McWeeKenD

just orr

New member
גמני! למה את לא מחוברת למסן ב-5 לפנות בוקר

או משו כזה אה? XDD

N e r d y

New member
אור$!#$#$%%$!#%

איתך באמת מלא זמן לא דיברתי >: אעאעא איך היה?? אנחנו צריכות לדבררר איי מיס יו בכלל לא ידעתי שנסעת עד שלפני שבועיים בערך ראיתי שכתבת XD חחח ניו מון באמת מעצבן, סטאפני מאייר בכבודה ובעצמה אמרה שזה ספר שצריך לקרוא פעמיים :)

just orr

New member
כן כי את אפעם לא מחוברת סססססס'

או פשוט לא עונה לי |סנוב| אני נהניתי חח איך היה לך בסקוטלנד? DDDDD: ואיך הלך בתחרות?! DDDDDDD: באמת? כלומר, אם אני אגמור את הסדרה ואקרא שוב הוא יהיה יותר טוב? XD (אני לא רוצה לגמור את הסדרה :|||) ואנחנו באמת צריכות כבר לדבר. איי מיס יו טו! ): 3333>

N e r d y

New member
אנחנו צריכות לקבוע פגישה XDDD

היה מדהיםםםםםםם!@##$@!$!@# אממ אלו השמועות, אני עוד לא עשיתי את זה כי אני מקווה בחיים לא לגמור את ברייקינג דון |חותך| 33>

אהא!

שיר השבוע של מקפליי כל רדיואקטיב דלוקס. במיוחד DGAO ו-OTSS. שיר השבוע לא של מקפליי Thriving Ivory - Angels on the Moon > תודה, נוגסי. זרים כמותי The Who - Behind Blue Eyes Led Zeppelin - Black Dog > תודה, הארי. Led Zeppelin - Rock and Roll Keith Urban - I wanna love somebody like you אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע Radio:ACTIVE Deluxe :) קליפ השבוע אממ... אין |גבות| תוכנית הטלוויזיה של השבוע אנ'לא רואה טלויזיה. אין לי כזאת בדירה. סרט השבוע שודדי הקאריביים 2 שהתחלתי לראות אתמול והפריעו לי אלפי פעמים... עיצבן השבוע חברה שלי |מגלגלתעיניים| והעובדה שלא פרסמו ציונים בחשבונאות ניהולית עדיין @#^&@$ העציב השבוע לייף סאקס? שימח השבוע המבחנים היו נחמדים למדי (דיני מיסים + מיומנויות ניהול). ציטוט השבוע זה קטלני... בסיכום למבחן ב_דיני מיסים_ שהשאלתי מחברה שלי, היה כתוב: "..ומה עוד שזנות היא בכלל מקצוע לגיטימי לחלוטין, אבל אילו היה מדובר בשידול לזנות (סרסרנות)...." WTF זה סרסרנות? היא התכוונה סרסרות XDDDD מלשון סרסור....... מתנגן בראש/בפלייליסט זרים כמותי:) "מה שאת עושה, גם אני יכול... הסבירי לי הכל, הראי לי איך." המלצת השבוע המממ... תכתבו פיקים. אבל לא סתם פיקים אלא פיקים טובים! תודה. התמונה הכי חמה אין לי תמונות חמות, רק קרות (ציניות). יש לי כמה שגנבתי מהפלרס בFB. אז צפו לעוד.

