McWeKeend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו איזה רוע.. מעולם לא חיבבתי

את סיימון. הוא כבר לא מפתיע עם התגובות הרשעיות שלו. וטוב הוא עוד צעיר, יש לו קול מדהים הוא נראה מעולה ואם קצת השקעה הוא עוד יכול להצליח. כמובן שתמיכה של אנשים כמו סיימון יכולה רק להועיל.. שיעזור לקדם אותו.

Bleed for Me

New member
כן..

אני אמנם חופרת על זה אבל רק כי זה ממש מציק לי.. סיימון בתקופה של אקס פקטור אפעם לא אהב את ליאון, הוא אפילו אמר לו שלדעתו הוא תפס מקום של מישהו שיותר ראוי להיות שם ממנו..אז עכשיו שהם אחרי זה, וליאון חתום אצלו הוא ממשיך לדכא אותו ולא לפרגן לו, זה לא פייר, חוץ מליאונה, סיימון לא רואה אמן אחר ממטר.. ליאון באמת התאמץ והשתדל, אין ספק שהוא נאבק על המקום שלו תמיד והוא לקח את הזמן והוציא באמת אלבום מעולה ואני ממש גאה בו ותומכת בו עד הסוף חחח.. בכל מקרה הסינגל הבא יצא בסוף דצמבר, אני אעדכן אותך
אגב, מעניין אם עוד מישהי קראה את החפירות שלנו (בעיקר שלי
) פה.. תקראו ותכירו!! חחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח אכן.

ואחרי הכל, עובדה שהוא זכה סיימון יכול לקפוץ לכולנו. יש לו מעריצים נאמנים ואנשים שאוהבים את מה שהוא עושה וזה מה שחשוב.

../images/Emo85.gifMyMcWeekend ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי
pov lies transelvania everybody knoes friday night i've got you Mr. Brightside she falls asleep all about you i'll be OK the end do ya
שיר השבוע לא של מקפליי
30 seconds to mars - a beautiful lie 30 seconds to mars - the kill 30 seconds to mars - from yasterdy simple plan - no love simple plan - end simple plan - save you
אומן/ית/להקת השבוע
30 seconds to mars , mcfly , simple plan
אלבום השבוע
a beautiful lie - 30 seconds to mars
קליפ השבוע
a beautiful lie - 30 seconds to mars
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול
האחות הקטנה - חח זה קורע מצחוק
זואי 101 EMA סופר מאסיביים
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
אוףף עשיתי היום בוחן שהכיתה כבר עשתה ומלא ילדים קיבלו ציונים גרועים וזה אומר שנראה לי שגם אני אקבל ציון גרוע ]: אחי חולה \:
שימח השבוע
היה שבוע מצחיק במיוחד ! היה לי קל בבוחן [אחר] :] 30 שניות למאדים גם הנחו את טקס הEMA וגם זכו ב2 פרסיםםםםם @#$#@$#$@#
ציטוט השבוע
ילדה: "לא דיברתי רק צחקתי" המורה: "נהדר איזה משפט .."
--------- נזכרתי עם כמה ילדים באיזה משפט מצחיק משנה שעברה וירדנו על המורה חח : המורה בקשר לשיעור ספורט: "אם תשקרו לי אני בחיים לא אאמין לכן עד סוף השנה ---------------------- המורה לערבית: "האות ל היא אות מאוד פשוטה אנחנו נעשה אותה " DDXXX -------------------- עוד משהו משנה שעברה: המורה החדש לערבית: "סבח אל נור יא תלמיז" ילדה: "סבח אל נור יא מעמול [מועלים] " חח
----------------- המורה למתמטיקה: "אני מסכימה לעבוד בזוגות רק בלי רעש" ילד: "אה אפשר לעבוד בזוגות?" המורה: "לא" --------------------- ילדה 1: "מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב" ילדה 2: "טוב היא הבינה אותך.." ילדה 1: "אני מחכה שהיא תגיד לי תודה" ילדה 3: "תודה
" -------------------------- אני: "EveryBody Knows ..... EveryBody Knows..... EveryBody Knows" מלא ילדים כזה מוחים כפיים ומצטרפים לשירה [סתם כי חפרתי להם על זה] .. באותו רגע זה היה קורע !!
מתנגן בראש/בפלייליסט
"EveryBody Knows ..... EveryBody Knows..... EveryBody Knows"
המלצת השבוע
תלמדו, זה יעזור לכן בעתיד
התמונה הכי חמה

