Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

Lhuna3

Well-known member
הסדרה שאני וניק רואים היא לא שלו(אין לי מושג מי עומד מאחוריה, אבל לא הוא).

ד"ר אודיסאה זה שלו, וראיתי 2-3 פרקים לפני שפרשתי ממנה.
כן אני התכוונתי לדוקטור אודיסיאה. אה, חשבתי שעליה אתם ממשיכים לדבר. אז הבנתי עכשיו.

dilly snake

Active member

didalf

Well-known member
אני עדי! את לא עדי!

גנבתי ממך את טום מפארקס.
לא תחשבי על משהו לבד!
כן ברור שלזה התכוונתי! :p NOT!
לאדעת לא ראיתי ברשימה ההיא משהו חשוב יותר.
תראי שנולדת עדי(אם נשארה לך האבן שעליה חרטו את תעודת הלידה שלך) ואז נדבר.
:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
גרוטסקרי משהו כזה. של ריאן מרפי אל תראי:-D
אה חחחחח אוקיי
סקיי [לא אנחנו בחרנו את השם, אחרת היינו בוחרים משהו פחות גנרי], רועה בלגי, בינונית-גדולה? בת 3, חמודה, מכלביה? מישהי שהוא מכיר מתעסקת בחיות ואמרה לו שיש כלבה שהילד שטיפל בה די הזניח אותה אז המשפחה החזיקה אותה לכלביה. האמת הוא בהתחלה ממש התלהב ועכשיו יש לו קצת מחשבות שניות אני מקווה שהוא לא יתחרט.
אוי אני גם מקווה.
או המשעמם|שפם|
לא הוא לא משעמם הוא סבבה [ג'ים מהמשרד]

LeAnnDyIan

Well-known member
אני הולכת לישון רק חשוב לי לכתוב לדילן שאם היא מגיעה ויש לה השראה וכוח אז אני יותר מאשמח לקום מחר ולגלות שהיא כבר עשתה לנו שאלון.
סורי לונה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת אבל בכל מקרה לא הייתי יכולה לעשות שאלון עד היום בערב (שלי) או מחר בבוקר😅 אז מזל שעשית🤗

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שלאור הכמות המטורפת של עדיות שיש בארץ אני חושב שאנחנו מתקרבים לנקודה שבה פשוט לכל האוכלוסיה הנשית יקראו עדי.

didalf

Well-known member
האמת שלאור הכמות המטורפת של עדיות שיש בארץ אני חושב שאנחנו מתקרבים לנקודה שבה פשוט לכל האוכלוסיה הנשית יקראו עדי.
השם הכי נפוץ הוא נועה.
עדי רק מקום 13.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השם הכי נפוץ הוא נועה.
עדי רק מקום 13.
איכשהו בחיים שלי תמיד היו יותר עדיות. כרגע בעבודה יש 4 שונות. נועה יש רק אחת.
גם בכיתה שלי בבית ספר היו בשלב מסויים 3 עדיות.
יש לי גם אחות עדי (אבל גם אחות נעה)

LeAnnDylan

Well-known member
☔ שם/כינוי: 💀
☔גיל באימוג'י? 💀
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? לא ציינת באיזה אזעקות מדובר, אז לי היו 4 אזעקות עשן. יום אחד סתם עשו בדיקה של הגלאי עשן אז הפעילו את האזעקות כל היום שזה היה די מעצבן כי יכולתי לקום מאוחר באותו יום אבל הם התחילו ב-8 בבוקר בעע ובשלושה ימים אחרים היו אזעקות כי אנשים טיפשים בבנין שלי כנראה לא יודעים לבשל. כן כן אני יודעת זה נשמע כמו אוי אוי אוי כשעליכם זורקים טילים. אני לא מתלוננת אבל את שאלת.

