Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השמועה על מכשפות בחג מוגזמת לחלוטין

בחודש אוקטובר

נסענו 721,362 ק"מ
צעדנו 92,439 צעדים
חגגנו 87 חגים
ראינו 43 סדרות
13 סרטים
וצמנו יום אחד

למה יש לנו לצפות בחודש נובמבר:
סדרות חוזרות (Wolf Hall, Arcane, Bad Sisters, Silo, Based on a True Story)

סדרות חדשות (Dune Prophecy, The Madness, Interior Chinatown, A Man on the Inside, Say Nothing, The Creep Tapes, St. Denis Medical, The Day of the Jackal, Get Nillie Black, Cross)
סרטי קולנוע חדשים כמו גלדיאטור 2, מבצע סנטה, מרשעת, מואנה 2 ועוד
נמשיך עם הצפייה האיטית בדוקטור הו
ננסה להתמודד עם הקונספט של קור
כנראה עוד כמה גשמים
וכנראה גם טילים וכטבמים מידי פעם
לא נחגוג שום חג
אלא אם כן אנחנו רוצים לומר תודה
נחזור לדבר המוזר שאנחנו קוראים לו שגרה

ובעיקר נמשיך לדבר על טלוויזיה

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אל באנדי, בלייר וולדורף, הייד, וויל הורטון, מיילי סטיוארט, לירוי ג'ייקוב גיבס, פראן פיין, קריד, דן קונור, מפלצת העוגיות (וליאורה)

שאלון יעלה מאוחר יותר (מישהו בטח יעלה)

אבל לבנתיים: תנור, רדיאטור או מזגן?

Lhuna3

Well-known member
לא נכון, ראינו מכשפות!
בחודש אוקטובר
נסענו 721,362 ק"מ
צעדנו 92,439 צעדים
חגגנו 87 חגים
ראינו 43 סדרות
13 סרטים
וצמנו יום אחד
אני עשיתי אולי אלפית מכל זה (ואולי אפילו לא).
מואנה 2???? 🙃 :eek::geek: אני כבר מכינה את היוטיוב שלי לרענון הפלייליסט!
|כן|
כנראה עוד כמה גשמים
;-#
לא נחגוג שום חג
אבל נתחיל להאביס עצמנו בסופגניות (אומרים שזה כבר התחיל)
מה לילידים האמריקנים שנתנו לאירופאים לקרוא להם הודים ואז לכבוש אותם וכולם אכלו ביחד תירס או משהו? אנחנו לא קשורים לזה.

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אל באנדי, בלייר וולדורף
זה הממציא של סלט וולדורף?
איזה הייד?
וויל הורטון, מיילי סטיוארט, לירוי ג'ייקוב גיבס, פראן פיין, קריד, דן קונור, מפלצת העוגיות (וליאורה)
חצי מהדמויות פה המצאת. בעצם נראה לי שמזהה את הרוב. אבל בטוח לפחות אחת המצאת.
ולמפלצת העוגיות קוראים עוגי בישראל.

רגע, אז אין אף אחד? |בוכה|

כן.
חדר שינה רדיאטור
סלון +מטבח מזגן
מקלחת מפזר חום

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תקפצי להזדמנות ותכתבי שאלון
חצי מהדמויות פה המצאת. בעצם נראה לי שמזהה את הרוב. אבל בטוח לפחות אחת המצאת.
אף אחד לא המצאתי. (הייד ממופע שנות ה70, קריד מהמשרד, ליאורה מהפורום)
מה לילידים האמריקנים שנתנו לאירופאים לקרוא להם הודים ואז לכבוש אותם וכולם אכלו ביחד תירס או משהו? אנחנו לא קשורים לזה.
אנחנו עדיין יכולים להודות על משהו
מואנה 2???? 🙃 :eek::geek: אני כבר מכינה את היוטיוב שלי לרענון הפלייליסט!
צריך קודם לראות את הסרט
אני עשיתי אולי אלפית מכל זה (ואולי אפילו לא).
זה במצטבר לכולנו
ואת צעדת הרבה יותר ממה שאת חושבת.
לא נכון, ראינו מכשפות!
עוד חודש אני הולך לספר לך את משמעות המשפטים האלו

didalf

Well-known member
בהאלווין? שמועה הגיונית מאד.