Charley XD

New member
תגידו לא לא - לא רוצים אותו דבר

תגידו די די - כי כזה שמעתם כבר תשימו סופ סופ- תשימו סוף לאשליות זה בלוף MTV כי מה שאתם רואים ב שיר השבוע של מקפליי: אממ לייז שיר השבוע לא של מקפליי יותר מדי אומן/ית/להקת השבוע : הדג נחש וארקטיק בעיקר .. אלבום השבוע : TEN של פראל ג'ם
תוכנית הטלוויזיה של השבוע קשרים אפלים, שנות ה-70 סרט השבוע טרזן ><" עיצבן השבוע : שנגמר החופש העציב השבוע : העבודה שיצאה לי בחינוך תעבורתי XDDDDDD אחת המכוערות. שימח השבוע : אור חזרה D: פלא חדש D: ושיעור כפול בתופיים ^^ ציטוט השבוע "I don't know… Seamus, I think he's mad at me." Seamus stilled with his hand around one of the seed pods, and gave Harry an incredulous look. "Why do you think that?" "You remember which bed is his- oh, sorry, stupid question." Blaise chuckled as Harry blushed a bit. "He's arguing with Hermione about the something-or-other theory about…something-or-other. Arithmancy, apparently. I left when they actually started waffling on in Greek." "Draco doesn't speak Greek." "Well, it sounded Greek to me. I hadn't a clue what they were talking about." Um…Draco?" Silence. "Draco? Seamus??" "Harry, shush." "But…but, Hermione!" "It's just kissing, Harry." "…" Eyes widen. "That's a far bit more than kissing- Seamus, get your hands out from under his shirt!" מנדי : "אתה כל כך חזק" קלארק : "ואת כל כך יפה" לואיס : "ואני כל כך נגעלת" סמולוויל
XD "או לא אשלי" אני : "את אוהבת גלידה ?" הבייביסיטר שלי : "לא" אני : "מעדן ?" בייביסיטר שלי : "לא" אחותה התאומה שגם עליה אני עושה בייביסיטר : "היא לא אוהבת כלום חוץ ממתקים. אז תני לנו !" אחח מלאכיות ממש ... מישהו על המורה למתמטיקה נאצי : "הוא הפתרון הסופי" מתנגן בראש/בפלייליסט : פארל ג'ם .. המלצת השבוע : חלף עם הרוח 3> התמונה הכי חמה

sweet shir

New member
SWAS ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif סוףסוף סיימת!! XD

עכשיו את צריכה להתחיל את LMH בעברית! D: 33>

Charley XD

New member
עבריתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!1111

תודה לאל XD אני כל כך עצובה שסיימתי את זה
זה היה ממש מעולה ...

sweet shir

New member
זה מתגמד בצורה היסטרית לעומת LMH וSTG. טראסט

מי! ותבטחי, כי אני תמיד צודקת. כמו למשל עם נוורמיינד ד'ה באזקוקס שהיה קורע, נכון??? עכשיו עוד מישהי תהיה מאוהבת בסיימון יחד איתי. XDD

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטXDDDDDDD

(על המורה הנאצי) ראיתי פעם בבצפר את ההתחלה של חלף עם הרוח (כלומר 88 שעות) אבל לא הספקתי להגיע רחוק כי לא חזרנו לצפות בזה חחחח 333>

Charley XD

New member
נו אז זה סרט ארוך ..

הוא אחד השווים אבל ! חוץ מזה הורידו המון ! ממש המונים מהספר ! במיוחד מהחלק השני ... אחרת זה היה יותר ארוך XDDDDDD כן רצו הרבה בדיחות כאלו היום ><"

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gif"never give up"../images/Emo36.gif

