McWeekend

just orr

New member
אווווו צודקת XDDDDDDDD

גם אני רציתי להגיד את זה!! אבל כתבתי משו אחר, ואז שכחתי.
ובקשר להודעה שלך שלמטה (כי אני עצלנית ואין לי כוח להגיב פעמיים ><): XDDDDDDDDDDDDDDD
איי לאב יו 2.

אורטלי, יהיה טוב.

הרי אני איתך בכיתה, ועוד שולחן לפנייך!(לא שכחת כה? ותפסי שולחן בשורה ה-4 ! )
חהחה אוהבת אותך! 3>

Mcfly for ever

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: Sorry's Not Good Enough שיר השבוע לא של מקפליי: do you know להקת / אלבום השבוע: room on the 3rd floor קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: high school musical 2 משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: חברה שלי ישנה אצלי וראינו סרט מפחיד ובשיא המטח היתה הפסקת חשמל ציטוט השבוע:
הכל מוכן לקראת הלימודים? כן סיכום החופש הגדול בשבילכם: שיעמום.... מתנגן בראש / פלייליסט: High School Musical- Bob To The Top תמונת השבוע:

just orr

New member
הוויקנד שלי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: אני חושבת שכל רום און דה ת'ירד פלור + You Should Know By Now SFA ושוב, באלאד בגירסה המוזרה XDDDD (אפילו נדבקתי לזה אתמול!!!!!! XDD) שיר השבוע לא של מקפליי: Foo Fighters - My Hero Funset- Lion (היו עוד של פאנסט אבל אני לא זוכרת את השם ><) Matt Willis- Don't Let It Go To Wwist להקת / אלבום השבוע: מקפליי- רום און דה ת'ירד פלור [אין לי כוח לאנגלית, תסלחו לי? ><"] אה וגם פאנסט ^^ קליפ השבוע: אממ... אין משו מסויים חח תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי (שגם זה נגמר!!! כל הסדרות הולכות לייי =//) אחי איפה האוטו שלי XDD [או איכשלא קוראים לזה XDDD] אוף ראיתי עוד סרט ואני לא זוכרת איזה ><" משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- בצפר, נו. אני לא מאמינה שאני הולכת להיות בתיכון. מחר.
שימח- סיימתי את העבודות לחופשש!!!!!!!! ווהווווו XDD עיצב- אוי... עוד מעט אמורה להיות אזכרה לכלבה שלי... [כןכן תצחקו שאני רוצה לעשות לה אזכרה, היא הייתה חשובה לי.] ציטוט השבוע: דידידיייי!! זה לא קורה לי!!!! שוווב שכחתי =/ חע! הרגע היה משהו!!! חיח. אבל הוא לא הכי מצחיק. אולי תבינו, אולי לא.
אורטל: ייאי ניצחתי בתמונה הכי יפה !! אורטל: XFDDDD עכשיו ראיתי ... אני: חחחחחחחחחחח אני: מזל טוב!!!! =]] אורטל: חח תודה? אני: *זורקת עלייך דברים צבעוניים שכאלה כי אין לי פה את הסמיילי ><* [היה לי סמיילי כזה במסן שזורק ניירות צבעוניים כאלה באוויר... סורי אם זה יצא קצת לא מובן XDDD] הכל מוכן לקראת הלימודים? אממ... כן
סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה כייףף DD: למרות שהיה משעמם לפעמים. אבל לא הייתי מוותרת גם על השעמום. כי גם אליו התגעגעתי כשעשיתי את העבודות -__- מתנגן בראש / פלייליסט: SFA נדבקתי.. אני לא נהנית להידבק לשיר הזה... =/ תמונת השבוע: איזה מתווווקק
וקרדיט לצ'רלי, כמובן
שבועטוף [: ונמ. חזרה ללימודים טובה[?!] גם לך! גם לכווווווווולכן

Charley XD

New member
חיחיחי קרדיט !!

מילה אחת פ~א~נ~ס~ט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי חרישה ....

just orr

New member
חס וחלילה ../images/Emo7.gif ליידי... (אני לא יודעת אם הכרת

אותה חח זה היה לפני שנתיים...) אעאע להוציא את זה מהראש להוציא את זה מהראש לא לחשוב על זה

Shir Girl XD

New member
אהה לא לא הכרתי אותה

טינקרבל די לחשוב את יודעת מה אחר כך רואה לראש שלך נכון...
חחחחחחח מאמי לאב יו

לא, אין לי מה להגיב.

אבל אני מגיבה כי את חמודה ואני אוהבת אותך. והסמיילי הזה שאין לך, את יודעת למי לפנות
DDDDDDDDDDDDDD: טהדהדה. המ. מחר אנחנו מתחילות תיכון!@#$%^$ *להההה באמת?! טחח*
שיהיה בהצלחה!
(חח יש לי איזו אובססיה עם הסמיילי הזה ^^ ) ופה סיימתי עם הפדיחות. טיהי! 333>

just orr

New member
חחחחח את אכן חמודה ../images/Emo3.gif

וזה בסדר, קיבלתי את הסמיילי המתבקש XDDDDDD טחחח פדיחות ממש
שיהיה לך גם בהצלחה! ו.. אהמ.. נתראה מחר?