לא צריך. אפשר להשאר כמו שעכשיו??

שגרה ישראלית.

אני מניחה לחימום? אז רדיאטור. האחרים מחניקים מידי.

עוגיפלצת.

איזה הייד?
פארק.

אוי לא טוב.

מקלחת מפזר חום
נשמע בטיחותי.
תקפצי להזדמנות ותכתבי שאלון
כן לונה, את יכולה!
(מאגר השאלות שלי כמעט ריק אין לי השראה כבר תקופה ארוכה)

Lhuna3

Well-known member
כן לונה, את יכולה!
לא אני לא יכולה עכשיו, אמצע הלילה אני חצי בדרך לישון ואין לי שאלות ואני לא יכולה להמציא ככה מהר!
אפשר לחכות למחר ושאת או דילן או אולי אור תפיקו משהו.

Lhuna3

Well-known member
את יכולה לישון על זה ולקום בבוקר עם שאלות.
אני לא יכולה להתחייב שיהיו לי שאלות בבוקר. אולי כל אחת/ד תביא 2 שאלות (לא מהרגילות)?
אני אלך לישון ונראה מה יצא אבל אל תבנו עלי לשאלון שלם ביום אחד. אני לא כזאת בעלת השראה.

didalf

Well-known member
אני לא יכולה להתחייב שיהיו לי שאלות בבוקר. אולי כל אחת/ד תביא 2 שאלות (לא מהרגילות)?
אני אלך לישון ונראה מה יצא אבל אל תבנו עלי לשאלון שלם ביום אחד. אני לא כזאת בעלת השראה.
אני מאמינה בך!

Lhuna3

Well-known member
אני הולכת לישון רק חשוב לי לכתוב לדילן שאם היא מגיעה ויש לה השראה וכוח אז אני יותר מאשמח לקום מחר ולגלות שהיא כבר עשתה לנו שאלון.

Lion_Heart

Well-known member

בחודש אוקטובר
נסענו 721,362 ק"מ
צעדנו 92,439 צעדים
חגגנו 87 חגים
ראינו 43 סדרות
13 סרטים
וצמנו יום אחד

סדרות חוזרות (Wolf Hall, Arcane, Bad Sisters, Silo, Based on a True Story)

סדרות חדשות (Dune Prophecy, The Madness, Interior Chinatown, A Man on the Inside, Say Nothing, The Creep Tapes, St. Denis Medical, The Day of the Jackal, Get Nillie Black, Cross)
כנראה עוד כמה גשמים
לא נחגוג שום חג

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אל באנדי, בלייר וולדורף, הייד, וויל הורטון, מיילי סטיוארט, לירוי ג'ייקוב גיבס, פראן פיין, קריד, דן קונור, מפלצת העוגיות (וליאורה)

tbh= אני רוצה לענות בורקס...אבל נענה תנור?

Lhuna3

Well-known member
קמתי מוקדם בשבת בשבילכם במיוחד!
שאלון
(תזכורת: בבקשה לא לעשות תגובה להודעה, אלא להעתיק בקופי-פייסט את השאלון לתגובה שלכם)

☔ שם/כינוי
:
☔גיל באימוג'י?
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?

🍯סדרות החודש:
🍯סרטי החודש:
🍯שירי החודש:
🍯ספרי החודש:
🍯דמויות החודש:
🍯שחקני החודש:
🍯קראש החודש:
🍯ציטוט חודשי:
🍯סיבה למסיבה:
🍯סיפור החודש:
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר:

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם?
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:

Lhuna3

Well-known member
☔ שם/כינוי: עדי|שועל|
☔גיל באימוג'י? |אליהו|
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? היה טיל אחד מתימן, נדמה לי שזה עוד היה בחודש האחרון, אבל האמת לא זוכרת בודאות.

