McWeeKenD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח הציעו לכם? זאת רמת נחמדות

שלא יצא לי להכיר חחח מקנאה בך. תנקיו!

just orr

New member
עכשיו את אומרת לא לקרוא מהר? ><

אני באמת משתדלת.
(ד"א מי ה-2 שבאמצע בתמונה? את תגידי לי שהימני מביניהם זה ג'ייקוב ><) חחחחחחחחחח הצחיק אותי בשירים של מקפליי שכתבת: לייז, ד'ה אנד, DGAO ו.... מט ד'יס גירל XDDDDD >< טוב קיצר את חייבת לדבר איתי ולספר לי חוויות וזה D:

just orr

New member
קרלייל? O_O

חשבתי שזה מייק או משהו. אם הוא בכלל משתתף בסרט XD

N e r d y

New member
זה ג'יימס

כמו באמרתי לאור.. שמשחק גם את וולצ'ק באוסי
הוא כל כך חתיךך

N e r d y

New member
תשתדלי מאוד ../images/Emo9.gif

זה ג'יימס, הוא כזה חתיך [השחן] הוא גם שיחק את וולצ'ק באוסי
חחחחחח זה באמת מצחיק עכשיו שאני מסתכלת XD וחייבים לדבר

sweet shir

New member
טלוווווו >:

תפסיקי להיות ביצ' ותתחילי לסמס לי! XD ואופ את מדכאת. זובי עליך. 3>

sweet shir

New member
מי טו ../images/Emo23.gif

אבל אני אוהבת את זאק אפרון יותר ממך. XD אני המלכה של יציאות לא קשורות חחחחחחחחחחחחחח אבל אם את תראי את הזרועות שלו והוריד הבולט שם את תביני. XD

N e r d y

New member
חחחח דוגרי המלכה :)

ואני מבינה אותך גם בלי לראות את הזרועות והוריד XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח אבל תראי בכל זאת, למה לא XD

והמשכת להסביר באסמס, ביצ'! משאירה אותי ככה במתח XD

Shaniix3

New member
מיוויקאנד D:

שיר השבוע של מקפליי - דה הרט נאוור לייז שיר השבוע לא של מקפליי - אמ ... וואן איימ ' גון של סימפל , יור 3000 של באסטד |ריר| .. D: אומן/ית/להקת השבוע - מק
אלבום השבוע - קליפ השבוע - תוכנית הטלוויזיה של השבוע - האח הגדול ? O: סרט השבוע - ג'אסט מיי לאק , ראיתי בפעם השביעית ~ אני סופרת
~ עיצבן השבוע - אממ ... אין ^^ העציב השבוע - נראתי זוועה כשהלכתי למפגששש >>: , קיבלתי 80 באנגלית , בדרך כלל אני מקבלת מעל 90 ! >: אוףףףףףף $#$%4
שימח השבוע - הלכתי למפגש ראשון !! DD: ציטוט השבוע - אני וזיוושקשקוה XD . < מור היא הייתה פעם בפורום לא ? O: > Ziv. אומר/ת: פעם הייתה נסיכה והיא הייתה עצובה כי הסוס שלה עופף למרחקים שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: יום אחד הסוס חזר ואמר לה ' יש לי סוד . ' Ziv. אומר/ת: והיא שאלה אותו 'ומהו?' והוא אמר 'אני סוסה!' שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: ואז היא אמרה ' לעע !! באמת !?! תשעבי לי ב ב ב ..... חביתה שלך O: . ' Ziv. אומר/ת: והוא אמר 'אבל אבל אבל החביתה שלי כלכך יפה ועגלגלה עם גבינה צהובה!' שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: אבל אבל הסוסה זה בת ! XDD Ziv. אומר/ת: אבל אנחנו עדין לא יודעים שזה נכון! שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: ואז הנסיכה אמרה ' הגבינה צהובה ? טחח , כבר עבר לה התוקף ' Ziv. אומר/ת: באמת קצת היגיון ! Ziv. אומר/ת: והוא אמר 'איך את יודעת ? אני בכלל לא מרשה לך לגעת בה! את כלכך רשעית!' שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: ' סליחה ! תלך מכאן ! פושע ! פושטק ! כל הזמן הזה אתה השארת אותי לבד עם החביתה ! פתאום אתה בא ואומר שאסור לי לגעת בה !? במשף שנתיים טיפלתי בה !! אפילו כשהיא העלתה ירוקת ! ואז פתאום אתה בא ?!? ככה !?!?! ' Ziv. אומר/ת: 'ביי' ~ ואז אני והיא סטנו מהנושא והתחלנו לדבר על שטויות . XD ~ ואאאאאאאז אני נזכרתי וכתבתי סוף : שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת: סוף לסיפור המשגע שלנו : בסוף כולם מתו ורק החביתה נשארה וצמחה וגדלה להיות כחביתה מושלמת בעלת יכולות . אישת אשכולות ! D: הההההההסוףף ^^ - - - ~ אני אבא שלי ואחותי מחכים שהאח הגדול מתחיל ~ ~ אני הולכת להביא במבה למשך התוכנית ~ ~ אני מחכה עם הבמה והתוכנית לא מתחילה ~ אני ' נוו שיתחיל כברר !! אני כבר רוצה לאכול את הבמבה ' ואז התחלתי ללקק את הבמבה ופתאום אבא שלי מסתכל עליי ככה : ' OO ' - - - אמא שלי כתבה לנו היום מטלות לעשות בבית XD נראה לי התחרפנה סופית . זהו XD : בנות בוקר טוב ! המשימה שלכם להיום : 1 . לסדר את הבית 2 . לפנות מדיח 3 . להוריד כביסה 4 . להוריד זבל אוקיי ביום הראשון סתיו ידיד שלי בא ובנתיים הוא אומר לי ' דרכתי על קקי ' ואז הייתי צריכה לפתוח ואני כזה מתסכלת עליו ככה : OO ואז ביום השני הוא בא שוב ואומר לי ' שוב דרכתי על קקה ' משום מה זה הצחיק אותי מאוד מאודד XDD מתנגן בראש/בפלייליסט המלצת השבוע - אמממממ ... תעמדו ליד סבא זה"ב שיש לו גבות ~ מור . XD ~ האא , ותזהרו מצור היא מסוגלת לאכול לכם את החמאת בוטנים מהארון .
התמונה הכי חמה - דני
איזה חמוד . *-*

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif יוא יוא ! היא כתבה עוד משהו XD -

אחריי כל המטלות היא כתבה : ' תודה ויום נעים . האח הגדול ' XD

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחהחה כאפה../images/Emo11.gif

יש לי מבחן במ' <: תצטרכי לחפור בנתיים לסטפי סלאש מור XD אני עדיין שונאת אותך בגלל שלא קראת לי לראות את JML

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif בהצלחה XD

תיכשלי אמן .
אבל אבל את התאמנת לאיזה דבר כזה ! XD אז אני לא רציתי להפריע לך ! XD אני ככה מתחשבת בך , ואז ככה לא מתייחסת * בוהובוהו * >:

למעלה