HiLa0mcfly

New member
מקוייקנדדד-בצפר בעעעע עוד יום S:

שיר השבוע של מקפליי: star girl that girl The Heart Never Lies Obviously שיר השבוע לא של מקפליי: Queen - I Want To Break Free Queen - The Show Must Go on Hoobastank Crawling In The Dark Gnarls Barkley - Crazy להקת / אלבום השבוע:מקפליי,קויין קליפ השבוע: איןן תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רטטוי סרט מצחיק ודפוק משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: משו שעצבן ועיצב שנגמר החופש ושיש בצפר בעעע ומה ששימח שגמרתי תשיעורים ציטוט השבוע: אממ אין הכל מוכן לקראת הלימודים? לא סיכום החופש הגדול בשבילכם: כיף כיף כיף הרבה חביארים והרבה דגו חבל שזה לא נמשך לנצח והרבה כיופים שחבל שהם לא ימשכו מתנגן בראש / פלייליסט: לט יט בי של הביטלססס תמונת השבוע:רררר דני רררררררררררר^^
בהצלחה לכולם בלימודים ותשרדו את זה בשלום

HiLa0mcfly

New member
חח נכון הכי הרג אותי שהוא אמר

יצא אלבום חדש אותו שבועיים אבל זה אותו אלבום XD

אני כל כך יודעת את הראיון הזה בע"פ

קודם כל, אהבתי שטום נתן לדני מכות בגלל שהוא אמר לו שיש לו חמש מעריצות XDDD אהבתי שדאגי כזה: same ol' same old chimichama... ואז הארי: same ol' same ol' same me same me ואז דאגי: כזה.. בסט יור אנקל או משהו XDDDD אהבתי שדני מדבר על האישה השעירה XDDDDDDDDDDDDDDD ואז הארי אומר לו יו סקסיסט ביסט XDDDD ושצוחקים על דני והטיפשות שלו... ואז לפני מה שכתבת הארי מתחיל להסביר ואז דני אומר לו: "דונט קונפיוז דה גירל" וכולם צוחקים עליו שם XDDD ואז שהארי אומר כזה- "דונט ליסן טו הים, וויר רי-רליסינג איט XDD" ואז טום מסביר ואז דני עושה כזה ג'ורג' בוש, רוברט פלאנט (עם הצמח..) XDDDD אני כל כך יודעת את הראיון הזה בע"פ... מכורה אליו קשות XDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif"היא אמרה לי תראה, החיים די קלים, נשכור

לנו חדר בדרום ת"א ונחיה כמו גדולים..". וויקנד אחרון לחופש האחרון...
עצוב לי קצת.
שיר השבוע של מקפליי:
מממ בקושי יש לי שירים של מק באמ פי [תהרגו אותי, מה אני יכולה לעשות?] אבל ממה ששמעתי קצת השבוע זה The Heart Never Lies. Ultraviolet.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Ben Harper - Walk Away. Busted - Mummy Trade. Busted - Why. Busted - Loner In Love. Eminem - Kim ~חרישה~. James Morrison - The Letter. Plain White T's - Hey There Delilah. דניאל סלומון - עדיף [זה ממש מפחיד, יש שורה בשיר: "..מדמם על הרצפה, מרסיסים של אהבה.." שאני כתבתי פעם בשיר שכתבתי לפני איזה שנה ומן הסתם לא שמעתי את השיר הזה אז. זה מלחיץ אותי, זה בדיוק אותה שורה].
להקת / אלבום השבוע:
James Blunt - Back To Bedlam. Busted וכל מה שהיה בסלקום ווליום: אביב, היהודים, ביט 69, שייגעצ, נינט [הקופה], ג'ירפות [היה מופע כזה קורעעע הסולן שלהם היה על משהו
.], סינרגיה, משפחת תאקט, שי גבסו, הראל מויאל ו... שימו לב >> אייל גולן xDDDDD הלכנו כדי להיקרע על כל הערסיאדה שהלכה שם, היה מבדר במיוחד.
קליפ השבוע:
לא יצא לי לצפות בקליפים השבוע.. ><
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
יריחו. שנות ה-70 (2). הפנטזיה של הל. אחי, איפה האוטו שלי?. את שניהם ראיתי כ"כ הרבה פעמים וזה עדיין מצחיק אותי. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
: המצלמה עשתה לי פוזות בווליום והחליטה לא לעבוד אז לא צילמתי הרבה תמונות ורק כשחזרתי הביתה היא החליטה שבא לה לעבוד. טונות שיעורים בפסיכו'. חזרתי חולה, נפוחה, עם אלרגיה מתפתחת מהווליום.
: ווליום! נראה לי זה הדבר החביב היחיד שעבר עליי השבוע. נשאר לי כסף מהיומולדת לשופינג קטן.
: נגמר החופש האחרון שלי וחוזרים לפאקינג בצפר, יש יותר עצוב מזה?
ציטוט השבוע:
או גאד היו כמה ציטוטים מהווליום אבל לא לקחתי את פנקס הציטוטים
ואני לא זוכרת כלום
, נסכם את זה בעיקר מההופעה של אביב: "רוצים שינוי?! רוצים שינוי?!" XD
הכל מוכן לקראת הלימודים?
כלום לא מוכן ><" ובטח שגם לא אני.
סיכום החופש הגדול בשבילכם:
לא הספקתי לעשות כלום, אני חושבת שזה ממצה הכל. רובו עסק בשיעורים וקצת חברים אז הוא חביב ולא יותר מזה, וחבל שכך
מתנגן בראש / פלייליסט:
דניאל סלומון - עדיף. Justin Timberlake - Losing My Way.
תמונת השבוע:
אביב גפן המלך.

למעלה