McWeekend

sweet shir

New member
"היומולדת של נטע" למה הן יודעות מי זאת? XDDD

קפראליך 3> לא רוצה ביצפר נסטיה!!!!!!! ]]]]]]]]; (ואגב, לא המשכתי את המתמטיקקה XD)

Charley XD

New member
אני אני אני !!!!!!!! ../images/Emo98.gif ציטוט הזוי במיוחד

שיר השבוע של מקפליי: McFly - I've Got You McFly - The Ballad Of Paul K (Strange Version) כי זה עדין לא הפסיק להצחיק אותי !!!!! שיר השבוע לא של מקפליי: Foo Fighters - My Hero Funset - Wake Up Funset - Lion Funset - Broke My Heart Funset - Standing Nickelback - Breathe להקת / אלבום השבוע: Funset ... קליפ השבוע: XXX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: היי סקול מיוזיקל ראיתי !!! <מזל - טוב לי !!!!
> משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: אני חולה !! ומחר חוזרים ללימודים : ( העציב: לא יכולתי ללכת לים או לדלי !! והם ממש נהנו ... שימח: מיטול הייתה פה והיה כיף !! התקפת צחוק >< ציטוט השבוע: מיטול: "אורטל מה עשית ??" אני: "לחצתי על 1 !!" זה מה שהצלחתי מבין התקפי הצחוק שלי ... אבל אתן לא תבינו...
ועוד אחד עם גוני ! <חברה שלי> אממממ ארוך והזוי במיוחד !!! אני: "איזה יום מטורלל" גוני: "למה מטורלל ?" אני: "כי טל מוסרי ובדיקות סאונד העיר אותי היום ב - 9 !! איך את רוצה שהיום הזה לא יהיה מטורלל ??" גוני: "אוו זה באמת מטורלל... מזל שלנו אין פארק כזה" אני: "כל שני וחמישי הוא כאן !! מה לא נמאס לו ?? מה הוא ילד קטן ??" אני: "וואי בא לי להרוג אותו !! איפה חנות האקדחים הקרובה ?" גוני: "אורטל אנחנו קטינות !" אני: "אוי נכון ... אוף !!" גוני: "אבל אפשר ליתלות אותו !!" אני: "אוווו כן כן כן כן !!!!!!!!! עם לא אפשר גם להטביע אותו !! או לשרוף אותו על המוקד!! <מכשפה קדומה!!>" גוני: "אוו כן !! בואי נעלה אותו על המוקד !!" אני: "אבל אפשר לטבול אותו בדלק קודם ? בבקשה בבקשה ?" גוני: "ברור !! אחרת איך הוא ישרף ??" אני: "אוווו על שנים שהוא העיר אותי מוקדם והתעללות בילדים קטנים !!!!!!!!! חוץ מזה נמאס מהפלייבק הדפוק שלו שהוא לא מחדש אותו בכלל !כל הופעה זה אותה הופעה !!" וזה ממשיך וממשיך.... אני יודעת הזוי >< הכל מוכן לקראת הלימודים? אממ לא עשיתי שיעורי בית .... סיכום החופש הגדול בשבילכם: אוף למה זה נגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה עוד ... לא הספקתי הכל !! מתנגן בראש / פלייליסט: Funset - Wake Up ... תמונת השבוע: איזה תמונה יפה .... ואני עשים אחר כך עוד אחת ><

1AnastaciA1

New member
McFly - The Ballad Of Paul K (Strange Version

?~!?~?~?~?~?~?~ את יכולה לעלות בבקשה להורדה פה: www.sendspace.com

Yu vi

New member
הנה קישור לזה ביוטיוב:../images/Emo85.gif

http://www.youtube.com/watch?v=yQfAXp_X9EI שתוכלי לשמוע ביינתים עד שהיא תעלה לך אתזה [:

Charley XD

New member
למה זה לא העלה את התמונה ???????

טוב אני שמה אחת שפשוט הרגה אותי ... דרור >< >< >< >< >< אין זה פשוט נחת בהפתעה אז ...

just orr

New member
את כזאת מותק כאןןן!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Charley XD

New member
תשאלי את שיר איך הגבתי לה בטלפון

היא לא הבינה מה קרה לי XFDDDDDDDD

Shir Girl XD

New member
חחחחח

המשכת ונשארת הזויה חחחחחחחח הרגת אותי ככה אני מכירה אותה ומותק לא ממש הפסדת את הדלי כי לא היה לי משהו הייתי לבד =\ XOXO מתה עלייך

just orr

New member
חחחח את וגוני זה דבר קורעע XDDD

טל מוסרי מעצבן. וחרוש. וחופר. תומכת ברעיונות שלכן. >< נו מה יהיה? שוב פאנסט? XFDDDD

Shir Girl XD

New member
אני הגעתי למסקנה

שטל מוסרי מתחיל להיות כמו עודד משנה בהתחלה כולם אהבו אותו גם הוא יותר מדי שנים כמה בערוץ הילדים וכולם רוצים שהוא יעוף לא משנה איפה הוא אורטל ואור תגידו לי אם אני צודקת או טועה..........

למעלה