McWeeKenD

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo11.gif

חרא עליך
אוףףף את לא מאמינהה יש לי היום ביביסיטר אצל הטורדן >: ~אני עושה את זה רק בשביל ה-80 שקל~ אני עומדת למות X: תודיעי בבקשה למאיה וכל השאר XD מצטערת אבל באמת אין לי זמן להתחבר..

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif בוהוהוווווווו >>:

צוורי אני מתגעגעתתתת , כבר שנים שלא חפרנו אחת לשנייה על מנטוס צבעוני >: בטח את עכשיו חותכת ורידים אצצל רועי XD איך בפעם שעברה הוא טחן משמשים XD . אני מתה לשמוע מה יהיה הפעם XD עם הכסף תקני לי מתנה ? *-* אז אז תתחברי כשתוכלי ? >: 33333333333333333333333333333333333> מתעגעגעת אלייך גוש קקי
.

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אומגאשששש חחחח את לא מבינהההה למרות שאני עשירה,[140 שקל,חה] זה לא השתלם לרגע
אני כל כך שונאת אותווווווו הוהו עוד שניה שרפתי תורידים לא רק חתכתי! אוי XDDD אני והוא יושבים,פתאום נכנס מישהו הביתה,ואני "רועי מי זה?" רועי:"לא יודע." אני:"נו,מי זה?!" הוא:"אין לי מושג!" אני:"אתה לא מכיר אותו?" הוא:"לא" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בסוף זה היה חבר של אמא שלו XDDDDDDDDDD שהוא לא הכיר בכלל XDDDD והוא הכריח אותי לראות האלופה.
שונאת האלופה
נאמ.-_- ברוב נחמדות של הבצפר-קבלי תלוח מבחנים- מחר-אנגלית שישי-מת'+גיאו ראשון-מדע חמישי-תנ"ך שישי-היסטוריה אני מתה X: והברזתי היום מספורט והדפסתי מלאמלאמאל תמונות D: אני אתחבר מתישהו,מבטיחה <: אני אנסה...חח יש לי גם לבנות מעגל חשמלי וזה \=

LironPoynter

New member
My thoughts you can't DECODE

אז המ. מקוויקנדושD: שיר השבוע של מקפליי: Only the strong survives <: שיר השבוע לא של מקפליי: Decode-Paramore
אומן/ית/להקת השבוע: סגידה להיילי, דה. אלבום השבוע: All we know is falling/Paramore קליפ השבוע: לא קליפ, אבל הטריילר של טוויילייט
תוכנית הטלוויזיה של השבוע נמ תולי חתלתולי.DD: חחח איזה חמוד הלאון הזה. סרט השבוע: נה. עיצבן השבוע: לא משהו מיוחד; העציב השבוע חברה.>< שימח השבוע אילת, אמוריק, קניתי את טווילייט וכמעט סיימתי אותו חחח אני מחכה עם האפילוג כי לא בא לי לסיים.<: ציטוט השבוע: בטוח היו מאילת אבל אנלא זוכרת. מתנגן בראש/בפלייליסט: Brighter של פארמור המלצת השבוע: נמ תקנו כרטיסים לסימפל. טח התמונה הכי חמה:
D:

LironPoynter

New member
חחח סיימת את כולם?

אני מזה מורחת אותו, הייתי יכולה לסיים אבל לא בא לי. חחח

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif מקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי
sorry is not good enough POV the last song corrupted silnce a is scary sound please please not alone she left me
שיר השבוע לא של מקפליי
i dont care - fob so what - pink i kissed a girl - katy perry
אומן/ית/להקת השבוע
McFLY
אלבום השבוע
מושן אין דה אושן
קליפ השבוע
so what - pink
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אחים ואחיות
גריק
סרט השבוע
אני והמזל שלי
עיצבן השבוע
אח שלי , וחבר שלו
נגמר החופש
העציב השבוע
נגמר החופש
שימח השבוע
קיבלתי את הפלא החדש שליי
אבא שלי טס לגרמניה :)
ציטוט השבוע
אני ואמא שלנו נסענו להביא את הבא שלי לשדה תעופה ... במשך נסיעה התחלתי להגיד לאבא שלי כל מיני דברים מה לקנות לי ואז כזה אמא שלי אומרת לאבא שלי " אני חושבת לשנות לקרן את השם לטחינה " ואני כזה " טחינה , למה ? " והיא כזה " כי את טוחנת לי ת'מוח ! "
מתנגן בראש/בפלייליסט
she left me