🍯סדרות החודש:
דוקטור הו 2005
אגאת'ה לאורך כל הדרך
רוחות רפאים UK
המפקדת
רק לא זה (nobody wants this) א.ק.א. הרבי וקריסטן בל
סליחה על השאלה
(וש"חים בערוץ הקומדיות של חברים ומחלקת גנים ונוף)

🍯סרטי החודש: אין

🍯שירי החודש:
כבר שמתי פה, אבל אני עדיין כל כך אוהבת אותו, זה שיר שהוא בגדר תחליף לטיפול פסיכולוגי בשבילי:

🍯ספרי החודש:
ספרי יואב בלום - סופר המד"ב הישראלי הטוב ביותר, ובעיני גם אחד הטובים ברמה הבינ"ל. הכי טובים היו כהרף עין והקבוע היחידי. כתבתי את זה כבר, אבל ההוכחה הכי טובה לכמה שהוא מעולה זה שהוא גרם לי לקרוא (ולהינות מ)תעלומות רצח!

🍯דמויות החודש:
דוקטור 10 זה מובן מאליו.
אגאת'ה, "טין", ליליה.
כל הדמויות של הרוחות רפאים, כל אחת מהן מרגשת ומקסימה אותי בפרק אחר, וגם אליסון.
נועה, אביב (?), וחני(?) כבר קצת שכחתי את השמות שלהן.
נואה (נח) OMG למה הוא חמוד כל כך??

🍯שחקני החודש:
היו הרבה נהדרים ונהדרות. אבל אבחר בקת'רין האן (אגאת'ה) הנפלאה.

🍯קראש החודש:
אדם ברודי בתפקיד רבי סקסי! |מאוהב|
1730540127201.png

🍯ציטוט חודשי:
- איך אתה מרגיש היום?
- עדיין נורא, אבל עם יותר אנרגיות להסתיר את זה :)
(ציטוט לא מדויק מהזכרון, מהספר "מה שאחרים חושבים בי" של יואב בלום)

🍯סיבה למסיבה: אין.

🍯סיפור החודש:
הייתי בחניון תת-קרקעי ועצרתי (לא החניתי) ויצאתי מהרכב שלי מסיבה כלשהי לרגע או שניים, ואז הגיע ממול רכב אחר שהרכב שלי הפריע לו לעבור אז הוא התעצבן עלי (קצת בצדק, באמת עמדתי לא טוב למרות שרק לרגע ולא התרחקתי).
אבל הסיפור הוא לא על זה, אלא עלי - שפעם הייתי לוקחת דבר כזה מאוד קשה, מאוד נלחצת ומאוד נסערת מכך שמישהו כעס עלי והייתי יכולה להרגיש רע בגלל זה כל היום, והיום אני כבר ממש לא מגיבה ככה והרבה יותר קל לי לקחת סיטואציות כאלה בפרופורציה ולא להתרגש, ועל כך אני גאה בעצמי.

🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר:
לכלום.

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?
אהבה לגשם משמעותי אבל לא מבול חזק מידי, כשאני יכולה להסתכל עליו מהחלון ולא צריכה לצאת מהבית.
כל ואריאציה אחרת - שנאה ופחד. שונאת כשיורד מבול חזק שיכול לגרום נזקים והצפות. שונאת לנהוג בגשם כשהראות לקויה, שונאת את הבורות בכביש שהגשם גורם ואת השלוליות שאתה לא יודע כמה עמוקות הן ואם הרכב שלך יעבור אותן בשלום, שונאת להרטב בגשם, שונאת ללכת עם מטריה ולהאבק לכסות את עצמי ואת התיק שלי ולהאבק איתה ברוח, ושהגשם בכל זאת מרטיב את החלק התחתון של הרגליים ואת הנעליים, שונאת לסגור את המטריה ולהרטב בידיים בגלל זה, שונאת שיש בוץ ומחליק וצריכה ללכת בזהירות שלא ליפול (כי כבר קרה לי כמה פעמים).

🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
נובמבר ריין - גאנז אנ' רוזס
מבול - קרן פלס

🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?
עכשיו ואני עדיין מנוזלת דיייייייייייייייייי |בוכה| זה כבר היום התשיעי מאז שזה התחיל! וזה כבר לא נורא כמו שהיה, אבל די כמה אפשר?!

🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
אני שמה בפריזר, ולרוב מפשירה פרוסות במיקרוגל לפי הצורך.

🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? "פוב" (POV) |שפם|

🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?
לא. מרגישה שפיספסתי איזה ממו.

🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.
בעצם אין לי תשובה.

🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אני חשבתי שאני סטנלי, אבל יצא לי אנג'לה |פנים|

🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?
אראה כל דבר: וינס גיליגאן (היוצר של שובר שורות וסמוך על סול)
עושה לי אנטי מיידי: ראיין מרפי

🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
מייקל סקוט!
1730539912855.png

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.
ברור שכן כי אני שאלתי דה... אבל אני אחכה לראות אם אתם גם יודעים.

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:

1730540436005.png

1730540473565.png

זה בטח מסתובב עוד מתקופת הקורונה אבל זה מצחיק אותי גם עכשיו:

1730540615425.png

וסרטון קטן:

didalf

Well-known member
☔ שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
☔גיל באימוג'י?|קדימה|🐼
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?|קדימה|:-D|פנים| היה יחסית הרבה למרכז.. 10 אולי? לאדעת מי סופר.

🍯סדרות החודש:|קדימה|אג'תה אול אלונג - ממש הופתעתי לטובה מהסדרה הזאת אהבתי מאד.
רק רציחות בבניין עונה 4 - הסתיימה יפה.
המורה לאנגלית - ראיתי שאנשים ממש עפו על זה אבל זה נחמד לא יותר.
המפקדת - לונה הזכירה לי שפרקי הסיום היו החודש. לדעתי עונה ממש טובה וסיום ממש טוב, אהבתי מאד.
אאוטר בנקס עונה 4א - תמיד הייתה טיפשית אבל מתחילה להיות מעצבנת.
ש"ח של מחלקת גנים ונוף ביס קומדי - תמיד מושלמת|מאוהב|
🍯סרטי החודש:|קדימה|את מה זה לא מוזמנת לבת מצווה שלי - האמת שזה מצחיק כי צפיתי בו ואז חזרתי לדיון פה על יהדות במדיה. בכל מקרה סרט קרינג' ברמות אבל לא בגלל היהדות אלא כי ילדים בין 12-13 הם קרינג'.
רק לא אתה - דבילי אבל חמוד.
🍯שירי החודש:|קדימה|אני עדיין על שאפל אבל One Direction - Night Changes🥺
🍯ספרי החודש:|קדימה||X|
🍯דמויות החודש:|קדימה|טין הקטין מאגת'ה. אה ובן וייאט|מאוהב|
🍯שחקני החודש:|קדימה|טראוויס קלסי. שמעתי שהוא משחק בסדרה. לא צפיתי.
🍯קראש החודש:|קדימה|בעלי היקר שעכשיו יעלם אפילו יותר:-( אבל קניתי תמונה שלו לחדר. (יש בשוק הכרמל כזה דוכן של קנבסים ויום אחד היה מבצע של 3 במשהו וקניתי תמונה של טיילור, פנדה כי זה הספיריט אנימל שלי ושלושת הספיידרמנים מתחבקים כי בדיוק הייתי במוד של הסרט. לאחרונה הסתכלתי על זה וחשבתי שזה מחדל שהארי לא שם ושכבר עבר לי הספיידרמן אז ניצלתי הזדמנות שהייתי בשוק שוב וקניתי תמונה של הארי להחליף את הספיידרמנים והחדר שלי שוב תקין).
hs26.gif
🍯ציטוט חודשי|קדימה| כל מה שרון סוונסון אומר.
🍯סיבה למסיבה:|קדימה|החגים והחופש נהניתי תחזירו לי!!! לא טוב לי שבועות מלאים!!
🍯סיפור החודש:|קדימה|אבא שלי הביא כלבה חדשה.
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר:|קדימה|יומולדת לאחותי, אולי יום כיף בעבודה, וויקד!!🩷💚

