LeAnnDylan
Well-known member
אם הייתי צריכה להמר, הייתי אומרת שמתאים ללונה לעשות איזה טבלת אקסל של כל האזעקות ברדיוס 5 ק״מ ממנה.מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? מי סופר? לא, באמת, מישהו סופר?
תשובה נכונה.סדרות החודש: אגתה אגתה אגתה (אני רציני, בחלק מהפרקים צפיתי שלוש פעמים)
שוב תשובה נכונה.שירי החודש: down the witches road
נגיד שזו תשובת בונוס אז תקבל חצי נקודה.ואני ממש בעניין של קסנדרה של טיילור סוויפט (ואני לא מתחנף למישהי כאן)
דמויות החודש: טין (או teenager אם רוצים להיות רשמיים)
(סליחה עדימון)
שחקני החודש: ג'ו לוק, קתרין האן
אוקיי גרביים רטובים זה באמת איכס. אבל חוץ מזה הכל כיף.מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? בתיאוריה מאוד מאוד אוהב. כלומר אני תמיד רוצה שירד גשם ואני אוהב כשיורד גשם בחוץ. אם אני באמת צריך לצאת החוצה ויורד גשם באמת חזק אז זה בפועל מעצבן. במיוחד אם זה יוצר זרימה של מים על מדרכות וכבישים ואז שוטף לי את הנעליים ואני מגיע למצב של גרביים רטובות (הנעליים שלי לחלוטין לא אטומות) וזה קורה בערך פעם אחת כל חורף ומאוד מעצבן.
אבל עדיין אני מגדיר את זה כאהבה.
בהחלט נחשב.מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? טום הולנד שר את Umbrella נחשב?
למרות שאגב הביצוע שאני הכי אוהבת של השיר הזה זה של מנדי מור.
באמת בא לי לדעת גרמנית. אבל בטח לא מספיק כדי באמת ללמוד. פשוט בא לי להתעורר בבוקר ולדעת לדבר גרמנית.אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? אני לא באפליקציה אבל באמת בא לי לאחרונה לעשות את זה. אבל לא נראה לי שיש לי זמן או מקום בראש. אם הייתי אז כנראה הייתי לומד גרמנית כי אחותי ואחיינית שלי לומדות גרמנית כרגע בדואלינגו (אם כי אחותי יודעת גרמנית לא רע כי היא גרה בגרמניה שנתיים לפני 30 שנה אז מרגיש לי כמו רמאות).
אתה לא יכול להיות ג׳ים כי אני ועדימון יצאנו ג׳ים.אני מאה אחוז ג'ים. כלומר לא חתיך כמוהו, אבל ציני וסרקסטי כמוהו.
ידעתי שאתה לא יכול להיות ג׳יםאוקי, יצא לי פיליס. אני בסדר עם זה.
אבל הוא גם אחראי לפרינג׳ ומבוקש לחקירה לכן צריך לסלוח לו.יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? יש לי רתיעה חזקה מג'יי.ג'יי. אברמס, יוצר אבודים.