../images/Emo41.gif"היא אמרה לי תראה, החיים די קלים, נשכור
לנו חדר בדרום ת"א ונחיה כמו גדולים..". וויקנד אחרון לחופש האחרון...
עצוב לי קצת.
שיר השבוע של מקפליי:
מממ בקושי יש לי שירים של מק באמ פי [תהרגו אותי, מה אני יכולה לעשות?] אבל ממה ששמעתי קצת השבוע זה The Heart Never Lies. Ultraviolet.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Ben Harper - Walk Away. Busted - Mummy Trade. Busted - Why. Busted - Loner In Love. Eminem - Kim ~חרישה~. James Morrison - The Letter. Plain White T's - Hey There Delilah. דניאל סלומון - עדיף [זה ממש מפחיד, יש שורה בשיר: "..מדמם על הרצפה, מרסיסים של אהבה.." שאני כתבתי פעם בשיר שכתבתי לפני איזה שנה ומן הסתם לא שמעתי את השיר הזה אז. זה מלחיץ אותי, זה בדיוק אותה שורה].
להקת / אלבום השבוע:
James Blunt - Back To Bedlam. Busted וכל מה שהיה בסלקום ווליום: אביב, היהודים, ביט 69, שייגעצ, נינט [הקופה], ג'ירפות [היה מופע כזה קורעעע הסולן שלהם היה על משהו
.], סינרגיה, משפחת תאקט, שי גבסו, הראל מויאל ו... שימו לב >> אייל גולן xDDDDD הלכנו כדי להיקרע על כל הערסיאדה שהלכה שם, היה מבדר במיוחד.
קליפ השבוע:
לא יצא לי לצפות בקליפים השבוע.. ><
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
יריחו. שנות ה-70 (2). הפנטזיה של הל. אחי, איפה האוטו שלי?. את שניהם ראיתי כ"כ הרבה פעמים וזה עדיין מצחיק אותי.
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
: המצלמה עשתה לי פוזות בווליום והחליטה לא לעבוד אז לא צילמתי הרבה תמונות ורק כשחזרתי הביתה היא החליטה שבא לה לעבוד. טונות שיעורים בפסיכו'. חזרתי חולה, נפוחה, עם אלרגיה מתפתחת מהווליום.
: ווליום! נראה לי זה הדבר החביב היחיד שעבר עליי השבוע. נשאר לי כסף מהיומולדת לשופינג קטן.
: נגמר החופש האחרון שלי וחוזרים לפאקינג בצפר, יש יותר עצוב מזה?
ציטוט השבוע:
או גאד היו כמה ציטוטים מהווליום אבל לא לקחתי את פנקס הציטוטים
ואני לא זוכרת כלום
, נסכם את זה בעיקר מההופעה של אביב: "רוצים שינוי?! רוצים שינוי?!" XD
הכל מוכן לקראת הלימודים?
כלום לא מוכן ><" ובטח שגם לא אני.
סיכום החופש הגדול בשבילכם:
לא הספקתי לעשות כלום, אני חושבת שזה ממצה הכל. רובו עסק בשיעורים וקצת חברים אז הוא חביב ולא יותר מזה, וחבל שכך
מתנגן בראש / פלייליסט:
דניאל סלומון - עדיף. Justin Timberlake - Losing My Way.
תמונת השבוע:
אביב גפן המלך.