McWeekend!

just orr

New member
חחחחחחחחחחחח קווין ג'ונאס? XDDD

והמורה לביולוגיה שלך XDDDDDDDDD השיר Here It Goes Again - OK Go זה השיר עם הקליפ עם ההליכונים?
ומה היה עם התנוק פיטר? לא שמעתי על זה...
ואני חושבת שכבר אימצתי את ההמלצה שלך. אהמ. 333333>

sweet shir

New member
כן! פאקינג קווין! XDDDDDDDDDDDD

כפרעליה XDDDDDDDD אהא, הקליפ שהיה בהאח הגדול חחחח שיר ממש חמוד.<: פרנצ'סקה כתבה על זה בבלוג שלה... התעללות מזעזעת.
אני גם חושבת.
33333333>

just orr

New member
אה זה היה באח הגדול? XD

את יודעת שאני לא רואה את זה >< אוקיי אז אני אכנס לבלוג שלה ואקרא. למה עוד התעללות בתינוק כבר לא מפתיעה אותי?
חחחחחחחחח אנחנו נתרגל לעובדה שאנחנו פתטיות. וגם כולם יתרגלו, בסופו של דבר.

sweet shir

New member
כן, אחרי ששלחתי נזכרתי XD

זה פשוט נוראי. :////// חחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת מה איתך, אני כבר התרגלתי ממזמן.
33333>

Charley XD

New member
~מתעלפת. החיים לא פיירים! (יש לי הרגשה כאילו

אמרתי את זה כבר לפני שניות אחדות שדיברתי איתך. אבל זה לא היה על משהו אחר ?)~ אדוארד
בלוש
זה לא פייר ולא מוסרי ואת יודעת מה הכפל משמעות עכשיו XD נא לשים לב. אני נוהגת בתחכום. מורות לביו' .. אוח איזה עם מוזר. אוו ורק להזכירך. אני גאון !!!!! חהחה. עכשיו אני יכולה להגיד את זה בביטחון XD כי אני יודעת שהוא באמת כזה ולא התחרפנתי על כל השכל.
למרות שהיית זונה ואחלת לי שאני אפול למים XD

sweet shir

New member
בלושXDDDD

תחכום מאוד גדול. XD כפרעליך 3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את באמת גאון!!!!!!! פאקינג צריך להתשחוות לך או משהו!! אני ואור עדיין המומות נראהלי XDD XDDDD את יודעת שהכל מאהבה

Charley XD

New member
איזה אהבה עצומה ממש ..

חכי חכי שלך יהיה טיול XD חחח אל תגזימי .. סח הכל גיליתי שהוא אממ דב. XD סתם נו זה באמת במקרה XD הייתי בטוחה שאני משוגעת .. איזה אדם יחשוב על דבר כזה בכלל ?! זה הזויי .. ואדוארד ובלוש
כפרעליך

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהציטוט על האחים זה מהטקס של

הAMA לא
תאמת גם אני בהתחלה לא האמנתי לקווין בגליון של האנשים הסקסיים בעולם, הוא הוא כן סקסי
בדרך שלו...............

sweet shir

New member
אהא חחחח שמו את זה בגיא פינס.XD

אם בדרכו שלו זה לעצום את העיניים ולדמיין שהוא מישהו אחר, אז כן, מאוד סקסי! XD חח סתם, כל אחד וטעמו שלו.. אני רק קצת המומה מהטעם של אחרים.

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהוא לא חתיך... הוא סקסי בצורה

מוזרה..... יש הרבה אנשים כאלה....

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo218.gif../images/Emo124.gifMcWeekend../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo218.gif

שיר השבוע של מקפליי
לא שמעתי אותם השבוע
שיר השבוע לא של מקפליי
jesse mccartney- shes no you Burn Baby Burn -Ash Champagne Supernova -Oasis אעא ועוד מלא שלהם
כל שיר טוב
This Conversation Is Over -Acceptance Breathless -Acceptance (
) In Too Far -Acceptance Lithium -Evanescence
אומן/ית/להקת השבוע
OASIS
אלבום השבוע
הו ה G.H
קליפ השבוע
-------
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
לא סתם במקרה !D:
סרט השבוע
------
עיצבן השבוע
------
העציב השבוע
פיספסתי נמלטים!
שימח השבוע
עוד 4 ימים יומולדתתתתת והזמינו לי את ונדרלנד
ציטוט השבוע
XDD שיעור ספורט- ילד אחד:"מי שלא מקשיב אני מזיין אותו!@#$%" המורה:"ואתה חושב שזה מוסיף לך לגבריות?" הוא:"מי אמר שאני גבר??" *מוריד מכנס* "אין פה כלום!" ------ *דודי מוציא סיגריה באמצע שיעור ספורט* "הספורט פוגע בעישון.."
מתנגן בראש/בפלייליסט
Rock 'N' Roll Star -Oasis
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo2.gifמי דראקו\טום?

הוא כזה חמוד!
בכיתה א' אפילו הייתי מאוהבת בו

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif-נדחפת-אותי שניהם מעצבנים../images/Emo70.gif

אבל דניאל רק מהסרט החמישי....

למעלה