McWeKeend

Charley XD

New member
אוו אני ממש אוהבת לעשות איתם חלה D:

למרות שאני לא אוכל את זה אף פעם כמעט XD גם אתם עושים עם קקאו וסוכר וכל מני כאלו ? תשלחי לי את השיר ההוא ! זה שנדבקת עליו .. ואנחנו חייבות להפגש לאב .. יום שני ?

SnowPrincess

New member
וואה המקוויקנד הראשון שלי D:../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

איזו התרגשות XD
שיר השבוע של מקפליי
אין לי כוח לאנגלית, אז - אולטרויולט, DGAO, טרנסי, BW, DWMU וכמובן השיר שחרשתי עליו כל השבוע TWYMMF |ריר|
שיר השבוע לא של מקפליי
Simple Plan - Perfect, Save You, Shut Up. Busted - Crashed The Wedding, That's Why I Go To School For, 3AM. Evanescense - My Immortal, Bring Me To Life. Katy Perry - Hot N' Cold. Beyonce - If I Were A Boy ידיד שלי שמת עליה חפר לי על השיר הזה
Avril Lavigne - Fall To Pieces והיו עוד מלא שאני לא זוכרת
אומן/ית/להקת השבוע
אממ כל אלה שכתבתי בשירים לא של מקפליי וכמובן מקפליי D:
אלבום השבוע
רדיואקטיב דלוקס שאני אולי אזמין מחר בע"ה D:
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אין לי זמן לראות טלוויזיה כמעט ><
סרט השבוע
כנ"ל
עיצבן השבוע
המורה המגעילה למתמטיקה שכמעט בכיתי בגללה
וששכחתי את הפוסטר של מקפליי! כאילו הטמטום >_>
העציב השבוע
שאני טיפשה.
שימח השבוע
שיש לי חברות טובות ושיש לי מלא שירים של באסטד וסימפל ושלא היו הרבה שיעורים ושהמבחנים היו קלים יחסית ושאני יודעת את POV על פסנתר וכמובן שהצטרפתי לפורום! D:
ציטוט השבוע
חח טוב אני כותבת אותם ואז שמה בסכמ"ש אבל השבוע יצאו ממש לא מצחיקים כי את הרוב שכחתי XD גילה (המורה להיסטוריה): "ישו – ר"ת של יימח שמו וזכרו." אני: "אתה עגום!" ליאור / א' / ויאור: "מה?" אני: "זה כמו עקום! רק עם ג'!" ~סטפי ואני מתרגמות בעזרת גוגל תרגומים בע"מ שירים של מקפליי~ גוגל תרגומים: "הוא קר, שתיית קורונה מרגיש שהוא יקבל ישן יותר עכשיו לב איך הוא מציאת אפור השיער נותרה במקלחת קעקועים לדעוך לפי שעה והוא לא יכול להבין את הרגשות למה הוא מקבל אותו החיים למטה הוא נהג לחייך עכשיו הוא frowns ו בוכה מבפנים זו הדרך שלו הייתה למשך זמן והוא לא מצליחים לשים דברים ימין" זה יותר גרוע מעולה רוסי חדש XD תמיר בתגובה: "בטח יושבת שם רוסיה עולה חדשה שמתרגמת את זה במהירות" יעל (המורה למתמטיקה): "... זה לא מונח בשפה המתמטית, אנחנו נשתמש בו בהמשך, זה סלנג מתמטי." אביטל (המורה לג"ג) מנסה לא לקלל ילד אחד מהכיתה שלנו: "מה זה, אתה עד כדי כך מ... מפוזר?" ~לומדים על משלבים שזה כאילו דרגות דיבור בשיעור לשון~ אלירן: "תוסיפי לסלנג את חחחחחחחח"
מתנגן בראש/בפלייליסט
McFly - The Last Song נדבק לי, לא יודעת למה XD
המלצת השבוע
סימפל פלאן! D: יש להם שירים ממש יפים, נגיד Save You שענבר הכירה לי והתמכרתי *____*
התמונה הכי חמה
הרקע שלי |ריר| וואה שבוע טוב לכולכן! D: אין לי כוח להגיב אחת אחת כי המחשב שלי לא יעמוד בהתרגשות אבל שיהיה לכולכן שבוע טוב 33>

Red Shani

New member
התרגום של גוגל קרע אותי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שונאת מתרגמים כאלה >< למה הם טובים בכלל?!

SnowPrincess

New member
לתרגום לאנגלית XD../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

ז"א הם מתרגמים ממש טוב מצרפתית / רוסית / גרמנית (שזה השפות שניסיתי בכללי כאילו) לאנגלית וההפך. וגם מעברית לערבית. אבל לתרגם משהו לעברית... XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח הציטוט של המורה למתמטיקה. ../images/Emo6.gif

SP טואובים. הידעת שפייר (הסולן) כתב את סייב יו על אחיו שחלה בסרטן? חחחחחח וגוגל רוסי אעשXD

SnowPrincess

New member
אוה כן, שמעתי משהו על זה O:../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

אבל הוא החלים לא? ^^

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifנכון! גמני ראיתי את זה! זה הדבר הכי

מטומטם ביקום! וכאילו שאני מתקנת את זה...זה לא מתקן אותו! הוא נשאר עם התרגום הדיבילי שלו!

