If there is anyone out there who still doubts
that America is a place where all things are possible, who still wonders if the dream of our founders is alive in our time, who still questions the power of our democracy, tonight is your answer.
שיר השבוע של מקפליי
Smile One for the radio The last song The end Down goes another one I kissed a girl
שיר השבוע לא של מקפליי
Rent - Goodbye Love Rent - Your Eyes Rent - I'll Cover You Rent - I'll Cover You - Reprise Rent - What You Own Rent - Take Me Or Leave Me Rent - One Song Glory Rent - Santa Fe Obama Girl - I got A Crush...On Obama Tegan and Sara - I Won't Be Left Tegan and Sara - Where Does The Good Go Tegan and Sara - Living Room Tegan and Sara - Fix You Up The Slip - Life in Disguise Thriving Ivory - Angels On The Moon Into the fire - Thirteen Senses
אומן/ית/להקת השבוע
Tegan and Sara
אלבום השבוע
Mcfly - Radio Active
קליפ השבוע
בריאן וג'סטין
http://www.youtube.com/watch?v=F6CtWe_jn9Y שיר על/של ברק אובמה, שזכה באמי
(זה הזמר מהבלק אייד פיז, ומלא מפורסמים אחרים
) YES, WE CAN
http://www.youtube.com/watch?v=jjXyqcx-mYY חצי מהשירים של רנט (הסרט)
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האנטומיה של גריי
נמלטים
איך פגשתי את אמא סקראבס SNL עם מייקל פלפס עקרות בית נואשות איליי סטון מגרש ביתי המלך היל השרדות 17 טירוף בבית
סרט השבוע
ארץ הנשים (אדם ברודי) ספירה חוזרת
עיצבן השבוע
אין לי מחשב. הפלתי מראה שהייתה מאחוריו והיא משכה את החוטים של המחשב מהקיר וזה יצא, כולל השקע
[אני עכשיו במחשב של אח שלי] אח שלי הנטפל סבתא שלי
העציב השבוע
שימח השבוע
שאבא שלי הביא עוד מחשבD: עם חברות בקניון
ציטוט השבוע
גיסי על אחותי : "מאחרי הלידה, היא לא זוכרת שום דבר. כל בוקר שאני יוצא לעבודה אני משאיר לה פתק על הדלת - את שירי ___, יש לך ילדה ענבר." ואמר את זה כמו שמדברים לאוטיסט אז נקרענו
וגיסי שלא הפסיק לחקות את דנה ממפרץ האהבה יו מתנו פשוט מצחוקXD ואז הוא סיפר שמישהי מהעבודה שלו מדברת ככה וחיקה אותה.
ואין לי כוח לציטוטים אחרים^^
מתנגן בראש/בפלייליסט
Tegan and Sara - Living Room
המלצת השבוע
תעשו מה שבא לכם לעשות:]
התמונה הכי חמה
לא היה לי מה לשים. אז שמתי את מייקל פלפס וריאן לוכטה