../images/Emo85.gifMyMcWeekend ../images/Emo6.gif
שיר השבוע של מקפליי
pov lies transelvania everybody knoes friday night i've got you Mr. Brightside she falls asleep all about you i'll be OK the end do ya
שיר השבוע לא של מקפליי
30 seconds to mars - a beautiful lie 30 seconds to mars - the kill 30 seconds to mars - from yasterdy simple plan - no love simple plan - end simple plan - save you
אומן/ית/להקת השבוע
30 seconds to mars , mcfly , simple plan
אלבום השבוע
a beautiful lie - 30 seconds to mars
קליפ השבוע
a beautiful lie - 30 seconds to mars
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול
האחות הקטנה - חח זה קורע מצחוק
זואי 101 EMA סופר מאסיביים
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
אוףף עשיתי היום בוחן שהכיתה כבר עשתה ומלא ילדים קיבלו ציונים גרועים וזה אומר שנראה לי שגם אני אקבל ציון גרוע ]: אחי חולה \:
שימח השבוע
היה שבוע מצחיק במיוחד ! היה לי קל בבוחן [אחר] :] 30 שניות למאדים גם הנחו את טקס הEMA וגם זכו ב2 פרסיםםםםם @#$#@$#$@#
ציטוט השבוע
ילדה: "לא דיברתי רק צחקתי" המורה: "נהדר איזה משפט .."
--------- נזכרתי עם כמה ילדים באיזה משפט מצחיק משנה שעברה וירדנו על המורה חח : המורה בקשר לשיעור ספורט: "אם תשקרו לי אני
בחיים לא אאמין לכן
עד סוף השנה ---------------------- המורה לערבית: "האות ל היא אות מאוד פשוטה אנחנו
נעשה אותה " DDXXX -------------------- עוד משהו משנה שעברה: המורה החדש לערבית: "סבח אל נור יא תלמיז" ילדה: "סבח אל נור יא מעמול [מועלים] " חח
----------------- המורה למתמטיקה: "אני מסכימה לעבוד בזוגות רק בלי רעש" ילד: "אה אפשר לעבוד בזוגות?" המורה: "לא" --------------------- ילדה 1: "מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב" ילדה 2: "טוב היא הבינה אותך.." ילדה 1: "אני מחכה שהיא תגיד לי תודה" ילדה 3: "תודה
" -------------------------- אני: "EveryBody Knows ..... EveryBody Knows..... EveryBody Knows" מלא ילדים כזה מוחים כפיים ומצטרפים לשירה [סתם כי חפרתי להם על זה] .. באותו רגע זה היה קורע !!
מתנגן בראש/בפלייליסט
"EveryBody Knows ..... EveryBody Knows..... EveryBody Knows"
המלצת השבוע
תלמדו, זה יעזור לכן בעתיד
התמונה הכי חמה