Clap your hands if you believe in fairies.
Long ago men went to sea, and women waited for them, standing on the edge of the water, scanning the horizon for the tiny ship. Now I wait for Henry. He vanishes unwillingly, without warning. I wait for him. Each moment that I wait feels like a year, an eternity. Each moment is a slow and transparent as glass. Through each moment I can see infinite moments, lined up, waiting.
אשתו של הנוסע בזמן
שיר השבוע של מקפליי
Please Please Sorry's Not Good Enough Obviously 5 Colors in Her Hair
שיר השבוע לא של מקפליי
SP - Save You SP - Perfect SP - I'm Just a Kid SP - I Can Wait Forever SP - Untitled SP - Jump SP - Shut Up SP - Take My Hand Travis - Love Will Come Through Chasing Cars 13 Senses - Into The Fire Muse - Feeling Good Forever Young A-Ha - Take on Me
אומן/ית/להקת השבוע
סימפל פלאן, מקפליי, Muse, A-Ha
אלבום השבוע
Simple Plan - Simple Plan
קליפ השבוע
Take on Me שיר מעוללללה של שנות ה80 [וגם הקליפ]
http://www.youtube.com/watch?v=RMWXyEHoN88
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האנטומיה של גריי - איזי וג'ורג'O= דור מזוין נמלטים האח הגדול עקרות בית נואשות אבודים כריסטין הישנה איך פגשתי את אמא
סרט השבוע
עיצבן השבוע
שחר הלוויתן וארז טל חח (הקטע עם הלהקריא מהכרטיסייה היה שפל ומזויף וארז יצא מגעיל) אני מגישה עבודה באנגלית באיחור של שבוע:\
העציב השבוע
קניתי ספר שלא מעניין אותי בכלל, סתם בזבזתי כסף (שאני צריכה) העיפו את רנין=\ המורה שלי אומר שהוא מכשיל אותי בחיבור חח
שימח השבוע
ת"אD: חברות שלי עוד שבוע סימפל פלאן^^ ואשתו של הנוסע בזמן3333> עוד מעט יוצא הסרט
ציטוט השבוע
הנרי - "I now have an erection that is probably tall enough to ride some of the scarier rides at Great America without a parent.” "I am a trick, an illusion of the highest order, so incredible that I am actually true." "My whole life is one long déja vu." Claire -"I won't ever leave you" she says, "Even though you're always leaving me." Henry - "But i never want to leave you" קיצר זה ספר מושלם
חברה שלי סיפרה לי שפעם בחזרות למסיבת סיום כיתה ט' היא לבשה מכנסיים ממש ממש ענקיים עליה, ואח"כ היא הלכה לתחנת אוטובוס והאוטובוס כבר היה שם אז היא רצה כדי לתפוס אותו ופתאום קלטה שהמכנס נפל להXDDD ובזמן שהיא רצה היא מרימה את המכנס ורצה איתו ככהXDDDD [אתמול שהיא סיפרה לי ישבנו בתחנת אוטובוס, ונקרענו מצחוק במשך 5 דקות מזהXDDDDDDDDDDDDD]
מתנגן בראש/בפלייליסט
אלפהווילה - Forever young Take on Me - A-Ha
המלצת השבוע
תקראו את אשתו של הנוסע בזמן, אין מצב שלא תאהבו את זה
[וזה לא מדע בדיוני
בכלל, זה סיפור אהבה מדהים . אה וזה לא קיטשי בכללD:]
התמונה הכי חמה
הנרי וקלייר3> Lets dance in style, lets dance for a while Heaven can wait were only watching the skies Hoping for the best but expecting the worst Are you going to drop the bomb or not?