McWeKeend

לא נראלי ,

היא רשמה אין *מבוישת* בעצם לא יודעת

avivoOsh2

New member
ברור שיש לי מזתומרת

פשוט לא שמעתי השבוע. אולי את please please פעם אחת אבל זהו. ><"

Mstav

New member
מייימקוויקנד../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי...... כולל השירים שלהם!!!
שיר השבוע לא של מקפליי......אוווי יש לי הרבהה אבל אתן חלקק Panic! At the Disco - I Write Sins Not Tragedies The Academy Is - About A Girl Lighthouse Family - High The Academy Is... - Summer Hair = Forever Young
אומן/ית/להקת השבוע........The Academy Is
אלבום השבוע......של סינמה ביזזאר (אין לי מושג איך קוראים לאלבום
)
קליפ השבוע.......http://www.youtube.com/watch?v=V4wGgzYP0uE חחח זה קרע אותי טום כזה מאמי!!
תוכנית הטלוויזיה של השבוע......אמממ ד"ה הו, האח הגדול
סרט השבוע....."חג מולד שחור" סרט מפחיד מאוד מומלץ!!
עיצבן השבוע.....אחותי
העציב השבוע.....כלום
שימח השבוע....שאני יודעת שאני הולכת לנסוע ליורו דיסני באפריל
יאיי
ציטוט השבוע..
מתנגן בראש/בפלייליסט......Don't Know Why חח כמובן של מקפליי
המלצת השבוע....אמממ תקפידו לישתות הרבה מים אחת תהיה לכם חתיחת כאב ראש
התמונה הכי חמה.....
כפרה עליו

קיטקט כתום זה הדבר הכי מגניב שיש.

שיר השבוע של מקפליי
TLS
שיר השבוע לא של מקפליי
linkin park- leave out all the rest thriving ivory- angels on the moon plain white t's- hey there delilah oasis-songbird nirvana- the man who sold the world ghosts-the world is outside katy perry- hot n cold yiruma-River flows in you יוני בלוך-נעים בחוץ Arctic Monkeys-flourescent adolescent coldplay-lost coldplay-viva la vida the raven- edgar akkan poe
אומן/ית/להקת השבוע
coldplay
אלבום השבוע
viva lavida
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סקינס
,נמלטים, ריפר, האנטומיה של גריי, עב"נ.
סרט השבוע
העורב.
עיצבן השבוע
שקיבלתי 71 בכימיה><
העציב השבוע
כלום?
שימח השבוע
אבא חזר מאמריקה והביא לי מלא בגדיםD:
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
Pirates of the Caribbean - Theme Song

dar dahan

Member
אני ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של מקפליי: That Girl שיר השבוע לא של מקפליי: Queen - Innuendo אומן/ית/להקת השבוע: Queen אלבום השבוע: Queen 2 קליפ השבוע: http://il.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI תוכנית הטלוויזיה של השבוע: דוקטור הו
סרט השבוע: אפקט הרעם... שימח השבוע: זה שאובאמה נבחר לנשאי ארה"ב... ציטוט השבוע: יוסי בובוליל מדבר על הושת: "דרך הושת אנחנו מרגישים את הטעמים..." מתנגן בראש/בפלייליסט: Queen - The Prophet's Song המלצת השבוע: האלבום של Queen, Queen2, שלדעתי האלבום הזה הוא יצירה אחת גדולה!

Orange Sky

New member
If there is anyone out there who still doubts

that America is a place where all things are possible, who still wonders if the dream of our founders is alive in our time, who still questions the power of our democracy, tonight is your answer.
שיר השבוע של מקפליי
Smile One for the radio The last song The end Down goes another one I kissed a girl
שיר השבוע לא של מקפליי
Rent - Goodbye Love Rent - Your Eyes Rent - I'll Cover You Rent - I'll Cover You - Reprise Rent - What You Own Rent - Take Me Or Leave Me Rent - One Song Glory Rent - Santa Fe Obama Girl - I got A Crush...On Obama Tegan and Sara - I Won't Be Left Tegan and Sara - Where Does The Good Go Tegan and Sara - Living Room Tegan and Sara - Fix You Up The Slip - Life in Disguise Thriving Ivory - Angels On The Moon Into the fire - Thirteen Senses
אומן/ית/להקת השבוע
Tegan and Sara
אלבום השבוע
Mcfly - Radio Active
קליפ השבוע
בריאן וג'סטין
http://www.youtube.com/watch?v=F6CtWe_jn9Y שיר על/של ברק אובמה, שזכה באמי
(זה הזמר מהבלק אייד פיז, ומלא מפורסמים אחרים
) YES, WE CAN http://www.youtube.com/watch?v=jjXyqcx-mYY חצי מהשירים של רנט (הסרט)
האנטומיה של גריי
נמלטים
איך פגשתי את אמא סקראבס SNL עם מייקל פלפס עקרות בית נואשות איליי סטון מגרש ביתי המלך היל השרדות 17 טירוף בבית
סרט השבוע
ארץ הנשים (אדם ברודי) ספירה חוזרת
עיצבן השבוע
אין לי מחשב. הפלתי מראה שהייתה מאחוריו והיא משכה את החוטים של המחשב מהקיר וזה יצא, כולל השקע
[אני עכשיו במחשב של אח שלי] אח שלי הנטפל סבתא שלי
העציב השבוע
שימח השבוע
שאבא שלי הביא עוד מחשבD: עם חברות בקניון
ציטוט השבוע
גיסי על אחותי : "מאחרי הלידה, היא לא זוכרת שום דבר. כל בוקר שאני יוצא לעבודה אני משאיר לה פתק על הדלת - את שירי ___, יש לך ילדה ענבר." ואמר את זה כמו שמדברים לאוטיסט אז נקרענו
וגיסי שלא הפסיק לחקות את דנה ממפרץ האהבה יו מתנו פשוט מצחוקXD ואז הוא סיפר שמישהי מהעבודה שלו מדברת ככה וחיקה אותה.
ואין לי כוח לציטוטים אחרים^^
מתנגן בראש/בפלייליסט
Tegan and Sara - Living Room
המלצת השבוע
תעשו מה שבא לכם לעשות:]
התמונה הכי חמה
לא היה לי מה לשים. אז שמתי את מייקל פלפס וריאן לוכטה