🍯סדרות החודש:
Nobody Wants This - חמוד מאוד אבל אני מעדיפה את הזוג האמיתי.
Agatha All Along - מה לא עושים בשביל אוברי? :-P: סתם אבל נהניתי מזה וגם קיבלתי שיר חודשי. מה עוד בן אדם צריך בחיים?
Person of Interest - רציתי לספר לכם סיפור מצחיק על איך סהר התקשר אליי במצוקה ריגשית בגלל הסדרה אבל זה ספוילר ואני לא יכולה|שפם|
Parks and Recreation - אוברי קטנה|מאוהב|
SVU - בינתיים העונה החדשה לא רעה.
Disclaimer - ראיתי פרומו של זה לפני איזה חצי שנה וזה נראה כל כך טוב אבל האמת שזה קצת מאכזב. זה לא גרוע אבל ציפיתי למשהו שונה.
WandaVision - עדימון אמרה שאני צריכה לראות את זה בשביל להבין את אגת'ה אז ראיתי.
The Lincoln Lawyer - העונה החדשה גרועה ממש. צפיתי בכוח.
Shrinking - העונה החדשה היא יצירת מופת. אם אתם עדין לא צופים בזה אתם מפסידים ממש. זה מעולה!
Territory - מישהו פה תיאר את זה כ-יילוסטון באוסטרליה, ולא יודעת אם זה טוב או רע, אבל אני מאוד אהבתי את הסדרה. זה רק 6 פרקים אבל זה לא מרגיש כמו מיני סדרה, מקווה שיחדשו את זה לעוד עונה.

🍯סרטי החודש:
Megalopolis - אוברי בלבוש מינימלי.
Ingrid Goes West - אוברי סטוקרית.
Mike and Dave Need Wedding Dates - אוברי ואנה קנדריק עושות צריכות לעשות סקס.
The To-Do List - אוברי עושה סקס.
Safety Not Guaranteed - אוברי חנונית.
Scott Pilgrim vs. the World - אוברי בקושי 2 דקות.
Ned Rifle - אוברי לא יודעת למרוח אדום.
10 Years - אוברי עם מלא סלבס.

🍯שירי החודש: כל מי שלא ציין את זה כשיר החודש שלו פשוט משקר|שפם|

וגם הדבר המהמם הזה ששכחתי ממנו כי הגרסת סטודיו שלו לא מגיעה לקרסוליים של הביצוע היפה הזה|לב|
הקטע שאליס מבינה שהשיר נכתב עליה אהעעהעה|מאוהב||לב|

🍯ספרי החודש: די נו.
🍯דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי. ריס, שו, רוט וזואי [מבוקש לחקירה], אמילי [טריטוריה], ליז [שרינקינג].
🍯שחקני החודש: אוברי פלאזה|לב|
🍯קראש החודש: אוברי פלאזה|לב|

🍯ציטוט חודשי: בהופעה של בילי ג'ואל אחרי שהוא שר את Vienna הוא כזה "פתאום אני קולט איזה ישן השיר הזה take the phone off the hook?! אתם יודעים בכלל מה זה אומר? מה זה לעזאזל הוק, מי משתמש בזה בכלל??" :-D:-D זה חמוד מצידו להניח שיש אנשים צעירים בקהל. כולם שם בפנסיה:-D
וגם אלה-

🍯סיבה למסיבה: הוצאנו את העץ כריסמס מוקדם השנה שזה אומר שאפשר להתחיל לשמוע שירים של כריסמס וברור שזו מסיבה!
🍯סיפור החודש: הגיעו לנו לעבודה השבוע זוג לטיפול. האישה סינית והגבר נראה משהו צהוב. כששאלתי לשמם הוא ענה שהיא לא מדברת אנגלית, אז אמרתי לו אוקיי, אתה יכול לתרגם בשבילה. אבל הוא כנראה לא דיבר אותה שפה אז הם תיקשרו בינהם בגוגל טרנזלייט. איך לעזאזל אפשר להתחתן עם מישהו שאי אפשר לתקשר איתו?! ואלו לא היו נראים נישואי גריןקארד או משהו בסגנון. והיא גם לא הייתה צעירה או יפה מספיק כדי להיות איזה כלה שמזמינים באינטרנט אז לייק, מה??
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר: בלונים בלונים בתקרה. וגם לליאן ריימס ובילי ג'ואל. ושהסיהוקס ינצחו כי אני לא בנויה לאהוד קבוצה במאזן שלילי:-D

