McWeekנד ^________^

m o r 1 0 2

New member
די זה ציור?...זה פשוט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חשבתי שזה תמונה
...איזה עמה אניXDD תרשי לי לומר לך שאת ממש מוכשרת

just chenis

New member
אוו דרדס../images/Emo99.gif

הציור מדהים.. הייתי בטוחה שזאת תמונה O_O.. ויש לי חולשה לדברים הכחולים והקטנים האלה... מוכשרת
.. מה עוד אני יכולה להגיד?..

McFly rullz

New member
האממ...אני!כנסו../images/Emo26.gif

ואוו לא התעדכנתי הרבה זמן...>< שיר השבוע של מקפליי: ממ..הכל!מה נאי אגיד?לא זוכרת..פחח שיר השבוע לא של מקפליי: תאמת הרבה..מחברות וזה.. בעיקר-את יפה עידן יניב ודניאל של אלון דה לוקו להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: לא ראיתי...>< תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים עונה שניה!
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-ממ לאדעת..אני קנאית... ויש לי מבחן במת' בראשון
שימח-היה לנו טיול שנקרא משמר לירושלים!והיה כייףף=] הןלך צחוקים בכיתה שלי...אני אוהבת את חברות שלי33> עיצב-אני קנאית,לימודים,לא זוכרת עוד נראלי^^ ציטוט השבוע: אוווווווווף שכחתי...אבל היה בטיול הרבהXD איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? עבר בסדר.. היה יכול להיות כיף!:) איפה תחוגו את ראש השנה? :) האמת...נראלי בבית....או אצל סבתא!^^ מתנגן בראש / פלייליסט:''לא רוצה מבחן..
'' תמונת השבוע:
!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע טוב:)

butbut

New member
זה בסדר כולם קנאים,אני אל מכירה בן אדם שהוא

לא קנאי:]

McFly rullz

New member
חחח נכון..../images/Emo45.gifאני קנאית

בגלל חברות שלי אבל יאללה!מכפת לי!
יש לי אותכןן33>

McFly rullz

New member
../images/Emo7.gifאכן עצוב...><

היה נורא כיףףף
! אבל עכשיו כואב לי הגב ואני מתה לישון אבל במקום זה מה אני עושה?! ל ו מ ד ת !

Lex 1

New member
מורן אני רואה שאני מתחילה להשפיע לך על הדיבור

... >< או שזה לא ממני? חחחח

McFly rullz

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה כןןןןןןןממך! חחחחח רצינית איתךךך אהה וגם משיעור הבעה עם המורה ה____ שלי...^^ אבל ה'אכן' זה ממךך חיחיחיחיח

My McWeekend

שיר השבוע של מקפליי: plaece pleace [נראלי שככה כותבים את זה... אני לא כ:"כ טובה באנגלית..] שיר השבוע לא של מקפליי: ready, set, go!-tokio hotel להקת / אלבום השבוע: MCR קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אין לי אבל היום אני כנראה הולכת לראות את 1408.. זה אמור להיות טוב..
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:עיצבן-רק אתמול ידעתי שלט" יש הופעה בארץ... משמח: אני הולכת אליה!!!!!!!!!! עיצב:אני עייפה רצח..
והסרט ב-10:00 ציטוט השבוע: I: i thought i was stuped until i met shelly.
Shelly: i thought i was stuped but i can't think so i still stuped איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?משעמם!! אני כמעט נרדמת בשיעורים!! והמורות החדשות זוועתות!! הקיצר- לא ממש טוב.. איפה תחוגו את ראש השנה? :) עם המשפחה איפשהו..
מתנגן בראש / פלייליסט:Ready, Set, Go!-tokio hotel [סתם מושפעת מזה שאני הולכת להופעה שלהם..] תמונת השבוע:נממ.. הוא כזה ררררר...

McSon of Busted

New member
What was i just about to discover?../images/Emo105.gif

שיר השבוע של מקפליי: Walk In The Sun Too Close For Comfort The Heart Never Lies Mr. Birhgtside שיר השבוע לא של מקפליי: Boys Like Girls- Up Against The Wall SOD- End Up Like This AAR- Dance Inside Ready, Set, Go!- Tokio Hotel סתם כי שמעתי אותו ברדיו ואהבתי חח להקת / אלבום השבוע: BLG
מקפליי
קליפ השבוע: באסטד מכינים את קראשד דה וודינג מ-20 פאונד D: נקרעתי
http://www.youtube.com/watch?v=g9VsUu_o3uU תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין משהו שעיצבן / שימח / העציב!!! השבוע: עיצבן- רביעי-חמישי ארוכים ביותר!!!!1 שימח- הרכב חדש
העציב- נמ. הוא, קצת. ציטוט השבוע: "יומן ספיח" "את דורכת לי על עצם הסביח!!" XDD "מים+תפוח= מים תפוח!" XDDDD איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה כלכך ארוך, אין לי מושג איך אני שורדת את השנה
איפה תחוגו את ראש השנה? :) נמ סבא וסבתא אני חושבת
מתנגן בראש / פלייליסט: Transylvania תמונת השבוע: דני

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגאד, איזו תמונה../images/Emo99.gif!!!

McSon of Busted

New member
אני אשמח לתרום ביצית../images/Emo9.gif

XXDDD אבל כבר אחותי הדמיונית ירדה לך אז מה עושים עם הקטע הזה?! זה לא מוסרי

Lex 1

New member
XDDDDDDDDDDD גילוי עריות. ../images/Emo11.gif. TMI ../images/Emo8.gif

למעלה