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif I can’t believe I fell in love with some

one that wears more makeup than me. קייטי המלכההה
שיר השבוע של מקפליי: שומדבר ספציפי. P:
שיר השבוע לא של מקפליי: Top Of The World (Burnout Revenge) - TAAR I Can't Take It - TAAR Just The Girl - The Click Five I Think We're Alone Now - TCF Hot 'N Cold - Katy Perry Ur So Gay - Katy Perry
אומן/ית/להקת השבוע: קייטי פרי3>, ד'ה אול אמריקן ריג'קטס, מקפליי וד'ה קליק פייב.
אלבום השבוע: One Of The Guys - Katy Perry
קליפ השבוע: --.
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: אחים ואחיות%#@$ סקוטי וקווין!!!$#
, האח הגדול, טופ מודל, האחות הקטנה וחברים.
סרט השבוע: מרי אנטואנט.
עיצבן השבוע: אמ, בית ספר בעיקר. וגם אמא ואבא.
העציב השבוע: לא זוכרת.
שימח השבוע: יום הולדת.
הו, וגם זה ששמעתי בזארה (בפעם השניה!) את אוביוסליייDD: זה מאוד נחמד למדוד סריגים לצלילי מקפליי. XD
ציטוט השבוע: Shir. ; says (22:25): אמא שלי כזה אומרת שהיא דווקא אוהבת את שפרה Shir. ; says (22:25): ואבא שלי: "זה בגלל שאמא הגיעה ממשפחה של שפרות. יש לה דודה שפרה ודוד שפרה" Shir. ; says (22:25): וזה באמת נכון XDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ; says (22:25): אני: "היא הגיעה ממשפחה של פרידמנים" Shir. ; says (22:25): ואז אמא שלי לי: "גם את פרידמנית!!" Shir. ; says (22:26): XDDDDDDDDDDDDDDDDD בואנה אנחנו פתטיים XD ~בזארה.~ ליאן לאוליביה על זוג נעליים: "אני לא מאמינה שאת אוהבת את זה!" אני: "אני לא מאמינה שמישהו אוהב את זה!" ~קוראים בכרוז למוכרת בשם שיבולת~ אוליביה: "אני לא מאמינה שקוראים לה שיבולים!" ~אמא שלי מספרת לי בזעזוע שלאון מדבר על ניסיונותיו המיניים ושאסור לי לראות.
~ אבא שלי: "הוא אמר שהוא סיפר לאבא שלו אחרי שהוא התנסה מינית בפעם הראשונה, ואבא שלו אמר לו: 'בוא תשב ונדבר על זה'. ולאון ענה לו: 'זו הבעיה, אני לא יכול לשבת.'" חחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה היה ממש קורע בעיתוי XD "הקולגה שלי כרגע ביקשה לקבוע לבעלה תור כי הדגדגן שלו מדמם." קמי *מסבירה את הפצעים בכפות הרגליים שלה*: "זה מנעל עקב, וזה מפיפטואו." תום: "כן, אני מכיר את זה."
מתנגן בראש/בפלייליסט: מה שיש לי בשירי השבוע+ Kidnap My Heart - TCF Angel To You, Devil To Me - TCF
המלצת השבוע: אממ תלכו לזארה, אולי תשמעו שם מקפליי. XD
התמונה הכי חמה: סתם אקראיתP:

just orr

New member
חחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

פרנצ'סקה
(אפילו שקרלה אמרה את זה. XD) אוי, לא אמרת לי איך הייתה לך היומולדת
3333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

במילים שאמרתי לאורטל: כיף וטעים. D: תודי שזה ממצה. XD 3333333>

Charley XD

New member
הציטוטים XD

וההורים שלך חח אדוארדדדדדדדדדדדדדדדדדד 3> וזהו. המוח שלי ספוגי וריק .. אז אין לי משהו מחוכם להגיד... הוא סובל מתסמונת הפקצה החדשה שמופיעה כל פעם שהוא מופיע ><" 3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

קייטי
ראית את ה-EMA? היא הנחתה אותו והייתה פשוט מדהימה

avivoOsh2

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifThe Taste The Touch

שיר השבוע של מקפליי: אין *מתביישת* שיר השבוע לא של מקפליי: Heartless - Kanye West Let the Flames Begin - Paramore
Angels On The Moon - Thriving Ivory
Overrated - Thriving Ivory Thriller - Michael Jackson|מסמיק| נו מה הלוואין My Father's Gun - Elton John
Funhouse - Pink Angels & Airwaves, Everythings Magic [למי יש אותו?*-*] Wherever You Will Go - The Calling אומן/ית/להקת השבוע: Thriving Ivory אלבום השבוע: ~~ קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=8nlcrGaFU1A&feature=related ס'נושים הם *-* תוכנית הטלוויזיה של השבוע: נמלטים חח סרט השבוע: אלפא דוג [סוף שבוע שעבר] וזהו בתחלס לא ראיתי כלום עד כמה שזה מוזר O: עיצבן השבוע: לימודים ובית ספר העציב השבוע: כלומ שימח השבוע: עבודות בספרות ובמתמטיקה[100 ו90] וכלמיני^^ ציטוט השבוע: אנלי כרגיל חח מתנגן בראש/בפלייליסט: The Leaving Song - AFI התמונה הכי חמה: כפרעליו

למעלה