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? אני אוהבת. במיוחד כשיש לי ביד כוס שוקו חם עם גלידה|יאמי|
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? גשם בואאאאא רד עלייי בוא כסה אותי עכשיו אותי ואת ימייייי.
סתם, ברור שזה-
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אממ נראה לי התקררתי לפני איזה כמה חודשים, רק לכמה ימים ולא היה ממש גרוע. סתם הרגשתי איכסה.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני בקושי קונה לחם כי אני לא אוהבת, אבל כשכן אני לא עושה משהו מיוחד. קושרת את השקית ומשאירה על השיש עד שהשותפה שלי מתעצבנת ומוצאת לזה מקום.
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? בטח יש מלא אבל משום מה אני לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע. כשאתקל במשהו אחר בגלילה שלי אני אוסיף.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? לא השתמשתי בה בחיי. אבל אם כבר שפות- יש לי איזה אהבלה אחת בעבודה שנחושה ללמוד עברית רק שהיא כל פעם לומדת מילים מפגרות. אז עכשיו יש לה קטע שכל בוקר היא באה לעבודה ושואלת "איפה הקסדה" רק תדמיינו במבטא אמריקאי כבד ובקושי יש דגש על הד' אז זה נשמע יותר כמו "אפו קאסה" ואיזה בוקר אחד כשהתעוררתי בלי כוח לחיות (יותר מהרגיל) היא באה לי שוב פעם עם השטויות שלה ומסכנה נפלתי עליה והתחלתי לצעוק עליה (בעברית. שתלמד.) שאנשים נורמלים לא מסתובבים עם קסדות באמצע הרחוב ושתסתום את הכושילאמא שלה כי אין לי כוח אליה ואז היא בתגובה "oh kus. i know kus. ani yesh kus katan" אלוהים שיעזור לי|פנים|
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. הילד הזה מאגת'ה. מרטין במבוקש לחקירה וניקולאס בדיסקליימר.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה? לא ראיתי המשרד אז לא יודעת לתת את דעתי, אבל זה מה שיצא לי בקישור ששמת-
1730572948956.png
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? מה לי וליוצרי טלוויזיה? אני רק יודעת שאני שונאת את שונדה ריימס. בעיקרון אני בוחרת לצפות בדברים לפי השחקנים, לא היוצרים.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? ג'ון ריס או ניית'ן פטרלי.

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? ליאורה נולדה וקרן פלס כתבה למירי מסיקה את השורה האגדית - "זוכר את נובמבר?"

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק: אין לי מתכון לסנדוויץ' אבל זה מזכיר לי שהשבוע איזה מוכה גורל שהבוסית שלי אימצה לה ביקש ממני מתכון לחלות, הסברתי לו בצורה מפורטת בטלפון איך להכין ואז גם שלחתי לו מתכון כתוב כדי שלא ישכח כלום. שום דבר לא הכין אותי לזה...|פנים|
thumbnail_IMG_0094.png

אתם חושבים שאחרי זה הוא הבין מה זה מים פושרים? כי התשובה היא לא. אחרי איזה דקה הוא התייאש מההסברים שלי ורשם לי שהוא פשוט ישתמש במים מבקבוק. כבר אמרתי שאין לי כוח לאנשים??

keren or5

Well-known member
שם/כינוי: מיקי טוויסטד
☔גיל באימוג'י? :devilish:
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? לא ספרתי

🍯סדרות החודש:
- הרבי החתיך והשיקסה
- המקום הטוב (לא צפייה ראשונה), בגלל שרציתי עוד מכריסטיאן בל, וזזה היה בייסקלי אותו תפקיד שהיא עשתה בסדרה הקודמת.
- הארט סטופר, כי אתם מעצבנים ועושים לי פומו (סיימתי עונה 1-אל תספיילרו לי דברים)
- לא לזוז- סרט מתח בנטפליקס. שווה צפייה בעיני.
🍯שירי החודש:
(ניק, אני מבינה את הקראש שלך עליו)

🍯דמויות החודש:
אלינור מהמקום הטוב, ושיקסה + רבי (שזה אותו תפקיד תכלס).

