McWeekנד ^________^

Lex 1

New member
חחחחחח באמת לא רואים שום שינוי בשיערך.. ><"

אבל את נראית מדהים כתמיד זה לא חשוב.
.

Lex 1

New member
אני יודעת שאני צודקת ../images/Emo69.gif

חחח לא.
. אין על מה, אני משתדלת לא להתווכח עם עובדות..

butbut

New member
OMG אני אל יודעת למהףאבל הסמיילי של ה"שפם"

הזה תמיד גורם לי לצחוק><. הוא נראה כזה ציני..XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת מהממת../images/Emo23.gif

גאדדד הסרטון עצוב ;[

butbut

New member
אוו תודה בובה:] אוףף עדיין לא יצא לנו לדבר

במסן.. והסרטון באמת עצוב><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנכון ;[

תוסיפי אותי >< אני לא מצליחה להוסיף ;;

LironPoynter

New member
וואו זה אחד העצובים><

אני היחידה שירדו לה דמעות?.. איזה עצוב בחיי><

butbut

New member
נכון שזה עצובבבבבבבבב???גם אני כמעט בכיתי

ואני לא רגישה בגרוש!!

../images/Emo54.gifכבר שבוע חדש ../images/Emo2.gif

שיר השבוע של מקפליי: אוו. היו כמה: THNL.
TCFC - גרסת ההופעה.
DNW. וואו. שיר השבוע לא של מקפליי: אממ.. כל האלבום של PARAMORE, אני מניחה. להקת / אלבום השבוע: לא היה.
קליפ השבוע: לא ראיתי! >< תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ... ההתחלה של 'כשהנערים שרים'. אני חייבת לראות את זה כמו שצריך, מתישהו. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: אימא שלי לא אוהבת את הפורום. וזה ממש מדכא, כי חצי מהיום אני כאן [כשאני בבית, כמובן. כשאני בקולג' אני רק בערבים. ><]. נכשלתי בפעם הרביעית באותו מבחן. ארררג!! >< המורה פשוט שונאת אותי! שימח: חזרתי הביתה לשבת. ויש לי שפנפן עלילה לפיקצר. הוא מתקדם לא רע, עד שנתקעתי. סיונ, איפה את כשצריכים אותך?! ציטוט השבוע: אני ו-ורד, חברה שלי: ורד: "וואי, את ממש בוגרת!" אני: "ורד, מאיפה זה בא לך?! אני הטיפוס הכי פחות בוגר שהכרת אי-פעם!" ורד: "אבל את יודעת המון דברים, אז את בוגרת." אני: "אני לא. אני משוגעת, למען השם!" ורד: "נו, גם אני משוגעת. רק שאת טיפה יותר. זה לא משנה את העובדה שאת בוגרת." אני: "כן, אבל אני יותר משוגעת מרוב האנשים המשוגעים הנורמליים." לוידעת, אותי זה שיעשע.
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? אומ. זה כבר שבוע שני שלי בקולג'. היה לנו קורס מד"א של יומיים וחצי והיה ממש נחמד, והיה גם יום עיון בזהירות בדרכים. פסדר כזה. איפה תחוגו את ראש השנה? :) HOME SWEET HOME! אין כמו הבית. מתנגן בראש / פלייליסט: I've had the time of my life - Dirty Dancing Soundtrack. שיר מדהים!
תמונת השבוע:
תראו איזה דרדס חמוד ציירתי לאביה על הקיר! ^^

למעלה