מיוויקאנד D:
שיר השבוע של מקפליי - דה הרט נאוור לייז שיר השבוע לא של מקפליי - אמ ... וואן איימ ' גון של סימפל , יור 3000 של באסטד |ריר| .. D: אומן/ית/להקת השבוע - מק
אלבום השבוע - קליפ השבוע - תוכנית הטלוויזיה של השבוע - האח הגדול ? O: סרט השבוע - ג'אסט מיי לאק , ראיתי בפעם השביעית ~ אני סופרת
~ עיצבן השבוע - אממ ... אין ^^ העציב השבוע - נראתי זוועה כשהלכתי למפגששש >>: , קיבלתי 80 באנגלית , בדרך כלל אני מקבלת מעל 90 ! >: אוףףףףףף $#$%4
שימח השבוע - הלכתי למפגש ראשון !! DD: ציטוט השבוע - אני וזיוושקשקוה XD . < מור היא הייתה פעם בפורום לא ? O: > Ziv. אומר/ת: פעם הייתה נסיכה והיא הייתה עצובה כי הסוס שלה עופף למרחקים שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: יום אחד הסוס חזר ואמר לה ' יש לי סוד . ' Ziv. אומר/ת: והיא שאלה אותו 'ומהו?' והוא אמר 'אני סוסה!' שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: ואז היא אמרה ' לעע !! באמת !?! תשעבי לי ב ב ב ..... חביתה שלך O: . ' Ziv. אומר/ת: והוא אמר 'אבל אבל אבל החביתה שלי כלכך יפה ועגלגלה עם גבינה צהובה!' שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: אבל אבל הסוסה זה בת ! XDD Ziv. אומר/ת: אבל אנחנו עדין לא יודעים שזה נכון! שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: ואז הנסיכה אמרה ' הגבינה צהובה ? טחח , כבר עבר לה התוקף ' Ziv. אומר/ת: באמת קצת היגיון ! Ziv. אומר/ת: והוא אמר 'איך את יודעת ? אני בכלל לא מרשה לך לגעת בה! את כלכך רשעית!' שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: ' סליחה ! תלך מכאן ! פושע ! פושטק ! כל הזמן הזה אתה השארת אותי לבד עם החביתה ! פתאום אתה בא ואומר שאסור לי לגעת בה !? במשף שנתיים טיפלתי בה !! אפילו כשהיא העלתה ירוקת ! ואז פתאום אתה בא ?!? ככה !?!?! ' Ziv. אומר/ת: 'ביי' ~ ואז אני והיא סטנו מהנושא והתחלנו לדבר על שטויות . XD ~ ואאאאאאאז אני נזכרתי וכתבתי סוף : שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: סוף לסיפור המשגע שלנו : בסוף כולם מתו ורק החביתה נשארה וצמחה וגדלה להיות כחביתה מושלמת בעלת יכולות . אישת אשכולות ! D: הההההההסוףף ^^ - - - ~ אני אבא שלי ואחותי מחכים שהאח הגדול מתחיל ~ ~ אני הולכת להביא במבה למשך התוכנית ~ ~ אני מחכה עם הבמה והתוכנית לא מתחילה ~ אני ' נוו שיתחיל כברר !! אני כבר רוצה לאכול את הבמבה ' ואז התחלתי ללקק את הבמבה ופתאום אבא שלי מסתכל עליי ככה : ' OO ' - - - אמא שלי כתבה לנו היום מטלות לעשות בבית XD נראה לי התחרפנה סופית . זהו XD : בנות בוקר טוב ! המשימה שלכם להיום : 1 . לסדר את הבית 2 . לפנות מדיח 3 . להוריד כביסה 4 . להוריד זבל אוקיי ביום הראשון סתיו ידיד שלי בא ובנתיים הוא אומר לי ' דרכתי על קקי ' ואז הייתי צריכה לפתוח ואני כזה מתסכלת עליו ככה : OO ואז ביום השני הוא בא שוב ואומר לי ' שוב דרכתי על קקה ' משום מה זה הצחיק אותי מאוד מאודד XDD מתנגן בראש/בפלייליסט המלצת השבוע - אמממממ ... תעמדו ליד סבא זה"ב שיש לו גבות ~ מור . XD ~ האא , ותזהרו מצור היא מסוגלת לאכול לכם את החמאת בוטנים מהארון .
התמונה הכי חמה - דני
איזה חמוד . *-*