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלך מזכיר לי את אבא שלי

XDDD (תנחומיי, אגב.
)

McWeeKenD =]

שיר השבוע של מקפלי corrupted,transylvania,the guy who turned her down. שיר השבוע לא של מקפליthe ting tings - tha's not my name . אומן/נית/להקת השבוע מקפליייי !! 3> וליייבייי !! 3>. אלבום השבוע איןןן =[. קליפ השבוע mcfly - lies. תכנית הטלוויזיה של השבוע icarly , האח הגדול , ריפר. סרט השבוע אקווה מרין , אני והמזל שלי (למרות שלא הספקתי לראות ), לא רק בלונדינית, השטן לובשת פראדה. עיצבן השבוע בצפרר... שימח השבוע התחלתי ללמוד גיטרה , הלכתי ללונה פארק =]. ציטוט השבוע איןןן. מתנגן בראש/בפלייליסט corrupted . המלצת השבוע לא לאכול לפני שעולים לאנקונדה =]. התמונה הכי חמה

../images/Emo85.gif../images/Emo27.gif My McWeekend ../images/Emo37.gif

שיר השבוע של מקפליי
חרשתי השבוע על כל השירים שלהםםם
שיר השבוע לא של מקפליי
simple plan - welcome to my life simple lpan - no love 30 seconds to mars - the kill
אומן/ית/להקת השבוע
מקפלייי , סימפל פלאןן וג'ונאסס
אלבום השבוע
מוששןןן
של ג'ונאס - ליטל ביט לונגר room
קליפ השבוע
diahrrea [איך שלא כותבים את זה]
פלקון ביץ' האח הגדול סופר מאסיביים MTV חיי - לינקין פארק רומיאו 2 לחיות עם דרק
סרט השבוע
קליק ירח דבש מטורף היי סקול מיוזיקל 3 [היום בערב]
עיצבן השבוע
2 עבודות לעשות הרווחתי 100 ש"ח , התערבתי עליהם והפסדתי אותם ]:
העציב השבוע
חוזרים לבית ספר מהחופש ]:
שימח השבוע
יש לי את מושן , רום , ג'סט מיי לאק . יש לי עגילים כמו של דאגללאאסס
שיי עףף מהאח הגדולל
ציטוט השבוע
-----
מתנגן בראש/בפלייליסט
everybody knows - mcfly
המלצת השבוע
אל תשחררו את הכלב\ה שלכם שאתם לא בטוחים שהיא תישאר לידכם \:
התמונה הכי חמה

../images/Emo85.gif חח ../images/Emo3.gif

פעם ראשונה : התערבתי וניצחתי :] [100 ש"ח] פעם שנייה : התערבת והפסדתי ]: [100 ש"ח] ככה שלא יצאתי מופסדת ולא מורווחת \:

MoVe AlOnG

New member
hey there

שיר השבוע של מקפליי
smile,the last song,lies
שיר השבוע לא של מקפליי
metro station-shake it
אומן/ית/להקת השבוע
mcfly
אלבום השבוע
radio active
קליפ השבוע
http://es.youtube.com/watch?v=IOQz44zqzhs
בנות גילמור!!!!
סרט השבוע
טיטאניק [אתמול ראיתי אותו פעם ראשונה]
עיצבן השבוע
חזרה לביצפר...
העציב השבוע
חזרה לארץ ולביצפר...
שימח השבוע
שחזרתי מ4 ימים בלונדון עם החברה הכי טובה שלי!
ציטוט השבוע
"אם יש לך בעיית גזים... פשוט תתקעי אצבע" חחח חברה שלי אמרה את זה שהיא שמה לי קולה בכוס... והגזים של הקולה באו כזה להשפך החוצה...
מתנגן בראש/בפלייליסט
All Time Low - Lullabies
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

למעלה