🍯שחקני החודש:
קריסטיאן בל
🍯קראש החודש:
גירלקראש- קריסטיאן בל
בויקראש - זה ששיחק את ג'ייסון במקום הטוב.
🍯ציטוט חודשי:

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? פחות התחברתי
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? נובמבר ריין
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אני אף פעם לא חולה (ואל תגידו לי שפתחתי עכשיו עין, כי תמיד אמרו לי את זה כל פעם שאמרתי את זה, וזה אף פעם לא גרם לי להיות חולה)
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני יודעת שזה מוזר, אבל אין לי לחם פרוס בבית על בסיס יומי (אם היה - כנראה במקרר)
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם?
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה- אני לא חושבת שאכפת לי מספיק מדמויות טלוויזיה כדי להגיד שהיא עיצבנה אותי, אבל אני רוצה לתרום לעצבים שלי לעדי כי אם יש לי עודפים אז מה כ'פת לי? על הדמות הנשיות היהודיה בשיקסה והרבי.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? פאם. ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אנדי
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו - ג'נג'י כהן (weesd, כתום זה השחור החדש), וינס גיליגאן, דן הרמון, ג'וס ווידון, מייק פלנגן, מייקל שור
וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? לא נראה לי שיש כאלה
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?באפי

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.

keren or5

Well-known member
הייתי בחניון תת-קרקעי ועצרתי (לא החניתי) ויצאתי מהרכב שלי מסיבה כלשהי לרגע או שניים, ואז הגיע ממול רכב אחר שהרכב שלי הפריע לו לעבור אז הוא התעצבן עלי (קצת בצדק, באמת עמדתי לא טוב למרות שרק לרגע ולא התרחקתי).
אבל הסיפור הוא לא על זה, אלא עלי - שפעם הייתי לוקחת דבר כזה מאוד קשה, מאוד נלחצת ומאוד נסערת מכך שמישהו כעס עלי והייתי יכולה להרגיש רע בגלל זה כל היום, והיום אני כבר ממש לא מגיבה ככה והרבה יותר קל לי לקחת סיטואציות כאלה בפרופורציה ולא להתרגש, ועל כך אני גאה בעצמי.
איזה כייף לשמוע!! גם אני גאה בך |חיבוק|
🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:

1730540436005.png
:-D

יצא לי ג'ים.
אני לא יודעת אם לקנא בזה, או לפתח עליך קראש :-D
Nobody Wants This - חמוד מאוד אבל אני מעדיפה את הזוג האמיתי.
באתי לשאול מי הזוג האמיתי, לפני שהבנתי שזה שם של סדרה :-D
Parks and Recreation - אוברי קטנה|מאוהב|
|מאוהב|

LeAnnDyIan

Well-known member
באתי לשאול מי הזוג האמיתי, לפני שהבנתי שזה שם של סדרה :-D
לאלא, התכוונתי לזוג האמיתי שהסדרה מבוססת עליו- ארין וסיימון.
ארין פוסטר זו היוצרת של הסדרה ואני עוקבת אחריה ואחרי בעלה באינסטגרם כבר איזה כמה שנים והם ממש חמודים ביחד. (הוא אומנם לא רבי אבל הוא יהודי והיא התגיירה בשבילו).
ואגב גם אחותה של ארין, שרה, שווה ומצחיקה הרבה יותר מזאת שליהקו בסדרה (הזונה של קונור. שכחתי את שמה)

