג../images/Emo99.gifאיי לאב דיס מוביD:

אוי הייתי מכורה לבוב ספוג

כשזה היה בMTV !!!!! זה היה כל יום בשעה 4 חחחח פעם ניסו לדובב את זה לעברית ושמו בערוץ 10 וואי הם הרסו את כל הבדיחות!!!!

MyTearsDontFall

New member
האלוו [[:

שיר השבוע של מקפליי: אין. שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - My Hero (Foo Fighters cover
Paramore - Franklin
Boys Like Girls - Thunder
Boys Like Girls - Learning To Fall Jewel - Hands
להקת / אלבום השבוע: פרמור לייקדה ;;
קליפ השבוע: נמ. לאדעת.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נממנ. אתמול ראיתי שודדי הקאריביים 1, כמה אני אוהבת את זה#@@!! משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - הבלגן עם כל המגמות שלי#@!@
שימח - שזה הסתדר אתמול! ועוד משהו קטן..
ציטוט השבוע: There goes my hero, Watch him as he goes....
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? ממ. לחוץ, ונורא מרגיז...רק אתמול התחיל להיות טוב..
איפה תחוגו את ראש השנה? :) ספתא
מתנגן בראש / פלייליסט: Jewel - Hands
תמונת השבוע:
נוסטלגיות

HiLa0mcfly

New member
mcוויקננדד

שיר השבוע של מקפליי: Mr Brightside The Heart Never Lies Baby's Coming Back שיר השבוע לא של מקפליי: Gym Class Heroes-Clothes Off My Chemical Romance - Disenchanted להקת / אלבום השבוע:מקפליי ומי כימיקל רומאנס קליפ השבוע:לא היה לי כל כך זמן לקליפים השבוע הזה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הפיג'מות משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח שהיה היום שביתה עיצבן שהיה חם ציטוט השבוע: אין איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?משעמם מעייף ומעצבן איפה תחוגו את ראש השנה?אבל בני דודים :] מתנגן בראש / פלייליסט:אירו של אנריקה איך שלא קוראים לו >< תמונת השבוע: -> XDXD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo42.gifעונה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: - Rockin' Robin חרשתי על השיר
שיר מדהים
שיר השבוע לא של מקפליי: Aerosmith - Sweet Emotionמושלמים
להקת / אלבום השבוע: בונג'
אירוסמית
קליפ השבוע: החדש של אנריקה
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
הפרק הראשון של זואי...אוף לא משדרים יותרXD קייל XY מתה עליו
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:אממ..היה שביתה היום
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?אחלה
איפה תחוגו את ראש השנה? :)בבית שלי עם עוד כמה אורחים
מתנגן בראש / פלייליסט:The Distance- Bon Jovi
תמונת השבוע:
איזה כיף כל פעם מחדש
הפעם נשנה הנה כל להקת בונג' האגדית

m o r 1 0 2

New member
מגניב,את אוהבת אותם?..../images/Emo168.gif

איזה שירים את שומעת?.. אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך

butbut

New member
כןן תעשי לי רשיהמ של הTOP10..אני מכירה רק שיר

1 שלהם.. the משהו נראה ליי..><

m o r 1 0 2

New member
רשימת הטופ שלי../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

זה בסדר אקראי,ורק 10.את יכולה לחפש ביוטוב יש מלא מלא שירים
1.-Bon Jovi - Always((השיר הכי יפה בעולם)) 2.Bon jovi - bed of roses 3.Bon Jovi - I'll Be There For You 4.Bon jovi-Livin' On A Prayer((השיר הכי מוכר שלהם)) 5.Bon jovi - you give love a bad name 6.Bon Jovi - Wanted dead or alive 7.Bon Jovi - Runaway((השיר הראשון שלהם)) 8.Bon Jov- Its My Life 9.Bon Jovi - Make a Memory((שיר שיצא לפני חודש)) 10.bon jovi-in these arms

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifשלי-הסתפרתי,אבל בעלשתי אמרה../images/Emo205.gif

שלא רואים כול כך^^
שיר השבוע של מקפליי:יש כמה:
I Wanna Hold You
Ive Got You
No Worries
שיר השבוע לא של מקפליי: אין[תתפלאו!]
להקת / אלבום השבוע: מקפליי:]
קליפ השבוע: [עצוב ברמות אני מזהירה!זה על ילדה שאבא שלה מת באסון מגדלי התאומים,והיא כתבה לו מכתב http://www.youtube.com/watch?v=z1TVWvsiteQ
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:אוו,לא חסר,פירטתי כבר ביום רביעי:] ציטוט השבוע:X איןןן השבוע
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר? קקע? תמונת השבוע:התספורת שלי ^^ אני יודעת שאני מעווטת..זה בגללש אני אל יוכלה להצטלם בלי לתקוע איזה פרצוף><..

m o r 1 0 2

New member
תחדשי../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

לא ממש רואים,השיער שלך ממש ארוך

butbut

New member
כן הוא באמת התארך,עוד מעט יגיע עד הישבן

כמו שהוא היה לפני 3 חודשים שקיצרתי אותו לכתפיים.><

למעלה