"and never break down" שיר מושלם
שיר השבוע של מקפליי
את כל מושן
גם הדיסק והDVD המדהים הזה@#$%^&
שיר השבוע לא של מקפליי
riot-הדיסק של פארמור,התאהבתי
3 דיסקים של בריטני(אינלי כוח לפרט
) V-Blood Sweat & Tears
Bon Jovi - Always Bon Jovi - Ain´t a love song Bon Jovi - Wanted dead or alive Bon Jovi - She don't know me Bon Jovi - Blaze of Glory Guns N' Roses - Dont Cry Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine יש עוד מלאאאא...סורי אני עצלניתXD
אומן/ית/להקת השבוע
v-factory
-הכרתי רק השבוע וכבר התאהבתיD:
bon jovi
mcfly
אלבום השבוע
paramor-riot britney- Oops, I did it again Britney והאלבום החדש-בלקאאוט
וכמובן מושן$$@@!@#^&
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
"הטופ מודל הבאה" סיימתי שנות ה-70
פרק פשוט מדהים!@#$%
סרט השבוע
ברוך שובך רוסקו ג'נקיס תעביר את זה הלאה-סרט פשוט מדהים
כ"כ לא הגיע לילד למות,זה היה ממש תפנית
אחח,ג'ון כ"כ מושלם שם
!@#%^
עיצבן השבוע
העציב השבוע
המוות בסרט
שימח השבוע
הייתי בהופעה של שירי מימון בנמל לפני שבוע בדיוק
היה כ"כ מושלם
אני כ"כ אוהבת אותה,היא גם הגיבה בפורום
ומועמדת לטקס פרסי המוסיקה של mtv
ציטוט השבוע
יש לי כמה מהכיתה
המורה:"השנה אני אחגוג 46 שנה שאני מורה" ילדה מהכיתה:"46 שנה ביזבזת עלזה?"XDD כ"כ ניקרעתי מזה
*** ילדה מהכיתה:המורה,לא יכולתי לקבל מה ששלחת לי המורה:למה? ילדה:כי שלחת לי עם זה וירוס ילד:המורה האקרית!!!XDD *** וואי,היו לי עוד כמה,שחכתי
מתנגן בראש/בפלייליסט
bon jovi-In These arms
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
ללא ספק!@#$%&אוף,כמה שאני חולה עלהבן אדם הזה
1@#%&*

m o r 1 0 2

New member
~תמונה3~../images/Emo168.gif

כמה מושלם יכול להיות בן אדם?!?!
!@#$%^&*)@#$%^&* ג'ון
מי שראתה "תעביר את זה הלאה" הוא שיחק את הבעל הרשעXDD והמושלם^

N e r d y

New member
כמה זמן שלא הייי פה O:

שיר השבוע של מקפליי: lies The end down goes another one met this girl שיר השבוע לא של מקפליי: שירי גיטרה בכינרת Oasis- Songbird Oasis - Wonderwall Oasis - Stop Crying Your Heart Out Oasis - Stand By Me Oasis- Don't Look Back In Anger Jason Mraz - I'm Yours Bon Jovi - Misunderstood ושירי נוסטלגיה בדרך לכינרת- הדיסק הראשון של המורדים, עונה 4 של קטנטנות, ישנים של סימפל פלאן וכל הNOW ים האפשריים עד המילניום XD אומן/ית/להקת השבוע: OASIS
אלבום השבוע: כל מה שלמעלה קליפ השבוע: קליפ החודש אפשר להגיד-
http://uk.youtube.com/watch?v=uxjNDE2fMjI תוכנית הטלוויזיה של השבוע: בנות גילמור, העשב של השכן סרט השבוע: קלולס XD עיצבן השבוע: שחזרנו מהכנרת ישר למבחן במתמטיקה ואמא העציב השבוע: שחזרנו מהכנרת >: ושאני כבר בעמוד 250 בבריקינג דון שזה אומר שעוד מעט נגמרר ): שימח השבוע: ה-כינרת, בן
ויורי ציטוט השבוע: מלא ציטוטים מצחיקים של ג'ייקוב מהספר אבל אני לא אשים כי יש כאלה שקוראות
"עמית חיפש מין ומצא את יד ימין" [חלק משיר על ידיד שלי] מתנגן בראש/בפלייליסט: סטופ קרינג יור הארט אווטט המלצת השבוע: סעו לכינרת ותעשו סמים <: וגם טוסו לסקוטלנד הארץ הכי מדהימה שיש וגם תקראו טווילייט אבל לא מהר מידי כי אז יגמר >: התמונה הכי חמה נו נחשו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טל! התגעגעתיDD:

חחח הלוואי שיכולתי לחיות לפי ההמלצה שלך, זה כאילו מנסיון?
אם כן תשיגי לי קצת
אני רצינית
הו, ואת יכולה להעלות לי בבקשה את Oasis - Stop Crying Your Heart Out?

למעלה