McWeekend!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo130.gifמקוויקנדוש../images/Emo6.gif ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies Do Ya POV Broccoli Corrupted Down Goes Another One Too Close For Comfort Baby's Coming Back Going Through the Motions Only the Strong Survive Smile Surfer Babe Falling In Love Memory Lane Nothing Build Me Up Buttercup
שיר השבוע לא של מקפליי
Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter One Better - Aaron Carter I'm All About You - Aaron Carter Crashed the Wedding - Busted Year 3000 - busted 3am - busted Who's David? Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Break the Ice - Britney Spears Help Me - Nick Carter Do I Have to Cry for You - Nick Carter Heart Without a Home - Nick Carter
אומן/ית/להקת השבוע
מק' באסטד וניק וארון קרטר
אלבום השבוע
של באסטד ומק'
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול פטיטו 2 האלופה 1 סופר מודל - אנגליה טופ מודל בובספוג
סרט השבוע
הארי פוטר ומסדר עוף החול יום בניו יורק
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציונים טובים
ציטוט השבוע
היה ושכחתי
מתנגן בראש/בפלייליסט
3am
המלצת השבוע
קינדר בואנו יותר טעים מדופלו
התמונה הכי חמה
יש כמה

קורל83

New member
כן!! אממ אכלתי את זה פעם ראשונה שהייתי

בארצות הברית קניתי את זה מהדיוטי פרי שם... אממ ועכשיו יש את זה במגה... אבל אין על הקינדר בואונו החום!!!! לבן לא לבן הוא לא מגיע לרמה של החום!!! :p

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif את יכולה להעלות לי שיר בבקשה ? ../images/Emo9.gif

את Build Me Up Buttercup של מק' .. ?

sweet shir

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo23.gif My thoughts you can't decode.

שיר השבוע של מקפליי: DGAO. חרישווות.
שיר השבוע לא של מקפליי: So Contagious - Acceptance Here It Goes Again - OK Go Decode - Paramore Kiss Me - Sixpence None The Richer So What - Pink
אומן/ית/להקת השבוע: סימפל פלאן D:
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האח הגדול, האחות הקטנה, חברים, אמאל'ה, טופ מודל והאי.
סרט השבוע: יום בניו יורק.
עיצבן השבוע: להתכונן למבחן בכימיה.
ו-2 דמויות מספר.. למרות שעם אחת אני ממש בקונפליקט עם עצמי, אז גם הקונפליקט עצבן אותיXDD
העציב השבוע: הסיפור על התינוק פיטר...
שימח השבוע: נסטיה הביאה לי את ברייקינג דוןןןןן
והיה אחלוש באסיפת הורים. רונן חולללה עלי<:
ציטוט השבוע: ~נסטיה זורקת חתיכות של דפים על אנשים. תום רואה אותה עושה את זה.~ ~נסטיה זורקת על תום.~ תום: "מה? את זורקת דפים?" נסטיה: "לא!" תום: "מה? התקרה מתפרקת?!" ~מסתכל למעלה לבדוק.~ הוא היה רציני, אגב.XD "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך, תעשה מה ששנוא עליו!" על האחים ג'ונאס: "כשהייתי בגילם לא הייתי צריך להבטיח לאלוהים שלא אעשה סקס, אלוהים טיפל בזה בשבילי." ו-2 דברים סתם מצחיקים שקרו:
המורה לביולוגיה התחילה כמעט לבכות בגלל פלאי הטבע!! אני רצינית לחלוטין.
אני וליאן ראינו ערוץ E, והראו את רשימת 100 הגברים הסקסיים ביותר בעולם, ומי היה שם?! קווין ג'ונאס!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט נקרענו מצחוק ללא הפסקה איזה 5 דקות, אנלא מגזימהXD אפילו הוא אמר שהודיעו לו את זה הוא אמר: "אתם בטוחים שהתקשרתם לאח הנכון?"
מתנגן בראש/בפלייליסט: The Man Who Can't Be Moved - The Scripts Last Train Home - Lostprophets והשירים שכתבתי למעלה.
המלצת השבוע: תהיו פתטיים באופן שיטתי, כי אז בהמשך חייכם תוכלו להיות פתטיים בכיף שלכם בלי לחשוש שיצחקו עליכם, כי אנשים כבר בין כה וכה יצפו ממכם להיות פתטיים! XD (למסקנה הזו הגעתי כשניהלתי דיון עם עצמי בשיעור ביולוגיה אחרי שקישטתי את מחברתי בשלל "אדוארד קאלן" למיניהם.
)
התמונה הכי חמה:
וליאן אמרה לי שבסצינה הזו בלה בתחתונים!! שהסרט הזה יגיע כבר לארץ%#@$#@%#@ *-*

Red Shani

New member
הציטוטים קורעים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif Decode../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

sweet shir

New member
לגמרי. ../images/Emo99.gif

חשבתי שהוא ממש לא מתאים לסרט עד שקראתי את הבית השני והתאהבתי.

למעלה