Lhuna3

Well-known member
לכבוד האלווין?
☔גיל באימוג'י? 💀
מה זה איך עקפת אותי?
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? לא ציינת באיזה אזעקות מדובר, אז לי היו 4 אזעקות עשן. יום אחד סתם עשו בדיקה של הגלאי עשן אז הפעילו את האזעקות כל היום שזה היה די מעצבן כי יכולתי לקום מאוחר באותו יום אבל הם התחילו ב-8 בבוקר בעע ובשלושה ימים אחרים היו אזעקות כי אנשים טיפשים בבנין שלי כנראה לא יודעים לבשל. כן כן אני יודעת זה נשמע כמו אוי אוי אוי כשעליכם זורקים טילים. אני לא מתלוננת אבל את שאלת.
תשובה לגיטימית וכמיזופונית להאלץ לשמוע אזעקות של גלאי עשן בעבודה אני מחשיבה את זה כסבל שווה ערך.
Shrinking - העונה החדשה היא יצירת מופת. אם אתם עדין לא צופים בזה אתם מפסידים ממש. זה מעולה!
אני עדיין שואפת לראות את זה (למרות שכבר ביטלתי את אפל פלוס)
🍯סרטי החודש:
Megalopolis - אוברי בלבוש מינימלי.
Ingrid Goes West - אוברי סטוקרית.
Mike and Dave Need Wedding Dates - אוברי ואנה קנדריק עושות צריכות לעשות סקס.
The To-Do List - אוברי עושה סקס.
Safety Not Guaranteed - אוברי חנונית.
Scott Pilgrim vs. the World - אוברי בקושי 2 דקות.
Ned Rifle - אוברי לא יודעת למרוח אדום.
10 Years - אוברי עם מלא סלבס.
מעניין מי הקראש החודשי שלך הממממ...
🍯שירי החודש: כל מי שלא ציין את זה כשיר החודש שלו פשוט משקר|שפם|
האמת שכן, אני ממש אוהבת את השיר הזה גם |כן|
🍯ספרי החודש: די נו.
זה נשמע לי הגיוני שזה השם של ספר שאוברי פלאזה כתבה.
🍯ציטוט חודשי: בהופעה של בילי ג'ואל אחרי שהוא שר את Vienna הוא כזה "פתאום אני קולט איזה ישן השיר הזה take the phone off the hook?! אתם יודעים בכלל מה זה אומר? מה זה לעזאזל הוק, מי משתמש בזה בכלל??" :-D:-D זה חמוד מצידו להניח שיש אנשים צעירים בקהל. כולם שם בפנסיה:-D
חחחחחחחחח
🍯סיפור החודש: הגיעו לנו לעבודה השבוע זוג לטיפול. האישה סינית והגבר נראה משהו צהוב. כששאלתי לשמם הוא ענה שהיא לא מדברת אנגלית, אז אמרתי לו אוקיי, אתה יכול לתרגם בשבילה. אבל הוא כנראה לא דיבר אותה שפה אז הם תיקשרו בינהם בגוגל טרנזלייט. איך לעזאזל אפשר להתחתן עם מישהו שאי אפשר לתקשר איתו?! ואלו לא היו נראים נישואי גריןקארד או משהו בסגנון. והיא גם לא הייתה צעירה או יפה מספיק כדי להיות איזה כלה שמזמינים באינטרנט אז לייק, מה??
הזוי!!
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני בקושי קונה לחם כי אני לא אוהבת, אבל כשכן אני לא עושה משהו מיוחד. קושרת את השקית ומשאירה על השיש עד שהשותפה שלי מתעצבנת ומוצאת לזה מקום.
ואתם מסיימות את זה לפני שמתייבש?
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? לא השתמשתי בה בחיי. אבל אם כבר שפות- יש לי איזה אהבלה אחת בעבודה שנחושה ללמוד עברית רק שהיא כל פעם לומדת מילים מפגרות. אז עכשיו יש לה קטע שכל בוקר היא באה לעבודה ושואלת "איפה הקסדה" רק תדמיינו במבטא אמריקאי כבד ובקושי יש דגש על הד' אז זה נשמע יותר כמו "אפו קאסה" ואיזה בוקר אחד כשהתעוררתי בלי כוח לחיות (יותר מהרגיל) היא באה לי שוב פעם עם השטויות שלה ומסכנה נפלתי עליה והתחלתי לצעוק עליה (בעברית. שתלמד.) שאנשים נורמלים לא מסתובבים עם קסדות באמצע הרחוב ושתסתום את הכושילאמא שלה כי אין לי כוח אליה ואז היא בתגובה "oh kus. i know kus. ani yesh kus katan" אלוהים שיעזור לי|פנים|
WTF :-D:-D
היא גם יודעת מה היא אמרה?
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה? לא ראיתי המשרד אז לא יודעת לתת את דעתי, אבל זה מה שיצא לי בקישור ששמת-
צפה בקובץ המצורף 119619
ג'ים הוא הגבר הנורמלי היחיד שם, אז לא יודעת...
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? ליאורה נולדה וקרן פלס כתבה למירי מסיקה את השורה האגדית - "זוכר את נובמבר?"
אולי. אבל לא מה שהתכוונתי.
🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק: אין לי מתכון לסנדוויץ' אבל זה מזכיר לי שהשבוע איזה מוכה גורל שהבוסית שלי אימצה לה ביקש ממני מתכון לחלות, הסברתי לו בצורה מפורטת בטלפון איך להכין ואז גם שלחתי לו מתכון כתוב כדי שלא ישכח כלום. שום דבר לא הכין אותי לזה...|פנים|
צפה בקובץ המצורף 119642