just orr

New member
So what! I'm still a rock star

I got my rock moves And I dont neeeeed youuuuuuuu
שיר השבוע של מקפליי: לא ממש שמעתי אותם ^^"
שיר השבוע לא של מקפליי: Pink- So What Paramore- Decode Acceptance- So Contagious Thriving Ivory- Angels On The Moon
אומן/ית/להקת השבוע: לא היה מישו מסויים
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: Paramore- Decode
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: טופ מודל, הישרדות גבון, נמלטים.
סרט השבוע: ג'יימס בונד החדש
עיצבן השבוע: חח נחשו (רמז: מתחיל בבית, נגמר בספר)
העציב השבוע: מצבי העצוב כחסרת חיים. אה כן, וסיימתי את ניו מון ><
שימח השבוע: גן D:
ציטוט השבוע: ~מורה למתמטיקה מדגים לנו שאלה~ "לי ולאישתי יש ילדים משותפים. אחד הוא גם יפה וגם חכם. השני... הוא עומר." (ילד מהכיתה XD) ~כימיה, אחרי שעשינו איזשהו תרגיל~ מורה: "אז לתשובתנו, כמה מולקולות מים יש בבקבוק?" ילד: "הרבה." ציטוט מהספר new moon, אז ספוילר
!!!
למי שלא קראה/סיימה אותו: (קיצרתי אתזה קצת)
"Marry me first." "Oh' c'mon..." I said, an edge of hysteria in my voise. "I'm only eighteen." "Well, I'm nearly a hundred and ten. It's time I settled down."​
מתנגן בראש/בפלייליסט: כלמיני. אני מחפשת שיר לשים כצלצול בפלא XD
המלצת השבוע: תתנדבו בגן ילדים ותכינו חלה. זה טעים. XD
התמונה הכי חמה: אורטל לקחה לי את התמונה שרציתי, סו... (שיו איך העיניים שלו נראות אפורות *____*) שבת שלום! :)

sweet shir

New member
אווו שלחי לי במסן את סו וואט <:

חחחחחחחחח את לומדת הסתברות? XD והציטוט עצמו.

just orr

New member
חח האמת, זה היה בשיעור חדו"א. ../images/Emo6.gif

אבל כן, אנחנו אמורים ללמוד הסתברות גם השנה (אנחנו עושם שוב את 005 ><)

sweet shir

New member
דיפרנציאלי ואינטגרלי? חח כל מה שאני יכולה

להגיד לך שב4 יח"ל זה מ מ ש קל. XDDD וגם 005 זה ממש קל שלומדים את זה בקצב נורמאלי.
מקווה שהשנה אשכרה ילמדו אתכם!! ><

just orr

New member
ס'כיפלך ><

אני גם מקווה שילמדו אותנו XD למרות שאינלי כוח לבגרות הזאת שוב.

sweet shir

New member
אבל היא ממש קלה O:

אם כלכך קשה לך ב05 איך את מסתדרת עם 06 ו07? חחחחח

just orr

New member
קודם כל, היו לנו מורים גרועים שנה שעברה.

וזה לא שזה קשה לי מדי או משו, פשוט אינלי סבלנות ללמוד את זה שוב, במיוחד את כל מה שכבר ירד במיקוד ולא למדנו... וקשה להגיד איך אני מסתדרת עם 006 ><

למעלה