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?|קדימה|זה מורכב. אני אוהבת כשיש גשם כשאני לא צריכה ללכת לשומקום אבל גשם רציני כזה יפה שגם שוטף לי את האוטו. אם אני צריכה לצאת מהבית אז לא אוהבת. וגם לא אוהבת לנהוג בגשם.
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?|קדימה|Midnight Rain (בהנחה שצריך גשם בכותרת). בעברית גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיניי סגורות. אהה ונובמבר ריין כמובן.
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?|קדימה|אממ לפני 3 חודשים כזה? היה לי קורונה. דווקא נהניתי צפיתי במרתון של ורוניקה מארס. נמשך בערך 3 ימים פלוס יום הבראה. היה בינוני.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?|קדימה|אממ חלה בדכ אנחנו משאירים על השיש שתגמר מקסימום למחרת. לחם פרוס ישר לפריזר. אבא שלי אומר להפשיר במיקרו בתוכנית הפשרה ולא לחמם רגיל אבל אנחנו לא מקפידים על זה. יש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת והקונספט של לחם בפריזר מזעזע אותה:-D
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם?|קדימה|וואה מלא. יש כמה סאונדים מזה מעצבנים בטיקטוק/רילס. כמו ה"או נו או נו או נונונונונו". בטח יש עוד שאני אזכר מהתשובות שלכם.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?|קדימה|חחחחחחחחחחחח כן אני והינשוף ביחד כבר שנתיים וחצי. אני לומדת פורטוגזית והתחלתי כשנסעתי לפורטוגל לפני שנתיים (איך כבר שנתיים??;-() וכי זה מאד דומה לספרדית אז זה יחסית קל לי. כיום אני שונאת את זה ועושה כל יום כי אחרת הינשוף ירצח אותי בשנתי. לא ידעתי שכולם פתאום שם אני כבר מזמן.
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.|קדימה|ג'ייג'יי מאאוטר בנקס כי הוא אנוכי אימפולסיבי ומטומטמם ונמאס לי שהוא מחרב לחבורה הכל כל פעם. חוץ מזה טום בפארקס תמיד מעצבן. ספציפית היה את הפרק שהוא מפיק ללזלי איזה אירוע לקמפיין ועושה הכל על עצמו והורס לה ועצבן אותי ממש.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?|קדימה|מה המשרד אבל תביאי משהו שכולם מכירים|שפם| יצא לי ג'ים.
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?|קדימה|אני לא חושבת שיש כאלה. כאילו אני נוטה להתרחק מדברים של ריאן מרפי גם אם זה מאד גיי כי גם הדברים הגיי שלו בלתי נסבלים ונכוותי, אבל לא יכולה להתחייב אם יהיה משהו שבכל זאת ישמע מבטיח. כאלה שאני בטוח אצפה אפילו פחות. אפילו היוצר של ש"ש היו לו דברים לדעתי שלא צפיתי.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?|קדימה|איך הרסת לכולם את התשובה האובייס שהיא לזלי נופ:-D אז הדה לקסה. אלא אם היא נחשבת גם בפוליטיקה כבר?:-D

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.|קדימה|יומולדת לליאורה:-P:. לאדעת אני יודעת 4.11, 5.11, 29.11. מה יש ב2?

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:|קדימה|סנדוויץ: קחו פיתה, תחממו במיקרו, תמרחו שוקולד, תנסו לא לקרוע אותה. סוף.
סטורי אוף מיי לייף;-(
1730543568254.png

לטייטיי יש כמה שמלות חדשות והיא נראית כמו... דג. (אבל מהממת|מאוהב|)
1730543997887.png

טיילור משחקת עם שינוי נוטס בגשר של אאוטס אוף דה וודס זה כ"כ מושלםםםםם|מאוהב||מאוהב|

אני בפגישות:

סו לונג פיצה

נערך לאחרונה ב:
למעלה