sweet shir

New member
נרדמתי ב10 עד 2 דקות -אחרי- שנגמר פרק 122 של

הגש באקסטרה הוט%#@%#@ איך התבאסתיXD אין לך מחשב?! O: ואת לא יכולה להחזיר את השקע והחוטים? O_O" חחחחחחחחחחחח הציטוט.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח לכולן יש את Angels On the Moon

במקוויקנד
Obama Girl - I got a Crush...On Obama
היא לא הוציאה קליפ חדש לכבוד הזכייה שלו? חחחח

O0NoNi0O

New member
אחרי 76357 שנים שלא הייתי פה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: נמנמ, דונט נואו וואי. שיר השבוע לא של מקפלי:י יצחק קלפטר- צליל מכוון היא כול כך יפה- כוורת גזוז- היא לא תדע ת'ינק וריספקט- ארית'ה פרנקלין אומן/ית/להקת השבוע: גזוז וכוורת חח אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: ד'ה מן הו כנט בי מווד של ד'ה סקריפטס כי חורשים עליו ב77 תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האנטומיה של גריי, העונה השנייה
סרט השבוע: לא ראיתי. בושות. אבל לא היה לי זמן עיצבן השבוע: קיבלתי 87 באיזה שלוש דברים. וכול מיני ציונים כאלה שהם כזה 97 או 96. סעמק איתכם או שתשימו 95 או 100. העציב השבוע: חברה התאשפזה=\\\ בעע. שימח השבוע: אתמול חברה שלי השתחררה. ידיד שלי קרע אותי מצחוק בשיעור מתמטיקה והתחלתי להסתדר עם המחנך ההומו בהריון הזהשלי. אה כה, גם ציונים סבבה לגמרי ומבחן מעולה שכולם התלוננו עליו שהוא קשה בתנ"ך. וגם מה שמו, יש לנו נשף ט' היום אעאעא מעניין אם זה יהיה עם כול החתיכונים משכב"ג או רק אנחנו והגדוד המאמץ חעחע ציטוט השבוע: של ידיד. מתנגן בראש/בפלייליסט: כול השירים שמלעלה. המלצת השבוע: מוזיקה ישנה! התמונה הכי חמה: אני במחשב הגלמוד של אחותי חחח

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif מיי מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי
Falling in love smile dont stop me now she left me bubble warp corrupted everybody know the last song
שיר השבוע לא של מקפליי
Fall Out Boy - I Don't Care Katy Perry - Hot N Cold Pink - So What
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
מושן אין דה אושן D:
קליפ השבוע
Katy Perry - Hot N Cold
אחים ואחיות
~קווין הציע לסקוטי נישואים
~
סרט השבוע
עיצבן השבוע
אבא של חברה שלי
המורה שלי לספורט !
העציב השבוע
אין
שימח השבוע
היה לי יומולדת
קיבלתי הרבה [ כןכן
] מתנות וביניהן את GH
[ יובצ' תודה נשמה חולב עלייך !!! ] פגשתי את לילך סתיו ושובל מהפורום , והיה כיף
ציטוט השבוע
היו כ"כ הרבה , שאני לא זוכרת
מתנגן בראש/בפלייליסט
so what - pink
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

McWeKeend ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי : the last song. שיר השבוע לא של מקפליי : pink - so what. אומן/ית/להקת השבוע : לי בירן , מקפליי , MCR , גרין דיי , סימפל פלאן , פאראמור. אלבום השבוע : איןן =[. קליפ השבוע : pink - so what. תוכנית הטלוויזיה של השבוע : יש הרבה XD. סרט השבוע : יצאת נסיךך =] (סרטט אחד היפים) עיצבן השבוע : לילך XDD חח סתם לאב יו 3>. העציב השבוע : כלוםםם D: שימח השבוע : נפגשתי סוףסוף עם קרןן =] , היה לבסונה היפה בר מצווהה XD. ציטוט השבוע : לא זוכרתת.. מתנגן בראש/בפלייליסט : mcfly - the last song. המלצת השבוע : איןן. התמונה הכי חמה :

SmallMoney

New member
ה-מקוויקנד שלי :)

שיר השבוע של מקפליי: little johanna lonely ואקוסטיים: star girl, transylvania והקאבר ל- איי קיסד אה גירל
שיר השבוע לא של מקפליי: וומנייזר
לא נראה לי שאמאס בו בזמן הקרוב
אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי, דלתא גודרם. אלבום השבוע: אני עוד תקועה ב"מואושן" קליפ השבוע: אין. תוכנית הטלוויזיה של השבוע: הרווקה, האח הגדול, נמלטים. סרט השבוע: שחק אותה סמארט. סרט חמודי
אן הת'וואי
עיצבן השבוע: שומדבר. העציב השבוע: ב"ה שומדבר. שימח השבוע:
ציטוט השבוע: bee my friend XD מתנגן בראש/בפלייליסט: איי קיסד אה גירל של מקפליי
המלצת השבוע: הזמרת המדהימה- דלתא גודרם
מי שעוד לא מכירה, חייבת
. אחת הזמרות הכי מוכשרות שיצא לי להכיר. שירים מדהימים, ונראית מעולה. התמונה הכי חמה:

למעלה