אתם חושבים שאחרי זה הוא הבין מה זה מים פושרים? כי התשובה היא לא. אחרי איזה דקה הוא התייאש מההסברים שלי ורשם לי שהוא פשוט ישתמש במים מבקבוק. כבר אמרתי שאין לי כוח לאנשים??
|פנים|

Lhuna3

Well-known member
שם/כינוי: מיקי טוויסטד
☔גיל באימוג'י? :devilish:
אז טינאייג'רית?
🍯סדרות החודש:
- הרבי החתיך והשיקסה
OH YEA :love:
- המקום הטוב (לא צפייה ראשונה), בגלל שרציתי עוד מכריסטיאן בל, וזזה היה בייסקלי אותו תפקיד שהיא עשתה בסדרה הקודמת.
תמיד מוצדק.
🍯ציטוט חודשי:
כן... :(
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אני אף פעם לא חולה (ואל תגידו לי שפתחתי עכשיו עין, כי תמיד אמרו לי את זה כל פעם שאמרתי את זה, וזה אף פעם לא גרם לי להיות חולה)
:-0 אני יכולה להיות את?
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני יודעת שזה מוזר, אבל אין לי לחם פרוס בבית על בסיס יומי (אם היה - כנראה במקרר)
לא עד כדי כך מוזר.
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה- אני לא חושבת שאכפת לי מספיק מדמויות טלוויזיה כדי להגיד שהיא עיצבנה אותי, אבל אני רוצה לתרום לעצבים שלי לעדי כי אם יש לי עודפים אז מה כ'פת לי? על הדמות הנשיות היהודיה בשיקסה והרבי.
אני חלקית מסכימה.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? פאם. ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אנדי
אבוי :-D
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו - ג'נג'י כהן (weesd, כתום זה השחור החדש), וינס גיליגאן, דן הרמון, ג'וס ווידון, מייק פלנגן, מייקל שור
אוי כן |כן| במיוחד מייקל שור |כתר| איך שכחתי אותו.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?באפי
אני לא חושבת שהיא תרצה את התפקיד (אבל בסדר, נכפה את זה עליה, כמו שנכפתה עליה הסלייריות).

למעלה